Подарък за юбилей (70 г.)

• 683
  • 13
  •   1
Отговори
Здравейте! Не знам дали точно в този раздел е мястото,но не намерих друг подходящ за моя въпрос!
Помогнете ми за идея подарък за 70 год.юбилей . След една седмица баща ми има рожден ден и нямам никаква идея какво да му подарим защото той наистина си има всичко. Знам само,че не иска да се подаряват ваучери за почивки Sad

# 1
Съберете семейни снимки и направете един хубав колаж.

# 2
Съберете семейни снимки и направете един хубав колаж.
Това ми беше една от идеите Simple Smile

# 3
Действай. Имаш достатъчно време за реализация.
Нищо по-хубаво от сантиментален подарък, поредната прахосъбирачка не знам дали е подходяща.

# 4
Е ...то много зависи от човека .Един мъж на 70 си е същия мъж като на 50 ,само,че на 70 ...Баща ми е над 70 и няма да се впечатли от сантиментални колажи.Той си пази снимките на лаптопа в архиви. Последните 5-7 години топ подаръците ми ,на които се радвал много и е ползвал са(подредени по рейтинг😅)  :
1.Смарт уоч(от деня на връчването я е свалял броени пъти ) Не може да живее без него .

2.Бягаща пътека и тренажор ,фитнес топка ( за различни рд ,но го слагам в една графа ,тренира си леко ,ходи по пътеката зимата ,много се ползват)
3 .Фоумролер -преди 6 години подарен, всяка вечер се разтяга ,масажира ....
Теслата на подаръците е Киндъл -не можа да свикне с него за моя изненада ...😐

# 5
Има ли хобита?

# 6
Здравейте! Не знам дали точно в този раздел е мястото,но не намерих друг подходящ за моя въпрос!
Помогнете ми за идея подарък за 70 год.юбилей . След една седмица баща ми има рожден ден и нямам никаква идея какво да му подарим защото той наистина си има всичко.Знам само,че не иска да се подаряват ваучери за почивки Sad

Това е нормално с годините човек да си е набавил/получил всичко, от което има нужда или за което си мечтае. А с възрастта единственото, от което има нужда, е да вижда децата си.

Защо не го попиташ как би искал да прекара рождения си ден, какво би му било приятно да изживее? Вероятно ще каже - нищо. Но може и да си каже.

Ето ти някои идеи:
- да прекарате целия този ден с него, спокойно и приятно, все едно какво ще правите, ако трябва вземете си един ден отпуск.
- да организирате среща/почерпка с най-добрия му приятел, от детството например, или с човек, който не е виждал отдавна.
-да го заведете да посети мястото, където се е родил (с възрастта хората стават сантиментални, миналото придобива друго значение)

# 7
Ако спортува, ще се зарадва на нов екип и на една торба различни протеинови барчета. Това би било едно уважение към хобито му.
А ако не спортува, все има някакво хоби, така че - нещо към това негово хоби.

# 8
Масажор, ако няма.
Ако обича да майстори, някакъв инструмент, който иска и ще го зарадва.
Ако е автомобилен фен и още шофира – гуми или нещо друго полезно за колата.
Дрон, ако го влекат такива неща.
Абонамент за някакво списание.
Луксозен албум или книга.
Всъщност много зависи какъв е човекът – дали си пада по разни сантименталности, или е по-практичен, какви интереси има.

# 9
Помогнете ми за идея подарък за 70 год.юбилей . След една седмица баща ми има рожден ден и нямам никаква идея какво да му подарим защото той наистина си има всичко.Знам само,че не иска да се подаряват ваучери за почивки Sad

Това е нормално с годините човек да си е набавил/получил всичко, от което има нужда или за което си мечтае. А с възрастта единственото, от което има нужда, е да вижда децата си.

Защо не го попиташ как би искал да прекара рождения си ден, какво би му било приятно да изживее? Вероятно ще каже - нищо. Но може и да си каже.

Ето ти някои идеи:
- да прекарате целия този ден с него, спокойно и приятно, все едно какво ще правите, ако трябва вземете си един ден отпуск.
- да организирате среща/почерпка с най-добрия му приятел, от детството например, или с човек, който не е виждал отдавна.
-да го заведете да посети мястото, където се е родил (с възрастта хората стават сантиментални, миналото придобива друго значение)
Здравейте Simple Smile
На рождения си ден той ще събере много хора от семейството. Той си живее там където е роден и израснал.

# 10

Ето ти някои идеи:
Здравейте Simple Smile
На рождения си ден той ще събере много хора от семейството. Той си живее там където е роден и израснал.

Това е много хубаво!.
Питайте го тогава какво би искал, може да му е приятно да се види с някой, който е напуснал отдавна това място и е в града, в чужбина...
Подобни срещи са много мили, организирала съм такива за близки хора и са оставали винаги много доволни.

# 11
Един хубав кашмирен шал, шапка с модерно излъчване и слънчеви очила, плюс евентулно зимна козметика за ръце/лице. Simple Smile

# 12
  • There I was on a July morning
Луксозен албум със семейни снимки
Картина
Часовник, ако ползва
Нови диоптрични/слънчеви очила, ако носи
Кафемашина, или друг домакински уред, който би му влязъл в употреба
Електронен четец или абонамент за Сторител, ако обича да чете.
Пари, за да си купи това от което има нужда.
Ти го познаваш най-добре и знаеш какви интереси има.
Скрит текст:
На моя свекър за 70-годишнината се чудихме какво да му вземем и в крайна сметка му дадохме пари. Той каза, че ще си купи нови диоптрични очила, а на нас никога нямаше да ми хрумне точно това да му вземем.

# 13
Като не иска подарък, дайте му пари и бутилка хубаво вино, ако пие.
Аз се изприщвам при мисълта за ненужни подаръци, затова изрично подчертавам, че не желая.
Албуми, колажи, въобще няма да ме впечатлят.
На книга много бих се зарадвала, от хартия, не четец.

Общи условия

Активация на акаунт