Бели приказни облаци плуват, омайни мартенски дни се редуват-II - Варна (18)

• 13 894
  • 283
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Гер4е - оспах се ....като най-добрата и загрижена майка на света  smile3538
Sea - Blush между другото ти май се опитваш да го подмладиш Алекс?  Wink не се притеснявай и по-възрастни харесваме  Laughing аа,сега видях че Светльо е на наща дата  Mr. Green

# 136
Герче много съжалявам,че сте болни мила ooooh! Tired.Дано оздравеете много бързо и да няма никакви усложнения baby_neutral Heart Eyes.Вержи много готин клип ма мила,пускам да го гледам и Мартин като чу Лорка и да видиш как и отговаря и пее. JoyПаднах от смях.Сега  като напиша това пак ще му го пусна ,че взе много да вика hahaha

# 137
Здравейте пак от нас Hug

Верджи имате си и фенка Grinning Ники така хареса Лора Heart EyesМилва я и й се усмихва Grinning И така й говори.... мале...мале....Чакаме и следващите Grinning

ger4e ,мила....пожелавам ви бързо да се оправите HugМного е гадно като бебоците са болни и неможеш да направиш нищо... Hug

iva-bebe това с червената шапчица ми хареса Grinning

Хайде по-късно ще пишем повече,че малката маймуна се отипва да ремонтира принтера Grinning

# 138
  • Варна
Лелееееееееееееееееееееее, ти си първата и единствена, която забеляза!!!  Embarassed Embarassed

# 139
  • Варна
Лелееееееееееееееееееееее, ти си първата и единствена, която забеляза!!!  Embarassed Embarassed

Laughing наблюдателна съм аз  Wink ами така де ,набор 07 ще се притеснят че децата им изостават с развитието като му видят снимката на Алекс  Joy

вижте нещо забавно:
http://www.vbox7.com/play:3ac95e18

# 140
Ние току що се връщаме от педи. Резултатът е червено гърло, кашлица и температура + една торба лекарства + счупен заден десен стоп на колата. Всичко е прекрасно, птичките явно са измрели от студа и вятъра, а малкия ми човек е кисел до безобразие, защото не се чувства добре  #2gunfire  Дано скоро ми се излекува и прескочим антибиотика! Криво ми е така като е болен. Зарекох се днес, че докато не оздравее напълно няма да си подадем носа навън, освен ако не е 17-18 градуса и няма абсолютно никакъв вятър!
Вержи какво стана с очния? Аз взех на Ники сега и направление за очен, че очето още не се е оправило  Rolling Eyes  Педи каза, че вероятно ще искат да сондират каналчето. Като оздравее ще хукна да търся Очна клиника къде се подвизава. Най-вероятно ще измъкна мъж ми от работа, че тези които ме познават знаят колко съм ориентирана. Айде отиваме да папкаме и да дадем сиропчетата.
Герче в никакъв случай не давай антибиотик или ако се налага, разпитай какви са страничните ефекти. Ние също бяхме допреди два дни на антибиотик заради грипа и от вчера сме с ужасно разтройство.Оказа се че антибиотика Аугментин винаги така действал на малките бебета , а нашата любима докторка не ни го обясни. Трябвало да му давам ентеролпреди всеки прием на антибиотика, но тя забравила да ми каже.Наистина ми иде да я убия.Сменям памперси през половин час #Crazy, ужасно ме е страх да не се обезводни. А как плаче да не ви обяснявам иде ми и на мен да ревна с него. До преди два дни плака заради гърлото, носа и т.нат а сега защото даже като кихне и памперса е пълен. Съжалявам за многословието но направо откачам горкото ми детенце какво не му дадох вече.
         Вержи трябва да правиш конкурс за кандидатите на Лора, големият ми син когато я види само казва   " Мамо ето я пак хубавата Лора".Така че мисли и казвай кога ще е конкурса Mr. Green

# 141
bela, много съжелявам! Дано се оправяте по-бързо! Нащо педи не е фен на антибиотиците и каза, че ще направи всичко възможно да ги избегнем.

# 142
Верджи, малката Лора е много, много сладка. newsm74 И аз съм и фен, а Коко в интерес на истината спа и не я видя, но може да спретнем едно дуетче. Апропо и мама много сладо гука.  newsm08 smile3501

# 143
Не съм писала отдавна, а вие пишете, ли пишете....
Аз съм малко болна, май настинах на 8-ми, а и бебка оня ден ми вдигна Т - 37,6 и  #Crazy Дадох и панадол и от тогава не е имала Т повече, но аз се побърках  #Crazy

# 144
  • варна
ние се завърнахме. а вие колко много сте изписали. ще ме извините ама е абсурд да го прочета.
за който не знае ние бяхме на почивка. починах си страхотно и сега съм отново във варна и при децата
дано болните се оправят бързо Praynig
Никито, голям хакер е станал Laughing нямам търпение да го видя Hug

# 145
Бързо да се излекуват болничките!!!Ужас пак няква вълна от вирусчета май плъзна.
Все не ми остава време да пиша,но ви чета редовно.Сега се позабавлявах с клипчетата дето сте ги пуснали.Направо легнах от смях като гледах бащата с бебето hahaha
Дано се оправи вече времето че саклет ме хвана в тая дупка,като затворници.Никола казва кака на разходка и непрекъснато ме води в коридора и си дърпа якето и ми дава обувките.Добрата новина е че вече ходи стабилно човека и ако не му се седи в количката ще си върви.Ходихме на консултация и сме 10.600кг.и 80 см.и така нататик...........до следващия път като пиша можеби след век.

# 146
Привет и от мен  Hug
ЧЕСТИТИ 3 МЕСЕЦА НА ТЕДИ   ura
Не е лъжа, че пак има вируси, зълва ми се тръшна с племенничката и всеки който отиде в тях да й помага се разболява  Thinking не било грип ама било вирус. Дано ни подмине  Praynig
ani_sunnygirl и на мен ми бяха излезли резултати "масово бактерии"  Shocked и аз като теб също се притесних много, а докторицата каза че не било нищо особено  #Cussing out Искаше да ме претупа, но аз веднага си поисках да ми пусне посявка. Слава богу нищо не излезе от нея и обяснението за предните резултати беше, че можеби се е случила някоя неопитна лаборантка която се е вживяла в преброяването на бактериите. Дано и при теб да е така  Peace

# 147
Е хайде да не останем по-назад и да се похвалим и ние с клипче.....лошото е че не можах да кача това на което говори много......ама и тук се обажда на няколко пъти.  blahblah
http://www.vbox7.com/play:c2938aa7

# 148
Ally,благодаря ти за инфото,ама ако можеш да ми кажеш и новите му координати,ще съм ти безкрайно признателна.Мен ми дадоха едни телефони,но те явно са на стария му кабинет на Раковски 23.А пък една позната ми каза,че бил заминал за чужбина.Ти чувала ли си такова нещо?

# 149
  • Варна
Вержи приеми моите съболезнования, миличка!  Много съжалявам за тежката загубата!  Sad Sad

Общи условия

Активация на акаунт