Най-добрата ми омъжена приятелка има мъж за секс

• 8 438
  • 166
  •   1
Отговори
Здравейте. Вдъхновена от темата "Съпругът на най-добрата ми приятелка търси мъже за секс по Интернет - как да постъпя?" реших да направя тази тема, за да размишляваме в подобна, но различна ситуация. Историята накратко е:

Преди 2 години разбрах от най-добрата ми омъжена приятелка, че се вижда с друг мъж. Срещат се в семейното й жилище (докато той е в "командировка"), вечерят, правят секс, пишат си нон стоп по фейсбук, направо си имат паралелна връзка. Тук е моментът да вмъкна, че и той е женен с 3 деца. Жена му (на външен вид) е топ мацка, прилича на 25 годишна без деца. В началото, когато разбрах за връзката им бях много шокирана, даже ядосана. С мъжа на приятелката се познаваме много добре, излизаме в една компания, забавляваме се и т.н. Веднага прекарах нещата през призмата - как аз бих се почувствала, ако моят мъж ми изневерява и познат, който е наясно, не ми каже. Чудех се дали да кажа на мъжа на приятелката, бях в страшна дилема, през това време приятелката ми ми разказваше за любовника, коментирахме всичко за него. Естествено съм задавала въпроса, че и преди да го задам, знаех защо се е стигнало до изневярата, но нещо ме глождеше отвътре. Винаги съм смятала себе си за принципен човек, в живота ми се е случвало да стигам до не особено приятни, даже опасни ситуации, за да защитя принципите и вижданията си. Изведнъж се оказах в ситуация да пазя тайната на най-добрата ми приятелка и да си пия виното на една маса с мъжа й.
С приятелката сме били двете по доста дестинации, спа уикенди и почивки. Винаги сме си взимали една стая, делели сме стая, легло, баня и общо взето всичко без гащи и мъже (надявам се Grinning). Изненадата дойде преди 1 година, когато запазихме 2 отделни стаи в спа хотел в града, в който живее любовника. Не ни е проблем и на двете да платим по 500лв. допълнително, но не виждах причината, докато не се сетих сама, че въпросния господин ще идва. С приятелката по цял ден бяхме на басейните, на масажи, вечеряхме, ходихме на лоби бар, не е искала да ме отсвирва и разкарва, всичко се случваше както обикновено, с разликата, че не се прибирахме в една стая. На следващия ден също, слизахме по едино и също време на закуска (господина явно се изнизваше без да го видя). Това нещо се повтаря всеки месец.
Таааа четейки днес гореспоменатата тема се замислих за себе си, кога се превърнах от "много принципен човек" в "параван"?

Последна редакция: нд, 08 дек 2024, 13:38 от Анонимен

# 1
  • Далечният изток
Ехааа, всеки месец на СПА... Браво на вас!
Любовникът казва, че е в командировка, а мъжът на приятелката къде е през това време, когато тя води другия в "семейното ѝ жилище"? А деца има ли приятелката? Те къде са?

# 2
Ехааа, всеки месец на СПА... Браво на вас!
Любовникът казва, че е в командировка, а мъжът на приятелката къде е през това време, когато тя води другия в "семейното ѝ жилище"? А деца има ли приятелката? Те къде са?

През по-голямата част от годината е в чужбина. Нямат деца.

# 3
  • Далечният изток
Е, значи тя реално няма мъж...

# 4
Нала, не си слагай на главата чужди проблеми. Приятелката ти изневерява, не ти.
Но ако ти е проблем да го играеш параван, кажи й и спри да ходиш с нея на СПА.

# 5
Ако ти откажеш да ходиш с приятелката си на СПА, тя няма ли да отиде с любовника? Не мисля, че си параван, тя отива, за да си правите компания по цял ден. А екстрата е любовник нощем, което няма да се промени, ако ти не отидеш с нея.
Но ако се чувстваш зле по някаква причина, се откажи от тези почивки. На мен ми се струва, че тогава ти ще си наказана, без да имаш каквато и да е вина. А всичко друго ще си продължи - както с теб, така и без теб.

# 6
  • Далечният изток
По темата. Не бих се месила в чужди семейства. Всеки си има глава на раменете, да си решава сам как ще си живее живота. Отдавна съм спряла да се впечатлявам, а да раздавам справедливост пък никога не съм правила.

# 7
Мен ме учудва, че "най-добрата" ти приятелка не ти е споделила за мъжа за секс. Е, какви са тия приятелки... 🫤

# 8
В нашата компания също има мъже, които изневеряват на жените си. Семейни приятели, виждаме се почти всеки ден. Случайно станах свидетел на чатовете на приятеля ни с друго момиче, с която той имаше срещи. Но това е ситуацията, която не може нито да се разкаже, нито да се скрие. Аз чувствах се като мръсна, след като станах свидетел на тази история, но нищо не можах да направя по въпроса. Нямаше как да рискувам

# 9
Ако се чувстваш параван, тоест използвана , недей да ходиш повече с нея. Другото не те засяга, не се бъркай.

# 10
  • София
Никога не съм съдила моите истински приятелки за отношения с мъже. Разказваме си много. За мен това е "женския кодекс" - всичко си остава между нас. Какво ли не съм виждала и чувала, но никога няма да го изпраскам във форума, камо ли да ми мине през акъла да кажа на някой близък на приятелката ми.
"Само от добър приятел става качествен предател."

Последна редакция: пн, 09 дек 2024, 10:59 от Rockstar

# 11
И аз не съдя никой. Имам приятелки, които се пукат да ходят с чужди мъже. Еми те си знаят, не е моя работа.

# 12
Е@аси мацораната.
Мъжо бачка и праща парички от чужбина.
Тя си вее дупата с любовника.
Нагличко е.
Иначе, по темата – не бих се вряла в чужди завивки, но и вероятно ще се отдръпна/дистанцирам от нея.

# 13
Не бих се намесила. То или ще се разбере, или ще спре.

Имах такава приятелка, ходеше да му изневерява. После пък пак си го заобича, спря. Сега той почна, ма тя пък се прави на неразбрала, защото ѝ е гузно със задна дата. В общи линии, не знаеш какво им е в къщата, не се меси.

# 14
Почти същото ми се е случвало като на авторката . И през ум не ми е минавало да разказвам на мъжа и, а и той не и беше верен.
Възприемала съм го, че е щастлива с този човек, а времето ще покаже какво ще стане.  Разделиха се с любимия, но тя много го обичаше.
Мъжът и я остави заради друга между впрочем. Сега от близо 20 години е щастливо обвързана с друг човек, вече е баба.

Общи условия

Активация на акаунт