Бели приказни облаци плуват, омайни мартенски дни се редуват-II - Варна (18)

• 13 893
  • 283
  •   1
Отговори
# 75
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=73637.0;topicseen

на линка е темата за забелването на чурките на младежите, д-р Оги отговаря.

и аз съм прегракнала, но днес даже успях един изпит да взема Grinning
снимки от купона има в клюкарника Sunglasses

# 76
  • Откъм Варната
...но днес даже успях един изпит да взема Grinning...

Браво   bouquet, а аз цял ден съм в реанимация, дремя с бебо, спим, играем и ядем, мързелуваме си

# 77
Анжелина ти къде учиш? newsm78 и аз днес взех един изпит newsm44

# 78
В Свободния, карам магистратура по психология. А изпита беше по компютърни технологии, правихме уеб-страница. Grinning

# 79
Ох като ви слушам за изпитите аз трябва да се наканя да отида на малко упражнения че да не ме клъцнат накрая ooooh!

# 80
  • Между гори и планини
Цитат на: iva-bebe link=олна.  newsm44topic=171233.msg3401285#msg3401285 date=1173542137

На Олинце, ще и дърпам ушите....тя си знае защо.......гърлото съвсем ми се съсипа  newsm77

Ма много Ви сА моля, аз нищо нИ съм направила  gydi
Пък и края на вечерта най-добросърдечно ви поканих на чай, ама вие ми отказахте  Sad

# 81
  • Откъм Варната
Олинце туй за чая май не съм рзбрала, ама ние кършихме кълки в Планета  Mr. Green

# 82
Рожденния ден свърши.Търкаляхме питки,палихме фоерверки ,духахме свещи.Въобще на детето му се взе акъла #Crazy

# 83
МЕГИ честит ти рожденник nbirthday  ura Tada  bigdance2 newsm59.Да ти е жив и здрав Никола,и многооо да те радва.Съжалявам,че ти честитя като е свършил рожденния ден,но имах гости и чак сега мога да седна на компа. Embarassed
ИВА -бебе  днес не се обадих за разходка  защото мъжо си е в къщи и реших да свърша някоя  и друга работа newsm71 1ironing wash hang 1dishes.Зарязах Мартин с таткото,взех Алекс и айде по задачи.От утре май времето ще се разваля smile3514 smile3511 smile3515,но ако реша да излизам пак през седмицата ще звънкам,обещавам  newsm10

# 84
  • Откъм Варната
megita_84  ooooh! каде съм чела чак сега видях че сте имали празник, нека ти е жив и здрав мъника и много да ви радва
smile3525 smile3525 smile3525

# 85
  • Варна
честит рожденник Меги!
ех,много сте готини! много се радвам че сте изкарали супер!
дано на другата сбирка да не ме гази така валяка и да мога да дойда и аз,че наистина имам нужда от разтоварване
 smile3514

# 86
МЕГИ честит ти рожденник  Hug  bouquet  bouquet  bouquet Да ти е жив и здрав Hug

# 87
Ники стана на половин годинка  Да ми е живо и здраво детенцето  Heart Eyes Hug

# 88
DVV, да ти е жив и здрав и само да ви радва!   bouquet

# 89
 DVV  Половин  година си е  много сериозна възраст.Честито!!!Да е жив и здрав и да слушка мама и тати!!!

Времето отврат,а ние пак накашляме.Маааму писна ми от сополи и кашлици.Искам хубаво слънчево време и здрави,усмихнати деца.

Общи условия

Активация на акаунт