BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 7 - 25.11 - финал)

• 96 612
  • 2 861
  •   1
Отговори
# 2 850
Не че нещо, но Анджела защо е ровила под кревата на Ивонне? Че даже е прочела етикетите.
Обича да чете и си й личи, не заради нещо друго.

# 2 851
  • SF
Е, ние няма как да знаем защо и дали Анжела е ровила под леглото на Мама си Сита. Живеят заедно, няма къде да се крият и както ти знаеш вкъщи къде какво има, така и там си научават някои рутинни вещи и навици. Понякога стоят заключени в спалнята с часове, докато навън екипът им реди новите мисии.
Ако пътуваш с приятелка и живеете заедно за седмица, нима трябва да ровиш в живота й, за да разбереш, че тя приема хапчета, добавки или яде предимно плодове, не приема млечни?? Такива неща даже за колеги знам и то за колеги, с които не си пием кафето заедно. В работата в хладилника има инсулин и знам на кого е, без да съм питала.

# 2 852
Ивонът, колкото е словоохотлив, колко ли интервюта е дало и взело в изолацията...
Дори и не помни лъжите си, които казва.
Трябваше водещата да го( я) попита, къде е роден(а). Дали в Москва или София.
Не познавала Кулагин, което за мен си е пак лъжа.

# 2 853
Като се обсъжда биологичният пол на Ивонне и оргиите, в които участвал Марио, да вметна, че има инфо за сексуалната ориентация на алфа "мъжкаря" Виктор. И какво е "работел". Галин се изказал по темата. Едва ли ще се хареса. Не смея да публикувам линк към статията от вчера. Много представи ще се разбият на пух и прах.
Наистина има нужда от нова тема.

# 2 854
Подкрепям за нова тема
След финала е май по-интересно

# 2 855
  • SF
Тази тема скоро ще бъде заключена и може да продължим разговорите си в новата.

https://www.bg-mamma.com/?topic=1714254.new#new

# 2 856
Е, ние няма как да знаем защо и дали Анжела е ровила под леглото на Мама си Сита. Живеят заедно, няма къде да се крият и както ти знаеш вкъщи къде какво има, така и там си научават някои рутинни вещи и навици. Понякога стоят заключени в спалнята с часове, докато навън екипът им реди новите мисии.
Ако пътуваш с приятелка и живеете заедно за седмица, нима трябва да ровиш в живота й, за да разбереш, че тя приема хапчета, добавки или яде предимно плодове, не приема млечни?? Такива неща даже за колеги знам и то за колеги, с които не си пием кафето заедно. В работата в хладилника има инсулин и знам на кого е, без да съм питала.
Ако Ивонне крие толкова старателно, че е мъж, защо си размята лекарствата пред всички? Най-логично е да си ги държи в несесер и да ги приема в банята, където съквартирантите не гледат. Нещо ми е странна цялата работа.

# 2 857
Анжела каза буквално и го написах преди страници:
- Затова ли Кошара ми каза, че видяла торбата с лекарства на Ивоне ПОД ЛЕГЛОТО?
Тоест те не са на показ, че всеки да ги види, но при съвместно живеене можеш дори случайно да уловиш този момент.

# 2 858
Тя и Анжела прилича малко на травестит
Много гнусно същество

# 2 859
  • SF
Ако Ивонне крие толкова старателно, че е мъж, защо си размята лекарствата пред всички? Най-логично е да си ги държи в несесер и да ги приема в банята, където съквартирантите не гледат. Нещо ми е странна цялата работа.
Ние не знаем дали си ги е размятала пред всички.
И твоята логика, не е нейната логика, не е и моята логика. Няма как да проследим логиката на Ивоне и да я обясним.
Да, странна е цялата работа. Не е често срещана.
Ако твърдиш, че Ивоне не е мъж и се аргументираш с това, че няма как да е приемала лекарства в къщата, не е достатъчно. Дай други причини, защото тази не работи достатъчно.

Къщите на Биг Брадър са конструирани така, че да няма къде да се скриеш. Въведоха им правила да не се снима в тоалетните, да не се излъчват кадри от баните, но дори и там има камери и всеки има равен достъп до тези помещения.
Няма да е по-малко странно, ако Ивоне ходи по 5 пъти на ден с торба лекарства до тоалетната и всеки си мисли, че това са чорапи за пране. Също толкова странно е, ако някой съквартирант ни го разкаже, нали?!

# 2 860
Спорен просто има договорка да не се коментира рождения пол на Ивонне, което предизвиква още повече коментари. Реално няма никакво значение. Ако утре се разкрие истината ще има 3 подкаста по темата и край с тази сензация. Докато сега може и месеци наред да се коментира.

# 2 861
Все още не е късно, да добавите АНКЕТА към темата. 24-те часа не са изтекли.

Общи условия

Активация на акаунт