BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 7 - 25.11 - финал)

• 96 631
  • 2 861
  •   1
Отговори
# 2 820
Не съм фен на Теодора, но обективността ме задължава да отбележа, че след излизането ѝ не забелязах злоба, реваншизъм или тънки интриги по адрес на някого. Вози си ревльото, забавлява си се с всички и това е.
А Атижето с двете мозъчни клетки, които сигурно са ѝ разположени в ценното ремарке, много ѝ порасна работата. Жалко за миловидната муцунка, но си е уайт траш.
От всички останали Теодора има най-адекватното поведение и показва някакво развитие. И работи с някого върху изказа си. Аха да се възхитя, но нещо пак не достига, не знам какво. Дългата й пауза на въпроса дали още е с Велин дава верният отговор. След като Виктор заяви как навярно Патрашкова ще стане най-големият му критик и най-големият фен на криминалния му роман (леле-мале) водещата хвърли един поглед към оператора, който каза всичко. Ивоннето прекъсна и водещата, и Ланеца по предлог да кажела нещо и към половин час не успя да каже нищо. След което обяви, че сега вече щяла да го каже нещото, и пак същото. Накрая Ланеца не издържа и попита дали може да минат към следващите въпроси. Ивоннето се омота зверски на прекия въпрос относно информацията за Марио. Не виждам къде е проблема, така или иначе можеше да се измъкне с това, че при нея всичко по принцип е на майтап. Макар че майтап, майтап, ама на гол задник си е живо... Изобщо не е изключено Марио да е обратен, бисексуален и т.н. Нищо сензационно предвид средата му. Иначе всичките лъжат като за световно и след излизането си и го приемам за нормално само когато касае нещата, които са лични. В другите случаи очевидно така им изнася. Не мога да гледам повече, ако догледам тези, а след това Петър и Атижа, ще повърна, а хубавата ми вечеря не го заслужава.

# 2 821
Ти верно си го посетила! Open Mouth

# 2 822
Помня какъв рев беше тук, че Петър използвал Атижа - горкото наивно момиче. А каква излезе работата? Тя си е играла играта през цялото време. 😁

# 2 823
  • София
Ти верно си го посетила! Open Mouth
Ами не се майтапя..
JoyJoy Даже го и набих ...да внимава къде какво ще харчи Joy

Просто минавам често оттам и плакатът ми се наби в очи.

# 2 824
Как става така, че излизайки от ББ, Ивоне има време да се преоблече, освен това 'и дали видеото' срещу Марио, и тя още в Голямата сестра  започва с 'фактите'? Шоуто още не е приключило? Кой е този човек, който и го дал? Нови правила ли има за някои? Другите не бяха виждали външния свят при интервюто, а Мамаситка и видела гледала.
Е, не иска детектор на лъжата.

Пепина, и за мен това беше много странно, защото останах с впечатление, че веднага след излизането, те ги карат до сградата на Нова ТВ и снимат директно подкаста. Ивонне каза, че е отивала в някакъв хотел или ресторант, не помня точно кое от двете беше, и някакъв човек я е видял и й е показал видеото от лайфа на Теодора и Кулагин.

# 2 825
Ивон утре при Мондьо.
На лайв си говорят двамата с Гош, а той вика -И мен ще поканят ли?

Звезди ....

# 2 826
Ивон утре при Мондьо.

Звезди ....

Имаш предвид звезден ПЛЕЗИИИИИР. Хаха.

# 2 827
Ивон утре при Мондьо.

Звезди ....
Направо ѝ нареди да каже на Мондьо да покани и него. 🤣

# 2 828
Пепина, и за мен това беше много странно, защото останах с впечатление, че веднага след излизането, те ги карат до сградата на Нова ТВ и снимат директно подкаста. Ивонне каза, че е отивала в някакъв хотел или ресторант, не помня точно кое от двете беше, и някакъв човек я е видял и й е показал видеото от лайфа на Теодора и Кулагин.
Мисля, че ги карат в хотела, който продукцията ползва. На теория още са в изолация, не им дават телефон и т.н., докато не минат първите интервюта. На практика обаче едва ли някой стои пред вратата на стаята да ги пази, а и някой от персонала / другите гости може да им каже нещо.

Последна редакция: пт, 06 дек 2024, 19:51 от Lilly_85

# 2 829
Ивонът, колкото е словоохотлив, колко ли интервюта е дало и взело в изолацията...

# 2 830
Е, сериозно ли Ивонне при Мон Дьо. Пълна простотия...

# 2 831
Да му излъскат изцапания "женски" образ, че много слухове, много клюки.

# 2 832
Драмата ще бъде пълна при Мондьо - пак ще преговорят майката и лелята с шизофренията, бащата с диабета и инфаркта, сестрата, която отглежда от дете, нищо че с е с пет години по- малка. Ще се броят любовници, кметове и поп звезди...Наистина ли има журналисти, които да й вържат на безумните брътвежи на Ивонне???
Обаче представете си колко тъжен и самотен е животът й всъщност. Ако Кулагин каза истината, че е платила почивката на Сашка Васева й дъщеря й, защото е нямало с кого да отиде на море...а смятам, че може би този път е казал истината, защото и Сашка не отрече това.

# 2 833
Драмата ще бъде пълна при Мондьо - пак ще преговорят майката и лелята с шизофренията, бащата с диабета и инфаркта, сестрата, която отглежда от дете, нищо че с е с пет години по- малка. Ще се броят любовници, кметове и поп звезди...Наистина ли има журналисти, които да й вържат на безумните брътвежи на Ивонне???
Обаче представете си колко тъжен и самотен е животът й всъщност. Ако Кулагин каза истината, че е платила почивката на Сашка Васева й дъщеря й, защото е нямало с кого да отиде на море...а смятам, че може би този път е казал истината, защото и Сашка не отрече това.
Сашка Васева пък все едно е опряла до парите на Ивонне. Вярно, че славата и позалезе и ѝ се наложи скъпо лечение, но не вярвам да не може да си плати едно море. Трябва да ѝ харесва компанията, че да се съгласи да отиде.

# 2 834
Ивонне с какво точно се занимава? Освен с апартамента под наем в Дюбай?

Общи условия

Активация на акаунт