Пазаруване от about you тема 34 (декемврийска)

• 79 016
  • 1 286
  •   1
Отговори
# 390
И аз го видях, заради тази история не ми работи 2 дни сайта като хората. То всички имат май базово еднакви точки. Хич и не ми трябват. Ако може да се подаряват някой да ги взема.

Мен ми пристигнаха паладиумите днес. Симпатични са
https://www.aboutyou.bg/p/palladium/niski-maratonki-ace-20958444

# 391
100 BGM точки = 1 български лев

Не е ясно още дължим ли данък - писали са, че според ЗМДТ се дължал, аз си мисля че е по другия закон за доходите на ФЛ..но не съм веща в счетоводството....та засега  съм пас.

# 392
Как не ви трябват, хора
Отивате си в профила, там на платформата цъкате, пишете мейла, идва код въвеждате и сте вътре.
Избирате къде да похарчите точките
Аз  отдавна имам профил в озон и ги прехвърлих във виртуалния портфейл на озон в профила ми там. Копирах кода след като на платформата избрах озон - отворих сайта в озон и копи, парите се появиха там и ще бъдат приспаднати при поръчка

Може да изберете друг онлайн магазин, който си пазарувате и е в списъка

# 393
Щефи, благодаря! И аз мислех да не се занимавам, ама като те прочетох и разгледах. Доста интересно изглежда и може да има полза.

# 394
А бе и аз четох по диагонал вчера. Значи общо взето точки печелиш, ако си автор на тема или ходиш да кодошиш на администрацията! Е ми ...

# 395
Ооо, нещо си в грешка
Теми нямам, на модератор да се случва еди път в годината да съобщя за онези нацвъкани реклами изведнъж по темите
Пиша основно тук за покупки и някоя справочна тема  за Пловдив да погледна и това е

# 396
Щефи, кой говори за теб? Ти чете ли как се трупат точки извън тези, които са ни раздали сега?

4.2. Действия, с които натрупвате рейтинг звезди за лоялност: Звезди за лоялност се натрупват за извършваните от Вас обичайни действия на Платформата. Броят звезди, които може да получите за всяко действие са както следва:

Скрит текст:
1. Стартиране на нова  тема
Получател: Авторът на темата
Звезди: 0-500

2. Публикуване на отговор в тема
Получател: Авторът на отговора
Звезди: 0-150

3. Публикуване на отговор в тема
Звезди: 0-10

4. Абониране за тема
Звезди: 5-50

5. Отличаване на тема в избор на редактора
Звезди: 500

6. Изпратен доклад, който е обработен от модератор (не е игнориран)
Получател: Изпратилият доклада
Звезди: 5

7. Гласуване в анкета
Получател: Гласувалият
Звезди: 0.1

# 397
Те тия като ги опукаме, после бая трудно ще се навъртат точиците ми се струва....
Тези може да ги приемем до 22.12....после йок...

# 398
AeroJ, никога не съм чела това за звездичките и рангове

Метнах един път 60, после още 30 в озон
Ако искат да ме санкционират, лесно се връщат пак на бг мама платформата

Липсва ви в списъка  ваучер за about you, хич нямаше да му мислите Blush

# 399
М да, така е. Аз това, че срокът е до 22.12. сега го видях, Тета като спомена. Обаче отдолу се мъдри и това. Не знам кога е добавено:
Съгласно Закон за местните данъци и такси (ЗМДТ), чл.44-51 доходът от подаръка (парично дарение) се счита за облагаем, като задължение на Дарения е да декларира и да внесе за своя сметка, дължимия данък върху дохода от подаръка (паричното дарение).

Сега му е времето някой да ни нацъка, че не сме по тематаа! Ем точки, ем кеф!

През браузър може да се редактира.

Значи аз на роботите като им чета отгоре на Q&A на темата отговорите ... влязло през единия слот и излязло през другия.

Последна редакция: чт, 05 дек 2024, 13:26 от AeroJ

# 400
И редакцията на постовете са спрели, а аз често редактирам щото от мобилния пиша с краката си 😂 Ще ме четете по диагонал 😉
Бот оценява постовете - ти да видиш!

# 401
Деклариране пред данъчните?!? Пълна проследимост значи, че като им изтекоха данните преди няколко години само профили в бегемама нямаше, сега и това ще има.

# 402
Това някак ме подтиква да се запиша и осребря. Искам да видя как ще ме окошарят за неплатени данъци на 60 лв. Пълен държавен пансион и храна за дърта измамница от бгмама. Ахахахаха.

# 403
Няма да те окошарят, ама след 2-3-5 години като отидеш да си купуваш къща или да си продаваш панелката ще лъснеш пред нотариуса с неплатени задължения и ще трябва да търчиш да ги плащаш, по-всяка вероятност, с лихвите.

# 404
Пред Общините трябва да се декларира, не пред нап. Пред Нап само по желание, в приложение 13, част IV.

https://nra.bg/wps/portal/nra/taxes/danak-varhu-dareniya#danak-dareniq5

Този, който дарява, засега няма задължение да декларира.

Общи условия

Активация на акаунт