Бели приказни облаци плуват, омайни мартенски дни се редуват-II - Варна (18)

• 13 890
  • 283
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
ger4e, на нас педи ни каза да правим абсолютно същото с чурчето, леко заблелваме на долу и почистваме с вода. Имало някакъв интимен гел на Себа Мед и бил много хубав и подходящ за тази работа.  Важно е да се прави, защото с племенника ми не бяха така стриктни и се наложи на годинка да го водят на хирург, след което няколко дни беше доста травмирано детето.

с малко за къснение...Честит половинчо и на DVV. Да ти е жив и здрав и все така послушен и готин!

Четито тримесечие и на Теа на Ивето!  Много цветя и целувки!  newsm76 Flowers Bouquet

# 151
  • Варна
Virginity, Iva-bebe, разкошни са ви гукащите бебчета!  Hug  Да са живи и здрави и все така усмихнати!  Simple Smile

Вержи, приеми и моите съболезнования за случилото се!

# 152
  • Варна
благодаря на всички  Hug

успях да преформатирам и клипчетата от телефона ,голям съм гений  Nerd
http://www.vbox7.com/play:4f740921
http://www.vbox7.com/play:f8706601

# 153
  • Варна
Matsa_gk,ти имаш новите координати.Той приема в мед.комплекс Плюс на ул.Г.Раковски 23 ,а телефонът за записване е  64 33 33.Не знам дали е в БГ.Отидох при него,защото Алев имаше една гънка на лявото бедро и две гънки на дясното.Оказа се неправилно преразпределение на подкожната мазнина,което ще се оправи.Успех.

# 154
  party023  bigdance2 Tada  Gift Wine Glass smile3510 Искам да Ви почерпя момичета, днес моето съкровище ставана три месеца. Като изключим, че съм ужасно притеснена от това че стомахчето му е разстроено  съм много много щастлива newsm44 newsm44.

# 155
ЧЕСТИТО ТРИМЕСЕЧИЕ НА БЕБЧО БРАТАНЧО! newsm59  bigdance2
ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ И ДАНО СТОМАХЧЕТО БЪРЗО СЕ ОПРАВИ! newsm51
Днес времето пак е кофти и май няма да става за разходка.
Аз вчера се поразходих сама. Хванах свеки да гледа бебо и да пиши домашни с баткото, а мама ходи на фризьор и на козметик и тя да заприлича на човек  smile3532.
Хайде чао за сега после пак.

# 156
Гери  добре си си дошла мила Hug
Хайде да се видим тези дни само да се опраави времето Grinning
Сега съм в мей-то Crazy след 14ч ако е хубаво времето сме в морската Grinning

# 157
Честито на бебе Братанчо newsm62 smile3501 newsm10! Много да слуша мама и да я радва! newsm07

# 158
И аз да се похваля!
На 2-ри март се роди моето момченце Християн - 3750гр, 53 см.Раждането мина лесно и бързо.
Вече сме си в къщи и се занимаваме с пустите колики.
Между другото някой ползвал ли е мехлемче против колики?

# 159
Честито, tina78!! Да ти е жив и здрав малкия Християн и само радост да ви носи!   bouquet

За мехлемчето за колики не мога нищо да кажа - не съм ползвала.

# 160
БЛАГОДАРЯ ЗА ПОЗДРАВИТЕ1 newsm51
И аз да се похваля!
На 2-ри март се роди моето момченце Християн - 3750гр, 53 см.Раждането мина лесно и бързо.
Вече сме си в къщи и се занимаваме с пустите колики.
Между другото някой ползвал ли е мехлемче против колики?
Да ти е жив и здрав и много да те слуша! newsm76

# 161
Честити бебчовци   и тримецечия bouquet   newsm67
Тина 78 аз все още мажа мехлемче, тъй като не давам нито капки, нито чайчета. Според мен успокоява до известна степен.....ако мажеш редовно на всяка смяна, но не чакай чудеса. И ползвай само Байбинос мехлемче....не на другите фирми.

# 162
  • Варна
tina78, bela честито! ние утре правим 3  atwork ura

що ми се струва вятър работа това с мехлемчето? май се успокояват от самото мазане коремчетата  Wink защото като имаше колики Плумбо-Тулумбо я масажирах (като беше най-зле) и се успокояваше - по часовника - по коремчето или гръбчето. иначе на нас Еспумизан-Л ни помагаше. и чайчето на Хип  Peace

Ива забравих да ти кажа вчера че Тейка е много сладка  Hug и много сладка човчица има  Heart Eyes
(за клипчетта - трябва да са .avi за да ги качиш,пише и други ама не ги приема  Close , моите от телефона са .3gp че вчера търсих "3gp to avi convertor" в нета и така  Rolling Eyes)

също забравих да кажа че ще ходим на очен днес и после ако е хубаво времето - на титя,та ако има други - да свиркат  Wink

Последна редакция: ср, 14 мар 2007, 11:39 от Virginity

# 163
Благодаря Ви за пожеланията!
Вече сериозно се притесних.
Нашия батко ( на 5г.) е болен.Сигурно е някакъв грип.
Какво да направя за да не се зарази?
Дали има някакъв имунитет след раждането?
Давате ли осцилококцинум при такива случаи?

# 164
Честито тримесечие на бебчо Братанчо  ura.Да слушка многооо мама и да се оправя бързо.Тина78,аз мажа Мартин с крема на бейбинос.Там има един ферман инструкции,които аз не спазвам дословно.Аз преди всяко ядене го мажа с него колкото да попие.Незнам дали помага точно то,защото давам и чай на хип,и отделно еспумизан newsm12.Така или иначе майката му е търпение.Като стане много зле положението слагам една пелена на корема и носочвам сушоара към коремчето. newsm10
Тина78 незнам дали имат имунитет бебоците,но е хубаво да не хваща вируса.Най-малкото да ограничиш контакта на големия с малкото и като влиза при бебо му слагай маска на устата.Знам,че е трудно/и мойте имат същата разлика/но това е на малкото което можеш да направиш

Последна редакция: ср, 14 мар 2007, 11:46 от kirkorova80

Общи условия

Активация на акаунт