Най-добрата ми омъжена приятелка има мъж за секс

• 9 041
  • 166
  •   1
Отговори
# 15
Всъщност, никога не съм разбирала връзките от разстояние.
Може, всъщност да са се разбрали и да си хойкат и двамата.
Да, тогава грам не е моя работа.

# 16
И какво различно се очаква да напишем тук? Все същото като в другата тема.

# 17
Той мъжът ѝ да не мислиш, че ѝ е много верен след като повечето време е в чужбина..В подобна семейна динамика според мен и двамата са наясно, че другия е силно вероятно да изневерява и да се намесваш е безсмислено и тъпо..
За спа-то, след като те кара да се чувстваш като параван и ти е некомфортно, кажи ѝ го директно, просто като ти се ходи толкова на спа ходи с друга приятелка..

# 18
  • Варна
Странен избор на приятелка имате. Възможно е да има апетити и към вашия мъж. Относно изневярата и, това е техен личен проблем.

# 19
  • Down south
И в другата тема го казах, важи и за тази - не е твоя работа.
Защо се чувстваш, като
параван? Дали с теб или без теб, явно нещата се движат в посоката, желана от приятелката.

ПП Дано и в твоя профил/мнения, няма детайли, както в другия от съседната тема.

Последна редакция: нд, 08 дек 2024, 16:21 от Daylily

# 20
Параван? Можеш ли да докажеш това, което твърдиш, тя ли иска от теб да я покриваш или ти си въобразяваш, че от теб зависи всичко и трябва да си мълчиш пред хората и мъжа ѝ, без въобще някой да те е питал?

# 21
Даже не знаеш със сигурност, че любовникът е бил на спа-то. Просто тя е искала да е в друга стая и толкова, цялото време си е прекарвала с теб, ти него никога не си го виждала там, но веднага си заключила, че си параван.

# 22
Параван за кого? Щом мъжът ѝ е в чужбина, от кого да се крие приятелката ти? Simple Smile
И на мен това ми направи впечатление – не си го видяла, през цялото дреме сте били двете, но си подозрителна, защото приятелката ти иска да спи в друга стая. Може да хъркаш и затова...

# 23
Със сигурност е бил в другата стая, но и в тази и в другата тема ми прави впечатление, че питащите "приятелки" трудно могат да бъдат наречени с това име. Даже не си спомням да съм имала някакви дилеми по въпроса в сходна ситуация и то е защото желанията и щастието на приятелката ми са ми били водещи  и нито за момент не ми е хрумвало, че има опция да  отварям очите на мъжа и.
На мен приятелките ми са ценни, а не мъжете им.

# 24
Може да имам малко приятели,  но поне нямат принципи! Heart Eyes

# 25
  • София
С такива "приятелки" като в тази и другата тема, врагове не ми трябват! 🤣

# 26
Със сигурност е бил в другата стая

Ама ти видя ли го? Open Mouth

# 27
Не мисля, че е бил в другата стая. Нали авторката така или иначе е знаела за него, защо приятелката ще го крие от нея? Че даже и на закуската слизала сама, тоя едно кафе не останал да пие през цялото време. Добре, че нямам такива приятелки, които да са сигурни,  че съм с любовник щом не искам да съм с тях в една стая.

# 28
Защото изобщо не е оставал за закуска, той е женен човек, отивал си е и през деня не е можел да бъде с приятелката, пък и въобще не е афиширан. Щом нощем е бил свободен, най-вероятно жена му и децата са били някъде. Човекът спи при любовницата, рано рано се измъква и така.

Но добре, съвсем случайно приятелката е решила да бъде в друга стая на тая почивка, вместо в една както дотогава точно и единствено в града на любовника  Simple Smile

Последна редакция: нд, 08 дек 2024, 19:21 от Iris04

# 29
  • Melmak
Приятелката ти има връзка от разстояние. Мъжът й сигурно прави същото в чужбина. Остави я да прави каквото иска, не си й съдник. Не знам защо тв блазни толкова да се навреш в чужди отношения. Явно така са добре. Това е тяхна работа.

Общи условия

Активация на акаунт