Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Първи подарък за сдружение "Зачатие"!

  • 1 658
  • 4
  •   1
Отговори
Момичета и момчета, честита пролет!

В последните месеци доста мислих върху проблемите на клуба и на всеки отделен участник, не само чисто медицински, но и психологически, макар да няма сериозна разлика между тях.
Осъзнавах сериозните психологически проблем, които произтичат от отношението на обществото и роднините (за което имаше специална статия - Етикетът на безплодието), от нежеланието на партньора да се изследва и лекува или от безсилието на неизяснения стерилитет и при загубата на дете ... Списъкът може да бъде продължен. Същевременно се чудех защо психологическата консултация не е включена в лечението, като негова неотменна част, както е в други страни. Това ме накара да потърся някакво, макар и частично разрешение на проблема.

Ето и първият официален подарък за нашето сдружение! Всъщност не е от мене, а от група психолози, които подаряват на двеста души по 3 часа психологическа консултация през интернет. Това ще позволи на всеки член на сдружението, без да излиза от анонимност и без да се налага да пътува, да проведе по три часа сериозна психологическа консултация, при това безплатно. За да не се притеснявате да ползвате собствените си никове, ще се ползват специални пароли и потребителски имена.

Вече имам първите 10 пароли, така че още от утре ще може да се ползва тази чудесна услуга. Не знам как точно да го направя, затова ще ви предложа първите 10 души, които ми изпратят заявка на бележка илил на ел. адрес, да получат достъп. Съучредителите би трябвало да се ползват с приоритет. С потребителското име и парола се влиза в http://www.e-therapybg.com/ и се запазват часовете за достъп.

След като приключат всички консултации (след месеци) ще помоля психолозите да направят статистическа обработка на сесиите и да изведат основните проблеми на групата. Като знаем какви са, на втори етап ще мислим какво още можем да предприемем - евентуално да се говори в медиите за тези проблеми, да преодолеем обществения негативизъм, пренебрежението от страна на държавните институции ...

Искам за финал да ви кажа нещо лично. Много съм доволна! Не че е кой знае какъв успех, но съм обнадеждена, че нещо може да се свърши, да се промени, нали ме разбирате? Като си помисля колко безплодни усилия полагаме понякога, та сега се радвам на всяка победа, на всеки успех, на всяка малка крачка в правилната посока.

# 1
  • Враца
  • Мнения: 4 677
това е страхотна идея! много се радвам, че са направили такъв подарък!
Благодарим ти Мели, страхотна си!(не мисля така само заради това Simple Smile  Simple Smile )

# 2
  • Мнения: 4 322
Съществуването на "Сдружение Зачатие" е една от най-хубавите новини за последните седмици. А това което ти си направила е направо страхотно.

Много специални поздрави и целувки имаш от мен  Simple Smile Идеята е меко казана невероятна  Simple Smile  Grinning

Лично аз мног ти БЛАГОДАРЯ  Sign Exclamation  Sign Exclamation  Sign Exclamation

# 3
  • Мнения: 4 322
Вече се възползвах от един такъв час за он-лайн консулатция.  Simple Smile Много добре ми подейства  Simple Smile

Мели СТРАХОТНА СИ  Simple Smile

# 4
  • Мнения: 637
Настина се оказа много добро попадение. Явно, когато хората си вършат работата както трябва, нещата се получават.

Вече ми изпратиха първото обобщение, пуснах го в Зачатие и в клуб Пролемно забременяване, та да могат всички да го прочетат.

Поздрави на всички за Благовещение! Simple Smile  Simple Smile  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт