Пазаруване от about you тема 34 (декемврийска)

• 79 055
  • 1 286
  •   1
Отговори
# 210
Няма ли да е голо на кръста и да се набира  постоянно нагоре?

# 211
Айнщайн отдавна е отговорил на този въпрос - всичко е относително. Grinning
Който е висок, ще му е късо. Който не е чак толкова - даже може и голо да не се вижда. Дали ще се набира нагоре зависи от материята. Трябва да се поръча и пробва.

# 212
Модал и еластан определено ще се набира. Дано се появи във вашия размер и да и се радвате.

# 213
  • Melmak
Здравейте, дами, след няколко месеца отсъствие пак съм тук!

Мислех, че имам достатъчно якета, но явно съм в грешка.

В петък в София беше студено и валеше, хем сняг и се топеше. Ии аз точно тоя ден на банкет. С рокле и ботушки и ни подходящо яке, ни палто!

Виж този продукт в ABOUT YOU:

https://m.aboutyou.bg/p/khujo/prehodno-palto-simmie-19612848?utm … _campaign=product

Може ли мнение за тези якета? Тежки ли са, обемни ли са?

Гледам и пак такива дълги на marikoo. Пишеше някъв отзив, че е тежко. Navahoo имам едно по-тънко и е супер, но тези дебели и големи са ми тъмна индия, защото никога не съм притежавала.

Като цяло не нося много дебели якета, защото ако съм в градския транспорт умирам от жега и се потя. Но искам по-дълго яке ако изляза с рокля, пола или просто по-фини дрехи и завали мокър сняг или зимен дъжд да не ме намокри. Не знам дали обясних добре. 😁

# 214
  • Сливен
https://m.aboutyou.bg/p/marikoo/zimno-palto-nadaree-xvi-13374613 … _campaign=product
Това ти препоръчвам,имам го в червено,гарантирано спира дъжд и вятър.Не го усещам тежко.

# 215
  • Melmak
https://m.aboutyou.bg/p/marikoo/zimno-palto-nadaree-xvi-13374613 … _campaign=product
Това ти препоръчвам,имам го в червено,гарантирано спира дъжд и вятър.Не го усещам тежко.

Много ти благодаря? А как го переш? Понеже имам лош опит с по-евтини якета от reserved, пера и край, ватичката се струпва на едно място и якето остава като.. плешиво отвътре. 😁

# 216
oesi, отговарят ли си на номера тези якета и стоят ли елегантно или все едно си с юрган. Миналата година поръчахме Кужо със сестра ми,амиии ,като мечки бяхме..върнахме ги..

# 217
  • Melmak
Ей, това ме притеснява. Куджо изглеждат яки, но може би ако си клечка. Аз съм дама с извивки и много дебели якета ще ме карат да се чувствам като да загубя всякаква женственост.

# 218
  • София
Дългите на Куджо са много яки, но са уголемени. Нося М, а Куджото ми Tynse е ХС и още има място. Но е бетон, много топли и е ветроустойчиво. Не е леко яке, тежи си. И много ме кефи магнитното закопчаване, изобщо не се занимавам с ципа. Навахо също имам дълго модел Fahmiyaa, но рядко го нося. И то е тежко, а подплатата е някаква ветроустойчива и когато вървя пеша запарва и ставам вир вода. Иначе е много красиво на вид. На Навахо видите ли тази лъскава подплата - на купувайте, запарва.

Последна редакция: пн, 02 дек 2024, 01:54 от Vesika

# 219
За рокля си трябва палто. Тези показаните са спортни..не официални за банкет.

Като юрган са Куджо. Като мечка не съм. Като нормален човек със зимна връхна дреха се определям.

# 220
  • Сливен
Не съм го прала още,за мен си отговаря на номера,вижте сайта на навахо за размери,не се доверявайте на about you,че поръчах първо С и после го смених с М.За мен стои прибрано.

# 221
  • Melmak
Благодаря ви!

Тета, съгласна съм за палтото, ама тая мода на инспектор гаджет нещо не е моята. Едни такива ревери, чудесии…

# 222
Момичета, стискайте ми палци днес какво ще ми се падне от томболата на АЮ.
Сега знам, че ще скочите, че вие томбола нямате. Имате, ама не знаете, понеже аз явно съм по-голяма късметлийка. Поръчвам едно, иде каквото ми се е паднало там. По обед чакам резултат.

# 223
То има мода и при палтата..тия с реверете тип шлифер не са актуални в момента.
За 200+ лева може да вземеш палто с вълна..което и да топли освен да дава вид. Моите палта са тънки..дават визия но не топлят..пол8вам ги за банкети баш...

Иначе Куджото дългите са с вталена тясна кройка. Не са оувърсайз че да разширяват. Напротив...вталяват и издължават..това аз поне виждам в огледалото.
Моето е и леко.
Тежко ми е зимното тип дълга парка на рагуеър.

Днес съм тЕй..с юрган..вие зимата с чаршаф ли спите..или с юрган Stuck Out Tongue Winking Eye

# 224
Палто заради един банкет не бих купила, ако е някакъв коктейл на мокет и пространство ок, но по разни ресторанти, където е блъсканица и да си орезиля палто, не е нужно
Може да ви е смешно, на едно зимно събиране с много сняг и всеки със зимна дреха, излизат, пушат, влизат, стоях на тръни някой да не се наметне с чисто новото ми палтенце от Елизабет и да си тръгне в навалицата.

За Куджо е важно да се нацели модел спрямо фигура, получих много похвали, че ми отива
С купеното наскоро shorai се определям като мама мечка, ватата като ново е наежена

Общи условия

Активация на акаунт