Пазаруване от about you тема 34 (декемврийска)

• 79 192
  • 1 286
  •   1
Отговори
# 1 185
Сутринта получих и другия чифт Мартенси и както казах сърце не ми даде да ги върна., въпреки, че са на по- високата цена. Ще ги задържа да мисля дали да си оставя и тях.

# 1 186
Аз ги пратих на една дама - мома софиянка от темата...

# 1 187
Знаеш ли как ще те оставя аз теб като дойда там? Я веднага да ги връщаш! Що не вземеш да си вземеш още 10 еднакви? Утре ще пуснат пак намаление. За тези пари ще си вземеш нещо друго.

# 1 188
Може да обуя някой, който не е успял да си вземе, защо трябва да ги връщам?

# 1 189
Това е друго, от "ще си ги оставя"! Smiling Imp

# 1 190
Моите 38 пристигнаха, но ме стягат отпред. Довечера една приятелка ще ги пробва и ако не и станат ще пиша тук. Аз се нареждам за 39, ако има някой.

# 1 191
Я да се наредя и аз за № 40, ако остане някой излишен. Докато се чудя трабвят ли ми и свършиха, ама явно ми трябват Smile

# 1 192
Ако някой ще връща номер 38,взети на ниската цена,моля да ми пише ЛС. Благодаря!

# 1 193
Моите 38н. днес си ги взех. Изключително много ми харесват! В началото като ги обух малко ми стягаха отгоре на шефа, но ги носих няколко часа и вече всичко  е наред. Много са удобни и страшно ефектни. Съчетават се с всичко, поне според мен. Абе направо са си находка, благодарности на който сподели, защото аз от тук разбрах за тях!

# 1 194
Поръчката ми с раниците пристигна. Да се яви mimoza за експертно мнение, моля
Така ли трябва да са опаковани този вид артикули, ако са нови?  
Вътре по хастара, особено джоба с противопраховата торбичка има доста мъхчета за обиране, така ли е по принцип?

Отваряйки се стреснах от горчицата, от нюансите на кожата, как ще нося тоя винтидж. Душих, гледах, нали все нащрек за нещо носено, викам си няма да я бъде със светлата.
Залисаха се децата, вадя пак от найлона и на слънце хубаво оглеждам, по - светла е на хубава дневна светлина и бие на тъмна горчица, сега я снимах в много северно помещение и  тъмна излезе едно два нюанса сравнено с на слънце.

През няколко часа оглеждам горчицата да ми свикне окото за трезва преценка, че и парите не са и малко. Първото ми отваряне беше, че не заслужава да я задържам като съотношение цена - продукт. Като я запълних и оглеждах на ярка светлина, хем и видях дребни несъвършенства, но започна да ми харесва.

Намерих я налична в немската версия и оглеждах снимките, в официалния сайт на марката се пулих също.

Отзад на гърба със стрелка съм посочила малък участък, където само при взиране може да се забележи изпуснато покритие

Другото, отпред едно като отбелязано от цип, но пак с търсене, не се набива на очи или да дразни и загрозява.

Реших от цялото мислене да я оставя и да си я нося като своя Blush Определено ще привлича погледи, компактна, не е много торбеста, не е и малка да се вее като залък.  Скъпа ми се вижда, но не помня колко е била на предни промоции да сравня, мисля, че дори пак да пуснат някоя бройка пак няма да е много евтин този цвят.

Раницата в нощно синьо е ясно, любов от пръв поглед, без забележки, много на сметка сравнено с разни изкуствени фантифлюжки

Моите снимки с уточнението отново, че са по-тъмни
Скрит текст:

Нощно синьо

Последна редакция: пн, 30 дек 2024, 16:41 от Щефи

# 1 195
Оооо.....изплакнах очи!
Пиша ти на ЛС!

# 1 196
На мен горчака ми харесва. Писах и преди..любим цвят ми е.
Нощта ще е била много тъмна..защото втората я виждам черна Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 197
Ааа, Teta75, индигово синьо, хубаво е, личи си на светлина.
Ако имам време до утре ще я снимам, белким излезе синьото

Горчицата остава, няма да се лъжа да върна, после само да гледам картинки и рефрешвам за промоция и наличност

# 1 198
Много са хубави, особено тъмносинята! За чанти ми е най- любим цвят!
Последно взех мадамска дамска чанта от ССС- черна Mexx с две  дръжки- през рамо и синджир. Още си стои с етикета, защото по- удобно от раноцата НЯ-МА! Затова си заслужвва инвестицията.

Последна редакция: пн, 30 дек 2024, 20:51 от Mateah

# 1 199
Щефи..имаш 100 дена да мислиш...
А цвета съм сигурна че на живо е друг. Не винаги се хваща на фотка..

Общи условия

Активация на акаунт