Big Brother си тръгна! В очакване да се завърне отново.

• 66 495
  • 1 647
  •   1
Отговори
# 45
  • София
И за мен не беше злоблив Марио, или поне не директно и отявлено злоблив. Не го виждах като атака поведението му, ами като някаква социална неудачност или като да не може да се отстоява.

Тия неща, дето наговори на Пламен, че го номинирал, защото се притеснява за здравето и коляното му, че бил стар, не звучаха злобно.. но да си маскираш негативното мнение като загриженост пак не е окей. Сигурно не му стискаше да каже "номинирах теб, защото не те харесвам".

# 46
Има резон в това, което казвате, аз самия съм имал проблеми със свещеници. Но няма да зачеквам тая тема.

Марио не е свещеник. Той е завършил богословско образовние. Единственото му предимство в ортодоксално отношение е факта, че е запознат с църковните служби в Православието.

Както във всяко общество има хора с повече добри, така и с повече лоши черти, така и тук има такива. Така например по отношение на политическите изявления на епископ Николай [Пловдивския епископ] съм стриктно против. Но аз например, ходя при Архимандрит Флавиян. Повярвайте ми, той е изключително качествен монах и свещеник.
От семинарията излизат с квалификация “църковнослужител”, Марио е такъв. Далеч е от свещеник, но пак може да работи в религиозна институция. Както и да е - не отричам, че има качествени свещеници. Просто повечето не са такива. Институцията отдавна е просто една машина за пари.

А това с номинацията на Пацо заради крака му беше пълна глупост. Марио реши да измисли нещо, за да изглежда по-добре в очите на публиката. Пък реално погледнато дори да беше казал истината, никой нямаше да го обвини. Пацо наистина изпадаше в грозни истерии.

Коя е Елизабет Методиева?

# 47
Тези лайфове в тик ток после може ли да се гледат някъде да го видя, че ми стана интересно. Иначе имаше лайф във ФБ и там обясняваше как иска да направи ремонт, ако иска някой професоналист да му помогне. После каза, че иска да вика Каре дизайн, после че ако някой иска да се заеме трябва да има 500 лайка на бизнеса си като него и т.н. и т.н. Хлъзга се яко по наклонената плоскост, а не е лошо момче. Трябва да спре да говори. Иначе гледам, че във ФБ са го налазили използвачите вече - има един пяница-майстор на коли-инфлуенсър, който му пише под всеки пост. Същото правеше и с победителите в сезоните на Ергена, голям смях. За жалост го познавам лично, рядко използваческо леке, което може единствено да хлъзне Марио надолу

# 48
И за мен не беше злоблив Марио, или поне не директно и отявлено злоблив. Не го виждах като атака поведението му, ами като някаква социална неудачност или като да не може да се отстоява.

Тия неща, дето наговори на Пламен, че го номинирал, защото се притеснява за здравето и коляното му, че бил стар, не звучаха злобно.. но да си маскираш негативното мнение като загриженост пак не е окей. Сигурно не му стискаше да каже "номинирах теб, защото не те харесвам".
И ей така, от загриженост, сериозно си го обиди, но го направи да изглежда, че не е нарочно и аз му повярвах - реших, че се оплете като пиле в кълчища, чудейки се как да се оправдае, но... допускам, че може и да е било умишлено. Охльо Бохльо. Grinning

# 49
Тези лайфове в тик ток после може ли да се гледат някъде да го видя, че ми стана интересно. Иначе имаше лайф във ФБ и там обясняваше как иска да направи ремонт, ако иска някой професоналист да му помогне. После каза, че иска да вика Каре дизайн, после че ако някой иска да се заеме трябва да има 500 лайка на бизнеса си като него и т.н. и т.н. Хлъзга се яко по наклонената плоскост, а не е лошо момче. Трябва да спре да говори. Иначе гледам, че във ФБ са го налазили използвачите вече - има един пяница-майстор на коли-инфлуенсър, който му пише под всеки пост. Същото правеше и с победителите в сезоните на Ергена, голям смях. За жалост го познавам лично, рядко използваческо леке, което може единствено да хлъзне Марио надолу
При Гала нали каза, че е писал на “Бригада нов дом”. Иска да им оправи жилището, но не му се дават пари.

# 50
Най- после изгледах интервюто с Марио при Гала. Не мисля, че беше нападателна, стори ми се, че в един момент тя просто се отказа да го разпитва. Толкова хаотично и неразбрано отговаря Марио, че всякакви въпроси се обезсмислят. Много объркан човек е. Това, че не умее да се изразява е обяснимо, раснал е в дом за деца, трудно е оттам да излезе оратор.

# 51
При Гала нали каза, че е писал на “Бригада нов дом”. Иска да им оправи жилището, но не му се дават пари.
В този лайф говореше за салона, но беше толкова объркано както и това при Гала за ремонта на родителите.

# 52
Най- после изгледах интервюто с Марио при Гала. Не мисля, че беше нападателна, стори ми се, че в един момент тя просто се отказа да го разпитва. Толкова хаотично и неразбрано отговаря Марио, че всякакви въпроси се обезсмислят. Много объркан човек е. Това, че не умее да се изразява е обяснимо, раснал е в дом за деца, трудно е оттам да излезе оратор.
По-скоро има разпокъсано детство. До към 8-9 годишна възраст е расъл вкъщи, преди майка му да се разболее. От 8-9 до около 14 годишна възраст е бил в дом. След това е бил в семинарията, която има собствено общежитие / пансион.

# 53

Това е заучен номер. Виповете така се номинираха с аргументите “виждам, че й/му е тежко вече тук” “липсва й/му детето”, а реално просто не харесват човека и затова го номинират.

# 54
Имаше един участник във ВИП брадър Борислав Комсийски.Него го спрягаха за приятел на Елизабет Методиева , тя даже беше мисля негов защитник тогава.

# 55
Гледах подкаста на Елизабет с участниците от ББ.

Теодора каза, че ОЩЕ е с Велин.
Ланеца каза, че този от видеото, което въртят в интернет, изобщо не е той на млади години.

Последна редакция: сб, 07 дек 2024, 17:38 от Janice_

# 56
Пускайте тик ток бързо Марио е на лайф с Мамасита😀

# 57
А Ванеса с гаджето си ли е още или са се разлюбили вече?

Честно, но след това ѝ поведение ще се учудя, ако той вече не я е натирил.

Че Велин се върти още около Теодора, не ме учудва толкова.

# 58
Ланеца каза, че е бил много развълнуван от срещата на видео с децата и жената, затова объркал и казал на дъщеря си Яница. А Яница е негова дъщеря от друг брак, за която не искал да говори.

# 59
Пускайте тик ток бързо Марио е на лайф с Мамасита😀
Ами не можем. Нямаме тик ток някои.Angry

Общи условия

Активация на акаунт