Търсене и размяна на кодове/отстъпки/ваучери - Тема 19

• 53 170
  • 753
  •   2
Отговори
# 555
Търся код за obuvki.bg, ако някой има. Благодаря предварително.

# 556
  • Ямбол
Здравей те и аз да питам код за озон.

# 557
  • София
Разбрах, че има нова вълна с точки от лоялната програма на форума. Ако някой от вас, който е с подарък за 50 лв и е решил да вземе ваучер за ССС, бих помолила да ми направи услуга. Закупих един за 50 лв, а не ми върши работа. Бих го разменила за някой друг (например Емаг).

При ССС проблемът е, че не приемат два кода в една поръчка. В момента има 40% на чанти, но намалението е с код. Ваучерът от форума също е код. Иначе ако обувките/чантите са намалени без код, няма проблем.

# 558
Аз исках да попитам дамите ползвали лоялната програма може ли линк към сайта?
Аз влязох,когато стартираха ,проверих точките си и сега вече нямам представа откъде да вляза тк като изпиша в Гугъл името излизат много други неща.
Благодаря

# 559
  • Варна
Нямам нови начислени точки 🤣
Слагам линк към апп-а за осребряване на точки и купуване на ваучери.
https://app.incentivai.io/market

# 560
Аз исках да попитам дамите ползвали лоялната програма може ли линк към сайта?
Аз влязох,когато стартираха ,проверих точките си и сега вече нямам представа откъде да вляза тк като изпиша в Гугъл името излизат много други неща.
Благодаря

От линка в съобщението от екипа на BG Mamma

# 561
Ако този код все още не е използван, понеже виждам, че дамата не отговаря на условията, може ли да го изпратите на мен? Мерси!

Много Благодаря, отговорих Ви на лично. Не спазвам условията, за съжаление.

Здравейте, за много години! спешно търся код за booking, над 100лв 🙏🏻

Пращам.

# 562
Нямам нови начислени точки 🤣
Слагам линк към апп-а за осребряване на точки и купуване на ваучери.
https://app.incentivai.io/market
Благодаря много!
Аз свързах профила си с приложението още когато бг мама информираха за него и имах малко над 4000 BGM.Не съм купувала или осребрявала нищо,но сега влизайки виждам,че имам 0.
Да се е случвало на друг дама?

# 563
На мен днес ми дадоха точки и в съобщението пише:
"Можете да приемете подаръка и прехвърлите своите точки до 19.01.2025 г.
След прехвърляне в LoyaltyHub точките не се губят.
...
Ако не желаете да се възползвате от точките си, не е необходимо да предприемате нищо - те ще бъдат автоматично занулени на 20.01.2025 г."
Ако не сте натиснали бутонът "Осребри" в бг-мамма, точките не са се прехвърлили в другата платформа и са изгорели?
Вижте в съобщението изпратено до Вас какви инструкции сте получили, има и данни за контакт за помощ при проблеми.

# 564
Търся код за Обувки.бг.

# 565
Таня, а от къде разбра за новите точки? Аз нямам нови, нямам съобщения, нищо. Смятах, че не е стартирала новата лоялна програма.

# 566
  • София
Таня, а от къде разбра за новите точки? Аз нямам нови, нямам съобщения, нищо. Смятах, че не е стартирала новата лоялна програма.
Писаха в темата за игри и томболи. Останах с впечатлението, че изпращат на дългогодишни потребители, които не получиха точки през декември, но все пак не съм сигурна. Аз нямам нови точки.

# 567
Здравейте, някой случайно да има код за kehlibari.com ?

# 568
На мен днес ми дадоха точки и в съобщението пише:
"Можете да приемете подаръка и прехвърлите своите точки до 19.01.2025 г.
След прехвърляне в LoyaltyHub точките не се губят.
...
Ако не желаете да се възползвате от точките си, не е необходимо да предприемате нищо - те ще бъдат автоматично занулени на 20.01.2025 г."
Ако не сте натиснали бутонът "Осребри" в бг-мамма, точките не са се прехвърлили в другата платформа и са изгорели?
Вижте в съобщението изпратено до Вас какви инструкции сте получили, има и данни за контакт за помощ при проблеми.
Да,аз сдвоих профила си и точките ми се появиха в платформата,но не съм ги ползвала  и сега ги няма.Писах им,надавам се да се възстановят тк моето съобщение е от 17.12,а срока им е бил до 22.12(5 дена много са ми дали🤣🙈)не съм за 4500. точки,но защо да си ги изгубя

# 569
Здравейте, търся код за спортдепо или други спортни магазини. Благодаря Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт