Big Brother си тръгна! В очакване да се завърне отново.

• 56 525
  • 1 252
  •   2
Отговори
  • SF
Това е тема, в продължение на последната за BIG BROTHER, сезон 6.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1711363

Тук може да продължим да пишем за предаването докато нашият приятел BigBrother не се завърне пак.
Условието е да се забавляваме! Simple Smile

# 1
E дайте анкета. Доволни ли сме от избора на победител, доволни ли сме от сезона... Винаги може да има анкета за нещо.

И защо толкова празен първи пост, без инфо, без нищо...

# 2
Хоп!!!
Май Бернарда снощи написа пост относно болната леля на Ивонне, която е сестра на майка ѝ и живее/ живяла в Бг.
Наистина в това отношение историята за испанско- унгарската нишка по майчина линия издъхва.

# 3
Някой снощи гледа ли Марио,беше на лайф в тик ток,май не беше много ОК😁

# 4
Есмее!!! Flowers Hibiscus

ТиЛи, опасна си, не бях обърнала внимание на този факт.

А иначе и рускиня не е майката, щом сестрата е Маруся, защото  това е руското гальовно име на Мария. Само българи са си кръщавали преди години момиченцата с подобно вносно име, руснаци не.
Един бърз сърч и ще се убедите колко Маруси има кръстени след 1950та в България.
Чужденката майка отпада.

# 5
Нямам тикток, за какво беше лайфа и какво не му беше ок?

# 6
Esmee, мерси за новата тема Nature Snowflake

Да попитам знаещите - Марио с нещо по-добър фризьор ли е от останалите такива?

# 7

ТиЛи, опасна си, не бях обърнала внимание на този факт.

О, не, аз го проспах този детайл.
Бернарда (ако не бъркам вика) е опасната в случая. 😉

Есмее, благодаря за темата! 🤗

# 8
Ако съдим от Инстаграма му - мъжките прически, които прави, не са лоши. А дали е по-добър от другите, не мога да кажа.

Аз имам друг въпрос. Някой схвана ли каква е уж благотворителната дейност, с която ще се занимава Марио? Щял да даде парите, за да помага за образованието на деца, пък нямало да им вдигат наема, пък щели да работят, пък щяла да му се върне инвестицията?

Ще ги учи за фризьори ли? И как може да гарантира, че няма да им вдигат наема? Той самият не притежава салони. Няма такъв собственик, който да се заключи с договор никога да не вдига наема.

Или той ще наеме множество салони и ще ги дава срещу наем на стол или комисионна?

Или пък той ще им помага за образованието, пък те в замяна ще работят за него?

# 9
По отношение на Ивонне. Не знам. Може и да скрили торбата с лекарства, може и да са инструктирани съквартирантите да не споделят информация по темата. Не знам, объркан съм и това не ми харесва.

Аз самия пия торба лекарства, буквално, всеки ден пия. Х, не знам как бих я крил, при положение, че пия лекарства по 3 пъти на ден.

# 10
  • SF
E дайте анкета. Доволни ли сме от избора на победител, доволни ли сме от сезона... Винаги може да има анкета за нещо.

И защо толкова празен първи пост, без инфо, без нищо...

Айде пак!!! Имам чувството, че шорт кът си си направил с хленченето за тези анкети. Ти какви инфо искаш да ти давам? Инфо за....? Кой е победител? Кой ще бъде победител? Кои бяха водещите и техни снимки?? Чети темата и ще се сдобиеш с много инфо. Феновете са наясно с много неща.
Доволни са от избора за победител. Ние си гласувахме и ние го избрахме. Щом са в темата, и сезона са гледали. А са го гледали, защото ги е вълнувал. Нямам нужда от кухи анкети. То пък много умно да пусна анкета Доволни ли сте от избора на победител. Супер креативна анкета, която носи много инфо!!!
В първи пост е обяснена целта на темата. Ще бъде активна до новия сезон. Анкетата ще е актуална само няколко дни и в оставащите месеци, а може и години, ще стои като ръждясала брошка на ревер. То пък трябва и малко да се мисли, а не само да се чатка по клавиатурата колкото за обем.

# 11
Темата с пола на Ивонне вече започна да ми омръзва. Един клоун пуска мухата и хоп - цяло стадо народ започва да обсъжда и да търси под вола теле, за да докаже тезата, в която вярва. Самата нея в началото я харесвах, но с всеки изминал епизод ми падаше в очите. Като излезе, вече тотално се изложи. Та лично аз хич не обичам ей такива негативни герои да ангажират мислите на толкова много хора. Като например онези "пилета" от Монако...

# 12
Нямам тикток, за какво беше лайфа и какво не му беше ок?
ще кажа само,че беше неадекватен,доста просташко поведение за победител,при Гала беше друг.

# 13
  • SF
По отношение на Ивонне. Не знам. Може и да скрили торбата с лекарства, може и да са инструктирани съквартирантите да не споделят информация по темата. Не знам, объркан съм и това не ми харесва.

Аз самия пия торба лекарства, буквално, всеки ден пия. Х, не знам как бих я крил, при положение, че пия лекарства по 3 пъти на ден.

Биг Брадър няма за цел да разболява никого или да възпрепяства лечението/терапиите им.
Естествено, че има лекарска тайна и такива неща не се обсъждат. Вероятно не само Ивоне приема лекарства. Пламен също е бил преглеждан многократно за крака си, но зрителите разбраха, че кракът го боли и нищо повече. Но не ни и трябва.

Съквартирантите се запознават подробно с правилника в Къщата. Ако някой бъде изведен за лекарка намеса и Биг Брадър не го съобщи на зрителите, това не се обсъжда от участниците. Преди да си тръгне Анжела окончателно, тя е имала напускане на къщата по здравословни причини, но това не е било известявано на зрителите. Когато са в живо предаване, участниците винаги се предупреждават, за да не говорят за болести, изненади, игри, които са минали за тях, но не са излъчени все още, да не споменават марки, майки и всякакви други тайни.
В къщата понякога влизат хора от екипа, облечени са в черно и участниците трябва да се правят, че не ги виждат. Не ги заговарят, не им искат храна, вода, информация от външния свят, нищо!
Когато Георги беше дежурен на телефона, видя Атижа и Ванеса, които влизаха, за да крадат храна. Той не знаеше, че не са хора от екипа и се правеше на заспал, както е по инструкции. В последния момент е разпознал лицата им, но първо е попитал Биг Брадър дали има право да сподели съмненията си с някого, включително и с тях двете.

# 14
Марио си е простак по принцип и това, че го направиха победител, няма как изведнъж да промени същността му.

Също е и много объркан в главата си. И не, другите не са му виновни за несвързаните приказки и размишления. Религията му е необходима да заглушава буболечките в главата си.

Най-голямата му победа според мен не е наградата, а това, че може да популяризира уменията си. Ако наистина е добър и талантлив като фризьор, отличава се със собствен стил, с тази си известност може да развие много добър бизнес за години напред.

Общи условия

Активация на акаунт