BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 7 - 25.11 - финал)

• 97 144
  • 2 861
  •   1
Отговори
# 2 235
Може ли линк? Пешо ми е абсолютен неудачник между другото, да изтърве жена като Атижа.

# 2 236
  • София
Сега гледах сторитата на Пешо в инстаграм и Марио не го видях никъде. И Косара и Анджела ги нямаше.

Марио са го вкарали в Голямата сестра, кой знае колко време ще го държат там. Преди час са качили пост в Threads, че е в подкаста.

# 2 237
Сега гледах сторитата на Пешо в инстаграм и Марио не го видях никъде. И Косара и Анджела ги нямаше.
И аз така. Реших, да изгледам на всичките участници сторитата, но Марио не видях никъде. Нито пък Ланеца видях. Предполагам, че може да са ги извикали за интервю на подкаста. Но пък иначе ми направи впечатление, че само двама от съквартирантите са поздравили Марио чрез пост/стори (Ники и Кристи). Голям купон тече иначе...

# 2 238
Марио има стори как подстригва в салона и пее "Взехме им парите и душите". Евала на тва момче

# 2 239
Не са 14 съквартирантите, които не харесват Марио. Косара и може би още 1-2 наистина не го харесват. Хората вътре му завиждаха за подкрепата от зрителите и се оправдаваха с него, че са изгонени. На някои им липсваше емоц интелигентност, затова им беше много трудно да общуват с него, защото не е лигав и повърхностен като тях. какво общо ще намери той с отгледани като принцове и принцеси участници? В къщата соц динамика се определя от най-големия скандалджия, най-шумния или най-самоуверен съквартирант (често и на навън). Около него се обединяват по-слабите играчи с цел да останат по- дълго в играта. Косара като най-злобната вътре настрои останалите срещу него и заради това, че Марио не им отвърна, те удобно продължиха с отвратителното си поведение. Така зрителите разбраха кой какъв е реално, а не на какъв се прави, защото отстрани виждахме цялата картинка. Марио имал власт над продукцията и затова го показвали в добра светлина- това сериозно ли е? А може би са видяли, че е много харесван от публиката и дори са го показали по- малко добър отколкото реално е, за да има интрига до края?
Да не го аплодират като победител говори, че това са много недостойни и зле възпитани хора, и зрителите много правилно са избрали Марио за победител. Жалко, че се приема за нормално поведението на Косара и Ивонне, бяха меко казано жалки комплексарки с тези демонстрации. И двете имат нужда сериозно да поработят върху себе си преди да се навират в риалити предавания или където и да било другаде.

Хората не се припознаха в Марио, защото повечето от нас не можем и да си представим какво е да си на негово място. За мен лично той беше добронамерен и интересен участник, открояващ се сред останалите в къщата. Гласува се за качествата и добродетелите, които търсим в хората, и на първо място мнозинството постави- добротата. Хумор, възпитание и тн са след това. Надявам се, Марио да не постъпи наивно и да не допуска близо до себе си хора като Косара, Ивонне, Петърчо и др. такива.

Извинявайте, но твърде много го превъзнасяте. Марио е учил в НСА и Семинарията, не в Оксфорд. Мен лично не ме убеди, че е емоциално интелигентен. Ако беше такъв, нямаше да излиза и  псува или да си говори с Господ пред камерите.Твърдите, че другите са принцове и принцеси, но това са хора, които също си имат проблеми като всички. Може да не са същите като на Марио, но са си проблеми. И с това как хората не могат да си представят също преувеличавате. Има къде къде по тежки съдби от тази на Марио.
Прощавайте и Вие, но мисля, че не четете с разбиране. Може би емоциите Ви пречат, да вникнете в смисъла и го тълкувате както Ви е удобно, за да се изкажете неодобрително. Мислих да не отговарям, понеже много ми се спи, все пак ще обясня какво имам предвид. Не съм писала, че Марио е ерудиран мъж д престижна диплома от известен университет, а че е добър човек. Как това, че се моли на глас означава, че не е емоц.интелигентен? Ланеца като набожен човек също се молеше на глас, явно така се прави, не съм сигурна. Твърдя, че Някои от тях са отгледани като принцове и принцеси и им личи, не всички. И мисля, пе с тях ще намери трудно нещо общо, което да ги сближи. Повечето деца се отглеждат в семейна среда, а не по домове за изоставени деца като Марио, което е вредно за развитието и емоц и псих здраве на едно дете. затова е трудно да се припознаем в него, но не пречи да проявим емоатия. На 30+ год съм и разбирам, че има и по-тежки съдби, но това не прави неговата по-лека. Рядко се показват такива чистосърдечни и смирени хора по ТВ, затова и толкова се радвам, че победи.
Да допълня, че харесах и други участници като Кристи, Теди, Атижа, Радо, Гого дори и Ланеца. Но Марио се открои, защото не си позволи да обиди нито един от тях, въобще игра играта с уважение към всички, което мен ме впечатли.

