Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са симптомите на бременността, свързани с движенията на бебето?
Какви са емоционалните промени при жените след раждането?
Какви са симптомите на бременността, свързани с хормоналните промени?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са симптомите на бременността, свързани с движенията на бебето?
-
Какви са емоционалните промени при жените след раждането?
-
Какви са симптомите на бременността, свързани с хормоналните промени?
-
Какви са очакванията за получаване на болнични пари от НОИ?
-
Какви са очакванията за продължителността на контракциите по време на раждането?

,та и това ми е голямо притеснение де .А вие мами как се чуствате по отношение на каката или баткото след появата на бебчо,как "разделихте" обичта.Моя позната ми каза да знаеш голяма част от обичта ти отива към по-малкото,аз не съм съгласна,да грижите ще са повече,но не мога да си представя,че ще обичам Вики по-малко,та за мен тя си е моето малко момиченце нищо,че е на 5 
Да са ви живи и здрави слънчицата, много да ви радват и слушат 
След 5 дена сме на консултация и докато не видя кантара да показва повече от 3700 ще ми се спука сърцето.
А сега само ми гали корема и вече може да си представи как се обича още едно дете. Не мога да си представя, че мога да обичам Мила по-малко, просто не знам как може да стане това, звучи ми невероятно

- все се измества, а какво ритане настава точно тогава
Все едно някой ще ме пита, ама хайде, аз да си кажа
Имам някакви болки в корема и затова сигурно не мога да заспя - все чакам да видя дали няма да се усилят. Днес излизахме с мъжо уж да търсим шкафче за дрешките на бебката,а то накрая нищо не намерихме,а той си купи стол за пред компютъра