КАУФЛАНД - тема 73 КОЛЕДНА

• 54 248
  • 793
  •   1
Отговори
# 690
А отразяват ли се веднага отстъпки и купони с този скенер? Да не е като на касите чак преди плащането?

# 691
  • София
Не, като на другите каси- преди плащане се отразяват отстъпките с карта (така стана с маслото). За купоните не мога да кажа, не съм взимала нищо с купон.

# 692
А отразяват ли се веднага отстъпки и купони с този скенер? Да не е като на касите чак преди плащането?

Не.
Това, което е на червен етикет по брошура, след като се сканира, на устройството излиза под артикула “отстъпка”, но не се вижда стара и нова цена. Вижда се само намалената цена.

Нещата с купон излизат на редовна цена. Когато отидете на касата и сканирате чрез усройството QR кода от екрана на самата самообслужваща каса, кошницата от устройството започва да се “изсипва” в екрана на касата.
Там пак не излиза, че има купон. Когато се натисне плащане, крайната сума намалява спрямо тази, която се е показала преди да натиснете плащане.

# 693
Някакъв по ТВ сутринта обясняваше, че щяло да поевтинява
Дано, защото доста се оливат с цените!

# 694
Подарен*

Последна редакция: ср, 22 яну 2025, 17:22 от Преслава ♋️

# 695
  • оттам, откъдето започва България
И на мен ми се падна IQ кроасана, но....
Както се казва: "На харизан кон зъбите не се броят.", обаче на мен ми беше много глетав. Преглътнах го, но не бих го купила на редовна цена.

# 696
Няма да коментирам.

# 697
От вчера забелязах вдигане на цените на хляба, шоколадовите изделия и безалкохолните.

# 698
  • Пловдив
От вчера забелязах вдигане на цените на хляба, шоколадовите изделия и безалкохолните.
Да всеки ден цените скачат,днес хляба без глутен от близо 5 лв вече е близо 10 лв кафе Давидоф зърна 1 кг 80 лв

# 699
  • Пловдив
И аз взех авокадо вчера, 2 отворих ок бяха...

# 700
  • Deutschland
В някой филиал на Кауфланд в Пловдив предлага ли се минерална вода Велинград в стъклени бутилки? Знам, че няма във всички градове. Искаме да си поръчаме да ни донесат. Благодаря предварително.

# 701
  • Сливен
Щом има в Сливен би трябвало да има и в Пловдив

# 702
Внимавайте със връщането на стоки, много са затегнали нещата, техника на практика може да се върне ако не е изобщо разопакована, да върнете нещо пробвано като кафемашина например е вече почти невъзможно. Хранителен продукт дори опакован мине ли чрез касата, край, няма връщане.

# 703
  • оттам, откъдето започва България
Аз върнах замразени картофи месец след покупката, но първо писах на централата, ведно с приложена снимка.
След това отидох смело на информация и макар и отворена опаковката (то иначе няма как да разбера какво има вътре) я взеха, естествено и с представен касов бон.

# 704
Какво им беше на картофите?

Общи условия

Активация на акаунт