BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 7 - 25.11 - финал)

• 96 627
  • 2 861
  •   1
Отговори
# 2 835
Ивонне с какво точно се занимава? Освен с апартамента под наем в Дюбай?
В Монако е била журналистка. Предполагам с участието си в предаването цели да влезе в тези среди и в България.

Интересно ми е какъв апартамент има. Едностаен в центъра на Дубай е над 3,000 лв. на месец, пък ако има някакво голямо жилище, доходът си става сериозен.

Последна редакция: пт, 06 дек 2024, 21:49 от Lilly_85

# 2 836
Повече от 3000 лв на месец трябва да е.
Нейни са си парите, колкото и да са.

# 2 837
Не знам каква журналистка е била, но на финала хич не й идваше отвътре да си държи микрофона пред устата докато говори

# 2 838
  • SF
Искате ли да пуснем нова тема? Тази все още е гореща и не е за затваряне, но сезонът свърши и малко не сме "по темата".
Предложете и анкета, ако искате, но не баналната "радвате ли се/доволни ли сте.... че Марио стана победител?"

# 2 839
"В тоя живот" е била е май организатор на събития, не точно жуналистка. Поне такъв клип има в мрежата. И я дават как ходи като модел.
За журналистка трябва перфектен език.А като казва, че не е живяла в БГ, как пък българския и е по-добре от на Атижа?

# 2 840
  • SF
Въобще не й е по-добре от на Атижа, нито от на Гого, Петър, Георги, Пламен, Радостин, Теодора и Виктор... Този сезон българският беше много омазан.
Сега ще мине още седмица и ще ги забравим, но на такива изцепки се наслушахме. Подозирам, че Ивоне не говори нито един език като хората. Много е жалко това. Не знае родния си език, но и останалите ги е учила от улицата и е повтаряла като папагал "спайси, спайси".

# 2 841
Есме, да, искам нова тема и смятам, че дискусията върви супер. Може за заглавие да сложим BIG BROTHER 2024 - След финала. Или каквото решите, но мисля, че нова тема за след финала ще е супер!

# 2 842
Ивон няма език на човек, който като дете не е живял в България. Повечето имаме  деца в семействата, които растат далеч от родината, и които колкото и да опитват да говорят български, веднага им личи безпомощността при някои думи. Както се наблюдава при Атижа.
Още повече Ивонето обяснява, че майка ѝ не била българка. Тоест в чужда държава от дете, майка небългарка и воала - нашата плезирка с перфектен български до вулгаризмите/ като обясняваше на Гош как някой бил на баща си още в чорбето/ и в час с всичко по темата.
Ако ѝ се губят думи на български за момент, то е характерно за хора, които говорят в ежедневието на чужд език, но вече като възрастни. Аз също понякога намирам нужна дума на други два езика, а на този, който ми е нужен убягва. Примерно вчера, говоря с приятелка украинка по повод цвета на косата ми, изчезна думата коса на руски, през английски, през немски, докато ми  се появи накрая  елементарното волосьi. Но това са моментни засечки, в зависимост кой език в момента доминира в ежедневието.
Ивон лъже като шампион.
Можеше да затвори устата на всички ако беше показала снимки със съученици , дори като малка, още повече нали в чужбина расла, никой няма шанс да се познае и гледа от тях, а тя вади някакви съмнителни нефокусирани фотоси, които още повече рутят легендата ѝ.

# 2 843
  • на пистата
Мамасита
https://vm.tiktok.com/ZNeT8vX1V/

# 2 844
Защо решихте, че Ивонне не е отраснала в България? Самата тя каза, че точно това е случаят, макар че често е пътувала до Испания (предполагам ваканциите).

# 2 845
  • София
В Брадъра всеки лъжеше като шампион...
Ивонето, че е родена /мъж или жена/ в Масква и майка й не е българка..тази легенда добавя някакъв загадъчен ореол към нейната фигура, поне тя така си мисли..
Марио лъже, че ще прави ремонти, ама няма желание, поизлъга и за още 100 неща, но да не навлизам пак в едни и същи подробности..
Ланеца лъже, че носи пари с чували и че е учил в СУ..
Ванеса лъже, че е юрист, пък е толкова плоска откъм знания...видя се в мисията с градовете и държавите, където от обща култура и човек без да е юрист, трябва да знае такива елементарни неща..
Гого лъже, че е милионер или по-точно не казва, че всъщност баща му може би е милионер, а той е негов син.
Веселка лъже, че има опашка от кандидати пред вратата, които нямали оплаквания към телесата й..
Атижа лъже, че може да пее...всъщност пее, но на други микро%они...
Първият когото изгониха, Николай ли беше, че вече го забравих, лъжеше че бил магнит за жените, пък нито една не му се залепи и експресно го размагнетизираха...
Останалите също лъжеха и заблуждаваха...оставиха ми вкус на една бутафория, каквато всъщност е ББ, само фалш и претенции...

# 2 846
Ама вие вярвате ли, че майка й на Ивонне е испанка? В ония години испанка и българин да се оженят и да живеят в България...Освен това, ако и майката и лелята са били болни от шизофрения и е наследствено, се предполага, че са две сестри. Е, на испанката сестра й и тя ли е дошла в Бг, че са я лекували в Карлуково... Ако е чужденка майката, най- много да е рускиня, още повече че сестрата на Ивонне се казвала Маруся...

# 2 847
Ивон няма език на човек, който като дете не е живял в България.

Много зависи до каква възраст е живяла в България.

Последна редакция: сб, 07 дек 2024, 10:11 от TuЛи

# 2 848
Да, много лъжи. И вече в ББ участниците внимават какво ще казват пред камерите, и в ефир, в предишни сезони повече се отпускаха. Нямаше никакви извънредни ситуации в къщата, да накажат някой, да гонят някой.

Ивонне много добре си е подковала договора с Брадъра, но как ще затвори устата на другите участници като  се раздрънкат. Анжела разправяше колко лекарства имала под кревата (хормонална терапия). Георги пък видял  бръснатата мамаситка под халата ?!, явно съквартирантие са се чудили, и спряха да се чудят... И извън прожектрите в телевизията, и шапка, и очила си слага, не показва очите,

Милионер им е трябвал, но е нямало, и хоп Гого-Милионерчето.

# 2 849
Не че нещо, но Анджела защо е ровила под кревата на Ивонне? Че даже е прочела етикетите.

Последна редакция: сб, 07 дек 2024, 02:18 от Lilly_85

Общи условия

Активация на акаунт