BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 7 - 25.11 - финал)

• 96 736
  • 2 861
  •   1
Отговори
# 2 790
Всеки ден научавам по нещо ново. :Д

# 2 791
Атижа явно е работила като счетоводител, сега разглеждайки и профила в Инстаграм неин приятел виждайки нейна снимка с рапъра 100 Кила  я пита още през 2019 г  - You’re not in accounting anymore? Moved over to the fashion industry? - /Не си ли счетоводител вече? В модната индустрия ли си вече?/

https://www.instagram.com/p/Bu7Ot_mjIY6/

“Accounting” по принцип си е евфемизъм за проституция или за неуспешна актьорска кариера  поне в англоговорящите страни 😃
Това е от доста по-скоро, някъде преди около 2 години се появи заради тикток.

# 2 792
# 2 793
Няма нужда да ми обясняваш, знам значението на думата. В случая думата си е употребена по предназначение, а не като евфемизъм!

# 2 794
  • София
Атижа явно е работила като счетоводител, сега разглеждайки и профила в Инстаграм неин приятел виждайки нейна снимка с рапъра 100 Кила  я пита още през 2019 г  - You’re not in accounting anymore? Moved over to the fashion industry? - /Не си ли счетоводител вече? В модната индустрия ли си вече?/

https://www.instagram.com/p/Bu7Ot_mjIY6/

“Accounting” по принцип си е евфемизъм за проституция или за неуспешна актьорска кариера  поне в англоговорящите страни 😃
Това е от доста по-скоро, някъде преди около 2 години се появи заради тикток.

В ТикТок се появи Юли 2020. Постът на Атижа е от Март 2019. Слагам си конспиративната шапка и веднага ти казвам, че появата му в ТикТок най-вероятно не е началото му, а какво го е направило известно на световно ниво 🤣

П.П. SHE_IS, не ми се карай, мерси. Няма как да знаем дали е употребено като евфемизъм или не освен ако ти не си автора на въпросния коментар Simple Smile

# 2 795
Водещата два пъти пита Ивон/н/нн/е:
Ще застанеш ли на детектор на лъжата заради твърдението си, че Марио участва в оргии?

Първия път въртя Ивона, усуква, отиде далече, пак я върна водещата към конкретика за твърдението и това е отговорът
Сега аз бях излязла току що като ми показаха видеото, може и да е било провокация, може и да е истина, може и да не е, мен не ме интересува, аз не съм такава и бля бля..

Интригант гаден! Нямало нужда от детектор .

# 2 796
  • София
Водещата два пъти пита Ивон/н/нн/е:
Ще застанеш ли на детектор на лъжата заради твърдението си, че Марио участва в оргии?

Първия път въртя Ивона, усуква, отиде далече, пак я върна водещата към конкретика за твърдението и това е отговорът
Сега аз бях излязла току що като ми показаха видеото, може и да е било провокация, може и да е истина, може и да не е, мен не ме интересува, аз не съм такава и бля бля..

Интригант гаден! Нямало нужда от детектор .

Аз сега си го пуснах, още съм на Виктор и Теодора. Ивонне са я хванали на къс пас явно 😃

# 2 797
Всичко е повтаряно до втръсване с тези досадни лица, превъртах набързо, но като чух ИвонЪт, внимателно отначало се заслушах как пак почва да маже мазните филии и колко ѝ тежи думата.
Завистливооо, та се къса!

# 2 798
Ванеса да не би и тя да е някаква певица 😁

# 2 799
  • София
Георги с неговото “Мама сита”, “еКстрада”, убива ме 😃

А и не бил чалгаджия, имало разлика между поп фолк и чалга. “Мангасарко” изобщо не е чалга 😃

# 2 800
"Марио обаче продължи със скандалните изказвания и сподели, че е изключително привлечен от... хомосексуалните жени:

"Нещо ме привлича в тези жени, не знам защо. Искам да им покажа, че мъжете също могат да са нежни и любящи. Опитвам се да ги "обърна“. За повечето това (хомосексуалността) е като лека настинка. С подходящия мъж минава. Искам да съм принца на бял кон за такава жена“.
Ами, отвратителен си е. Вие си го защитавайте.

Скрит текст:
Няма да ти хареса, това, което ще ти кажа, но моята приятелка, за която говорих по-назад е точно бисексуална. Но има разлика между бисексуален и хомосексуален. Тая моя приятелка години наред беше влюбена в мен, за съжаление трябваше да и разбия живота и от тогава насам е " бисексуална".
Са, не съм виновен, че се получи несподелена любов, но изпитвам известна вина, че не можах да отговоря на очакванията и.

Марио е един от хората, с които моята приятелка е имала сексуални отношения. Това, че се опита да и повлияе в положителна посока, не го намирам за неокей.

Друг е въпроса за свободната воля и че не бива да влияем върху нея.

Но не мисля, че той е направил нещо лошо. Това, че се е намерила още една статия да го оплюва, моите уважения. Cancel culture. Това е моето мнение.

# 2 801
Абе тая ВЕнеса къде се дяна?

# 2 802
Ванегрета ли?

# 2 803
  • Варна
Изкочи ми някакъв клип, в който киселячка Ванеса благодари на хората за подкрепата. 🤣🤣

# 2 804
  • София
Изкочи ми някакъв клип, в който киселячка Ванеса благодари на хората за подкрепата. 🤣🤣

Беше нещо от сорта на това, че тя поне е спечелила любовта на хората. НАМЕК, НАМЕК, МАРИО 😃

Общи условия

Активация на акаунт