Последна редакция: нд, 01 дек 2024, 02:38 от Spero

# 2 240
  • София
Ето го Марио Simple Smile

# 2 241
  • Sunshine state
Много се радвам, че Марио спечели, браво! Цял сезон подигравки и накрая видяха, кого подкрепят хората. Паци като му се пенявеше преди две седмици нека сега се изяде от яд.
Хареса ми Теодора как го поздрави, изглеждаше истински радостна за него. 👌🏻
Със здраве да си ги ползва!

# 2 242
Аз все пак си мисля, че няма как от 15 човека 14 да не харесват Марио и да са в грешка или да са злобни. Марио има своите демони и тъмна страна, която по една или друга причина са ни спестени.

Абсолютно всичко от истинската страна на Марио беше спестена. И да, не е случайно, че не е харесван от никой от съквартирантите.
Не е случайно и че остана на финала с Георги - ромът. Така българинът, на който патриотизмът му е татуиран и религията му виси на врата, няма да забележи, че попът накрая се молеше на колене и опря чело като мюсюлманин. Или както Петър каза: “Минал е някога покрай някоя църква на два километра”.

Марио е точно толкова фалшив, колкото и китайската тенекия,  която получи за награда.

А че парите няма да ги използва за нищо смислено е повече ясно. За справка - тризначките. Просят по лондонските улици и спят по тротоарите.

# 2 243
  • Сф
Имате право да харесвате или не харесвате Марио . Но когато се пишат очевадно глупости и не истини е видимо за всички и остава само злобата.

# 2 244
Единствените ,които бяха за Марио са Теодора и Гого .Кристи и тя не знаеше  за кой е.Останалите -за Ланеца.От кумова срама всички станаха лицемерно да го поздравят ,освен Беба / тя беше истинска/ ,а клявките Ивоне и Косара  отидоха да го линчуват по столовете си.

# 2 245
Сега препускам покрай финала и не беше особено интересно, но победителят беше предизвестен още преди месец, та как да е интересно? Не казвам наговорено, преди някой да ми скочи. Мисля, че Марио наистина си спечели култ фен база и логично триумфира.

Факт е, че съквартирантите го подпомогнаха по пътя към победата. Явно участниците в такива предавания така и никога няма да научат урока, че колкото и да ти е противен някой, най-добрата тактика е дружно да стискате зъби, а не да му изписвате вежди чрез нападки. А и освен това, просто нямаше съквартирант, който да култивира голяма фен база. Дори Георги загуби част от циганските гласове в течение на сезона. Сещам се, че Анджела имаше голяма подкрепа в номинацията си (нещо от рода на 60-70 % от четирима номинирани), та и там Марио имаше късмет, че стана каквото стана с нея и трябваше да излезе. Общо взето нямаше един силен и/или симпатичен образ да му е истинска конкуренция. От това и предаването загуби, защото вече като финала се виждаше, само слепец не знаеше кой ще бъде победителят.

За мен единственото съмнение остава дали реално Марио имаше страхотно изпълнена стратегия да им търпи нападките с леки провокации и да оставя всичките да се пържат в собствен сос пред зрителите, или пък продукцията в редакцията на сцените не му даваше подкрепа като показва вече всичко на ниво обиди към Марио, а грациозно да пропуска неговите обиди и налудничаво поведение. Защото първите две седмици Марио беше доста противоречив участник в очите на зрителите и продукцията не пропускаше да ни покаже странното му поведение с някои от жените, обвиненията към него, че не си поплюва да псува другите, но постепенно като все пак се видя, че Марио генерира някаква по-страстна фен база, склонна да им прави трафик на приложението, изведнъж лошите моменти на Марио секнаха и скандалите винаги се появяваха на фаза Марио вече е нападнат и всички останали са злодеи. Това доведе до още по-голяма подкрепа за него и още повече кликове, което в крайна сметка беше целта. Та, мистерията в моите очи остава продукцията ли помогна до голяма степен с благосклонен към него монтаж, или пък той самият в течение на предаването се усети да се самоконтролира (сравнение с първите седмици) и че другите много лесно сами се пускат по пързалката, което би било наистина завидна стратегия и силен характер.

# 2 246
Показаха ли процентите на последните трима?

# 2 247
  • Sofia
Да
Марио-56%
Георги-44%

# 2 248
Мамасита е налазила Петър Joy
Или по скоро той нея Stuck Out Tongue Winking Eye

Крайно време беше Петър да се уреди с нещо.
Много си прилягат като двойка.

# 2 249
Правя някаква аналогия между Марио и Джино, който също не беше харесван в Къщата, а спечели и не бяха особено радостни за него.

Общи условия

Активация на акаунт