BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 7 - 25.11 - финал)

• 96 677
  • 2 861
  •   1
Отговори
# 2 805
Еми тя нали каза: за едни любов и семейство за други 100 000 лева

# 2 806
Тази година кастингът явно е на тема “хора, които са били мега убедени, че ще са победители”. Такова самочувствие ми се струва, че демонстрират повечето. И сега едно сърдене, пасивно агресиране…

# 2 807
Изкочи ми някакъв клип, в който киселячка Ванеса благодари на хората за подкрепата. 🤣🤣

Беше нещо от сорта на това, че тя поне е спечелила любовта на хората. НАМЕК, НАМЕК, МАРИО 😃

Спечелила любовта на хората, ама на кукуво лято. 😄 При нея ни любов, ни пари, че и кинтите на Гогито изтърва.😂

# 2 808
  • софия
Преди малко на път за последните перони на Централна гара видях Ивоннето. Едни от етноса на Ланеца се развикаха Мамаситаааа. И тя отговори"Зхдравейте" та я познах. Добре изглежда. Ама какво търсеше.... Сигурно мотриска до Дубай

# 2 809
Еми затова трябваше да спечели Ивонето, за да не се кандилка в БДЖ, а да пътува в "чисто нов автомобил", на който марката не бива да се произнася.
Освен това тя щеше да си похарчи парите абсолютно шармантно, както е и редно.

Ама нà...

# 2 810
Как става така, че излизайки от ББ, Ивоне има време да се преоблече, освен това 'и дали видеото' срещу Марио, и тя още в Голямата сестра  започва с 'фактите'? Шоуто още не е приключило? Кой е този човек, който и го дал? Нови правила ли има за някои? Другите не бяха виждали външния свят при интервюто, а Мамаситка и видела гледала.
Е, не иска детектор на лъжата.

# 2 811
Георги вече има яко участия. Довечера ще пее в ресторант на етноса в Буковлък и с Йосиф Панов / Пепеланката/ ще осветят елхата в селото

# 2 812
Направи си рекламата човека,сега ще пълни чувалите с пари

# 2 813
Как става така, че излизайки от ББ, Ивоне има време да се преоблече, освен това 'и дали видеото' срещу Марио, и тя още в Голямата сестра  започва с 'фактите'? Шоуто още не е приключило? Кой е този човек, който и го дал? Нови правила ли има за някои? Другите не бяха виждали външния свят при интервюто, а Мамаситка и видела гледала.
Е, не иска детектор на лъжата.
Петимата, които бяха изгонени последната седмица, са имали време, защото предаването не беше на живо.

# 2 814
Преди малко на път за последните перони на Централна гара видях Ивоннето. Едни от етноса на Ланеца се развикаха Мамаситаааа. И тя отговори"Зхдравейте" та я познах. Добре изглежда. Ама какво търсеше.... Сигурно мотриска до Дубай

Да, интересно какво търси принцесата на Монако между пероните...Може би работа?😀

# 2 815
Да, да- да обслужи някой клиент дошъл от друг град и да не губят време по хотели.

# 2 816
Не съм фен на Теодора, но обективността ме задължава да отбележа, че след излизането ѝ не забелязах злоба, реваншизъм или тънки интриги по адрес на някого. Вози си ревльото, забавлява си се с всички и това е.
А Атижето с двете мозъчни клетки, които сигурно са ѝ разположени в ценното ремарке, много ѝ порасна работата. Жалко за миловидната муцунка, но си е уайт траш.

# 2 817
Не съм фен на Теодора, но обективността ме задължава да отбележа, че след излизането ѝ не забелязах злоба, реваншизъм или тънки интриги по адрес на някого. Вози си ревльото, забавлява си се с всички и това е.
А Атижето с двете мозъчни клетки, които сигурно са ѝ разположени в ценното ремарке, много ѝ порасна работата. Жалко за миловидната муцунка, но си е уайт траш.
Поведението на Теодора не е от честност или добродушност. Тя просто е убедена, че е толкова красива, умна и добра, че ѝ е под нивото да коментира другите. Хиляди пъти след излизането си се самопохвали.

# 2 818
Атижето се навърта около Галин продуцента на Алфа Мюзик ,може нещо да я вземе под крилото си.

# 2 819
  • София
Атижето да си ходи откъдето е дошла и да си акаунтва там, че няма кой друг да й върши работата...Тук нямаме нужда от такива некадърни и леки певачки...и тия които ги имаме, ни стигат

Марио е опънал плаката, да се вижда отдалече..

Общи условия

Активация на акаунт