Big Brother си тръгна! В очакване да се завърне отново.

• 66 500
  • 1 647
  •   1
Отговори
# 30
Смирението как се връзва с това да си въртиш задника и тупаш по увисналия корем? Rolling Eyes

И кои хора са смирени? Тези, които приканват другите към смирение? Тези, които говорят за смирение? Или тези, които се държат смирено?

Аз смирение от Марио в Биг Брадър не видях. Та той често беше единственият, който беше на контра на останалите, единственият, който в някакви безумни ситуации настояваше да става на неговото.

Та, Марио смирен ли е или двуличен?
Всъщност поведението му е доста показателно за състоянието на религиите като цяло. Това, което прави, не е особено шокиращо. Повечето духовни лица са точно такива - проповядват едно, правят друго. Виждала съм не един или двама, които правят каквото правят, после барабар с расото отиват в някое заведение да се напият, псуват, обсъждат жени… Останали са много малко истински религиозни хора и тях няма да ги видиш в Биг Брадър. За всички други в тези среди, църквата е просто бизнес.

Има резон в това, което казвате, аз самия съм имал проблеми със свещеници. Но няма да зачеквам тая тема.

Марио не е свещеник. Той е завършил богословско образовние. Единственото му предимство в ортодоксално отношение е факта, че е запознат с църковните служби в Православието.

Както във всяко общество има хора с повече добри, така и с повече лоши черти, така и тук има такива. Така например по отношение на политическите изявления на епископ Николай [Пловдивския епископ] съм стриктно против. Но аз например, ходя при Архимандрит Флавиян. Повярвайте ми, той е изключително качествен монах и свещеник.

# 31
Забавното е ,че могат да поискат прошка и все едно нищо не се е случило.
Имаме едни роднини които всяка седмица са на църква,много вярващи ,молещи се , а живеят през просото и сами си признават ,че като се покаеш ти е простено

# 32
Скрит текст:
Смирението като концепция не изключва понякога човек да се забавлява.

За мен голотата на Марио може би не беше най-доброто решение, но човека си има свой характер и аз няма да го съдя. А повярвай ми, мога.

Смирението е черта, при която човек приема различията на останалите и не се има за велик и тщестлавен в очите си. Тоест, обратното на гордостта.

Марио прояви голяма доза смирение в къщата - той открито приемаше нападките и не отговаряше злобливо на тях. Така че, да, той е смирен човек.
Не отговаряше злобливо? Това точно пък как успя да го съчиниш. Точно от негавата уста се чуха едни от най-злобните и съскащи коментари в целия формат. В Марио си има много подтисната злоба и агресия.

Онова, което го прави налудничав според мен, беше умението му да провокира, да се заяжда, да предизвиква с острота и грубост останалите и в момента, в който те му се вържат на акъла и му отговорят, рязко да сменя плочата и да се прави на ни лук ял, ни лук мирисал.

И един приятелски съвет от мен. Разбирам, че си пристрастен и всячески го защитаваш този Марио. За да не ти увисват обаче вкупом всичките аргументи във въздуха, се старай да не вкарваш твърде лесни за оборване твърдения.

# 33
И кого обиди или нагруби Марио,защото аз не съм гледала
Видях как всички за щяло и не щяло си изливаха грозно помията върху него

# 34
  • SF

Разбира се. Всеки със своето разбиране за веселба. Марио и Виктор например имат сходни схващания за що е то купон.
Снощи бях на фирмено парти и да видиш след 12.00 как  управители, още по-големи бизнесмени и от Гого, членове на бордове и всякакви директори на всякакви дирекции се друсат с поредната чаша в ръка на По-по-по. Разкопчаха се ризи, метнаха се папийонки, събуха се токчета, ръкавелите се вееха по ръцете горе!!! Сто про някои са осъмнали и с любовници.
Но в официалната част се изнесоха данни колко домове за стари хора и деца са получили своята коледна вечеря, подаръци и медицинска грижа, колко много са инвестирали в спорта, науката и техниката. Прерязани са лентите на сума ти нови обекти, които осигуряват работна ръка и т.н.

# 35
И кого обиди или нагруби Марио,защото аз не съм гледала
Видях как всички за щяло и не щяло си изливаха грозно помията върху него
Трябва да връщам наистина, защото се старая да не помня подобни глупости. Не са ми важни.

Но имаше разговори, в които той уж си говори с някого и почва да го напада и да му държи сметка. Пуска по някое по-злобно коментарче. С Веселка беше правил така съм почти сигурна, но и с други.

