Най-добрата ми омъжена приятелка има мъж за секс

• 9 042
  • 166
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Ами две години знаеш и коментираш ситуацията, приятелката очевидно и съвсем логично си мисли, че си ок. Сега изведнъж се оказва, че не ти е добре, но не го казваш на нея, а решаваш да я разнесеш пред непознати. Защо да смятам, че темата не е по правилата или е обидна? Просто е много нелогична. Другата тема поне беше пусната в състояние на шок, а тук - две години водата си тече и изведнъж - ама как така.
Честно казано, за мен това е много по-мръсно, отколкото една изневяра. Две години приятелката ти си излива душата, ти лицемерно я слушаш и един хубав ден - пляяс!
"Това не ме кефи пък и ще взема да го прасна в нета, да чуят всички тоя срам!"

Да цитирам ли Вчера? "Само от добър приятел става качествен предател."

Последна редакция: пн, 09 дек 2024, 10:58 от Rockstar

# 46
  • София
Not my circus, not my monkeys! Не ми е работа да се меся в отношенията на хората, най-вече, защото накрая го отнася "посредника Лайно"

# 47
Никога не бих предала приятелка и ако нещо някога съм знаела - да го кажа на мъжа й. По-голямо плюене на важен житейски принцип от това, здраве му кажи!
Как ще си предадеш приятелката, със сериозен риск да й развалиш семейството, щото се чудиш морално ли е да мълчиш пред мъжа й?! И то, както неколкократно се спомена, години след като знаеш? Щом си толкова морална, да й беше казала още на първия разговор - свястна съм дотолкова, че мога да те изпортя на мъжа ти, не ме замесвай!

# 48
  • Варна
Всеки търси това,което му липсва.Секса може да е вятър работа,но е хубаво да те подухва отвреме навреме.

# 49
  • София
Това определено не е "мъж за секс", както авторката пренебрежително е написала в заглавието, а си е стабилна паралелна връзка.

# 50
Представяте ли си двама мъже как си говорят за любовници и се замислят дали да кажат на съпругата?
Joy  Joy Joy
Ето разликата между мъжкото и женското приятелство.

# 51
  • София
Представяте ли си двама мъже как си говорят за любовници и се замислят дали да кажат на съпругата?
Joy  Joy Joy
Ето разликата между мъжкото и женското приятелство.
Е, хайде сега...
Жена съм, но въобще не ми е хрумвало да предам приятелка по този начин. Била съм в такива ситуации. Грам колебание не е имало.

Всъщност, даже и с "неприятелка" не съм действала така.

# 52
Само, че мъж та мъж ще го каже веднага.
Нещо ми се струва странно да нападател жената, че й е неприятно тази история.
Да, неприятна.
Било предателство?
Кое е предателство?
Някаква мами мъжа си с години по хотелите, а проблем има в личността на нормалната жена?
Единствения проблем на авторката, е че не е прекратила приятелството на секундата.

# 53
  • Най-сетне у дома
Казусът е прост. Вие всъщност не сте й приятелка. От тази позиция ръцете Ви са развързани и можете да правите каквото пожелаете, за да удовлетворите суетатната си фантазия за морална извисеност. 

# 54
  • София
Казусът е прост. Вие всъщност не сте й приятелка. От тази позиция ръцете Ви са развързани и можете да правите каквото пожелаете, за да удовлетворите суетатната си фантазия за морална извисеност. 

Ето това много ми хареса Trollface

# 55
Да не харесваш изневери не е фантазия за морална извисеност.
Нормално е.
И като не си ок се отдалечаваш без да се обясняваш с ничий съпруг.

# 56
  • Далечният изток
Мда, след 2 години....

# 57
Не, веднага когато усети неприятно чувство.
Но понякога изпитваме вина, че сме спрели да харесваме приятел.

# 58
  • Далечният изток
Да, ама този момент е отминал отдавна безвъзвратно. Кво правим сега?!

# 59
Пак се минава на разстояние.
Пак без обяснения с чужди половини.
Хората живеят по 20 години заедно и се развеждат, вие едно приятелство ще кажете, че не може да се превърне в познанството.

Общи условия

Активация на акаунт