Водни мехури в устата на детето ми

• 342
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте дъщеря ми е на 8 г. Има мехурчета в устата които се пукат трудно и след това се появяват нови и нямат изчезване. Лекуваха я първо за афти,стоматит ,херп ангина а сега за херпес и вече 4 месеца нямат лекуване. Моля някой ако е имал такъв проблем да сподели или каже къде да я заведа вече тотално съм се отчаяла всеки лекар предписва лекартсва и ме уверяват че до три дена ще изчезнат но изчезване няма. А да не говорим каква болка изпитва когато се храни само на варени картофи и супи сме.

# 1
Здравейте дъщеря ми е на 8 г. Има мехурчета в устата които се пукат трудно и след това се появяват нови и нямат изчезване. Лекуваха я първо за афти,стоматит ,херп ангина а сега за херпес и вече 4 месеца нямат лекуване. Моля някой ако е имал такъв проблем да сподели или каже къде да я заведа вече тотално съм се отчаяла всеки лекар предписва лекартсва и ме уверяват че до три дена ще изчезнат но изчезване няма. А да не говорим каква болка изпитва когато се храни само на варени картофи и супи сме.

Изследвайте за чревни паразити - един от симптомите е , че често се получават афти и в устата и всякакви херпеси.
Попитайте стоматолог каква вода за уста е подходяща за дете и я научете да се жабури поне 2 пъти дневно.
Имаше една вода за уста Елудрил, но не си спомням кой цвят беше за тези неща. За дете сигурно трябва разредена или половин капачка.
Давайте всякакви мулти витамини, ежедневно, много плодове, зеленчуци.
Да не си гризе ноктите, да не дъвче моливи, химикали докато учи, въобще всичко далече от устата.

# 2
Здравейте вече бяхме на стоматолог изписа ни паста за зъби и вода за уста парадонтакс избелваща серия плюс грануфолин но пак не са изчезнали мехурите досега не сме я ицследвали за чревни паразити но още в понеделник ще пуснем изследвания силно се надявам нече да имаме някаква диагноза и да се започне адекватно лечение

# 3
Ах, милото дете, много кофти така! Посявка на гърлен секрет правили ли сте?

# 4
Да изследванията показаха нормална устна кухина

Общи условия

Активация на акаунт