# 36
  • София
“Всичко гърми”, хахаха

Това да не е от онзи лайф в ТикТок? Косара, Анджела, на Георги родата и още някакъв ром, който се беше самопровъзгласил за най-оборотното жиголо в България.

Точно той обясняваше, че Галин бил зарязал еди-кой-си заради Виктор, но и това беше ЕЖК информация.

Виктор може и да е гей/би, никога не се знае, но точно на тия не бих им вярвала 😃

П.П. Благодаря за новата тема! ♥

# 37
Аз си спомням един разговор между Ванеса и Марио,Ванеса уж любезно а се заяждаше тя с него и с Веселка имаше нещо подобно
Но той не е обиждал

# 38
Почти не съм го гледал (и основно гледах във Фейсбук). Попадаха ми клипчета с 4-ма кандидати, които не са били одобрени. Мисля, че ако ги бяха включили и тях щеше да е по-интересно и да има по-голяма гледаемост. Можеше и да удължат предаването с някой и друг ден заради по-големия брой участници.Smile

# 39
Скрит текст:

За мен голотата на Марио може би не беше най-доброто решение, но човека си има свой характер и аз няма да го съдя. А повярвай ми, мога.

Смирението е черта, при която човек приема различията на останалите и не се има за велик и тщестлавен в очите си. Тоест, обратното на гордостта.

Марио прояви голяма доза смирение в къщата - той открито приемаше нападките и не отговаряше злобливо на тях. Така че, да, той е смирен човек.
Не отговаряше злобливо? Това точно пък как успя да го съчиниш. Точно от негавата уста се чуха едни от най-злобните и съскащи коментари в целия формат. В Марио си има много подтисната злоба и агресия.

Онова, което го прави налудничав според мен, беше умението му да провокира, да се заяжда, да предизвиква с острота и грубост останалите и в момента, в който те му се вържат на акъла и му отговорят, рязко да сменя плочата и да се прави на ни лук ял, ни лук мирисал.

И един приятелски съвет от мен. Разбирам, че си пристрастен и всячески го защитаваш този Марио. За да не ти увисват обаче вкупом всичките аргументи във въздуха, се старай да не вкарваш твърде лесни за оборване твърдения.

Ще Ви дам пример със себе си, което е необичайно, защото може би ще наруша правилата ако Ви го разкажа това.

1. Аз съм психично болен. Имам сериозни проблеми с гнева и нисък праг на търпение.
2. Проявявам разбиране към Марио, защото забелязвам неговата емоционална лабилност, което е идентификация за мен, защото аз също съм емоционално лабилен.
3. Скрития гняв на Марио е факт, но също е факт, че той се опитва да подтиска негативизма си. Да, това е трудно и може да доведе до непредвидени последствия, но м у прави чест, че се опитва да е позитивен въпреки, че е негативен по душа.
4. Напоследък аз често изпадам в неконтролируеми емоции. Така че, ако бях в Биг Брадър със сигурност щях да събера врагове заради многото ми настроения. Това обаче не значи, че хората имат право да ме обвиняват за състоянието, в което се намирам. Същото важи и за Марио.
5. Многократно молех да не съдим човека. Разбирам, че в някакъв процент и аз и Марио сме противоречиви личности и хората имат право да говорят за минусите ни. Но и ние сме хора и ние правим грешки.

# 40
  • София
Аз си спомням един разговор между Ванеса и Марио,Ванеса уж любезно а се заяждаше тя с него и с Веселка имаше нещо подобно
Но той не е обиждал

Марио ги обиждаше основно в началото. Поне тогава показваха как ги обижда и се заяжда. После изведнъж секнаха подобен тип кадри.

Радвам се, че Марио спечели. Факт е все пак, че той е ужасен дразнител.

# 41
По- скоро досадник
Помня когато си подари чехлите на Атижа,настояваше тя да ги обуе до последно

# 42
Елизабет Методиева за разлика от подкаста Голямата сестра е качила епизоди с участниците от ББ. Смятам да им дам шанс днес и да ги прослушам.

# 43
  • Варна
Забавното е ,че могат да поискат прошка и все едно нищо не се е случило.
Имаме едни роднини които всяка седмица са на църква,много вярващи ,молещи се , а живеят през просото и сами си признават ,че като се покаеш ти е простено

И аз имам такава в родата, много религиозна, пък иначе целия град я знае, че и семейна .🤣🤣

# 44
Най- лошото е ,че като сме се събирали по разни поводи и като си пийнат малко и си признават че се молят против други хора
Нещо ако не им изнася и се събират и се молят срещу човека

Общи условия

Активация на акаунт