Търсене и размяна на кодове/отстъпки/ваучери - Тема 19

• 53 229
  • 753
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте, и аз търся код за букинг. Ще съм много благодарна, ако някой сподели и ще върна жеста, когато имам възможност Simple Smile

# 391
Здравейте! Някой има ли активен код за answear? 😊

# 392
  • Пловдив
Здравейте! Някой има ли активен код за answear? 😊
Пращам на ЛС!

# 393
Здравейте, моля някой да дари код за notino! Благодаря 💜

# 394
Код за Booking, изтича днес, на 19.12.2024

Получете 10% обратно (до € 100) под формата на Кредити за пътуване за следващата си резервация. Можете да използвате Кредитите за пътуване за бъдещи престои в хиляди места за настаняване по света.

Приятно пътуване!

Вашият промокод

Z7FEXDBCKP

# 395
За peach-pump.com някой да знае активен код?

Никой не каза за нл4ю, но сега открих някакъв rado20,намали малко,така че ако някой има нужда да го ползва.

# 396
Код за Booking, изтича днес, на 19.12.2024

Получете 10% обратно (до € 100) под формата на Кредити за пътуване за следващата си резервация. Можете да използвате Кредитите за пътуване за бъдещи престои в хиляди места за настаняване по света.

Приятно пътуване!

Вашият промокод

Z7FEXDBCKP

Благодаря много, използвах го! Весели празници!

# 397
# 398
  • Ямбол
25% отстъпка при наем за електромобил с Top Rent A Car 🚗Твоят промокод е christmasyettel25 🎄Заплети се във вълнуващия дух на Коледа и си подари нещо по-специално - едно незабравимо пътуване с Top Rent A Car!Промоционалните условия важат само за резервации направени през сайта на www.toprentacar.bg. Не забравяй да въведеш промокода в обособеното за него поле. Чрез активния бутон може да започнеш своята резервация. Промоционалните условия не включват допълнителни услуги като застраховка, допълнителен шофьор и други. Пълна информация за покритието на промоционалния код можеш да откриеш в графа „допълнителни такси“ на https://toprentacar.bg/условия-за-наемане. Промокодове не се прилагат с натрупване за една резервация, както и не могат да бъдат комбинирани с други промоции или лоялни програми.

Промокодът е валиден до 31.03.2024 г. за резервации с начална дата преди 31.03.2025 г.
Не ми е нужен ако някой има нужда

# 399
  • Варна
Answear, 20%  за ненамалени
41124394F57
5122431A930
PDN0942F3

# 400
Нещо за aboutyou дали имате:)
Импровизирах преди седмица с код tea15,който ми излезе че е невалиден и автоматично ми вкара друг и ми намали поръчката,много странно.Случвало ли се е на друг платформата да даде код на момента за да се ползва отстъпка?

# 401
На мен сутринта , но в нл4ю, написах някакъв,който се оказа изтекъл и веднага се зареди друг..много странно. Но намали малко 😊

Нещо за aboutyou дали имате:)
Импровизирах преди седмица с код tea15,който ми излезе че е невалиден и автоматично ми вкара друг и ми намали поръчката,много странно.Случвало ли се е на друг платформата да даде код на момента за да се ползва отстъпка?

# 402
Здравейте, все още търся код за букинг, а когато аз имам свободен ще върна жеста. Ако някой има, ако може на лично съобщение.

# 403
Здравейте, моля за код за Fashiondays или Emag. Много благодаря предварително!

# 404
Код за Мистър Пица 15% - Pluxee15 валиден до 31.01.2025 г.

Общи условия

Активация на акаунт