Бели приказни облаци плуват, омайни мартенски дни се редуват-II - Варна (18)

• 13 899
  • 283
  •   1
Отговори
# 120
Привет и от нас!
Благодаря ви момичета за информацията и за успокоителните думи.Дано всичко е наред и да няма нищо сериозно.За сега ще отидем при Балев,пък ще видим той какво ще каже.Една позната ми каза,че и този Райков бил добър,но в момента бил зад граница.
Снощи за пръв път дохраних Виктрория с АМ.Направих и 100мл и ги изцока всичките.Преди това обаче я и кърмих и за това предположих,че ще са и достатъчни 100.Уви,явно не са и достигнали,щото се събужда през нощта 2 пъти,та пак я храних.Довечера ще увелича дозата та да видим.
Тази сутрин успешно се справих с торбичката и вземането на урина.Пребягах до Курортна да я оставя да и направят изследвания и след обяд ще отида при педито за резултатите.Та като излизах видях че е доста хладничко,а иначе през прозореца пече супер яко.Днес май ще си стоим в къщи.Тя свекито дойде,та да отида аз до Курортна,а и след обяд съм и на шофьорлък,а после и на фризьор така че ще се гледат двете.
Айде,че стана цял ферман!
Ива-бебе,честита ви четвърт годинка!Да растете здрави и щасливи!!!   bouquet

# 121
ИВА-БЕБЕ честито ви тримесечие Hug  bouquet Hug

# 122
Здравейте , искам да ви попитам знаете ли магазина на Сливница - Бебемания мисля че беше работи ли , понеже по НГ не работеше ?

# 123
Честито, сватя newsm47 smile3506  love001! Да ви е жива и здрава момата, усмихната и само да гука! newsm51 smile3525 smile3501

# 124
Здравейте , искам да ви попитам знаете ли магазина на Сливница - Бебемания мисля че беше работи ли , понеже по НГ не работеше ?

Той не работи отдавна! За съжаление Rolling Eyes беше ми един от любимите  Crossing Arms

# 125
Здравейте и от нас Hug

Честито на всички месечовци!  bouquet Да са живи и здрави  и много да радват мама и тати  bouquet

Днес времето ни е сърдито Sad ама и ние му се сърдим и няма да излезем на разходка следобяд(но пък за сметка на това сутринта бяхме hahaha)

Ето ви едно забавно клипче,което на мен много ми допадна Grinning -
http://www.vbox7.com/play:4c57626c И в този ред на мисли да ви припомня и за кравата hahaha http://www.vbox7.com/play:4c57626c hahaha

Хайде лек ден! Hug Искате или не по-късно пак ще се включим Laughing

# 126
  • Варна
matsa_gk,дъщеря ми е при д-р.Хаджиева в Курортна.Тя ни прати при Райков заради несиметрични гънки,но ехографа показа че всичко е наред.Стискам ти палци.Райков е много добър.От 1 март е на нов адрес.

# 127
Ето вече нормална почерпка от нас. Да ви е вкусно.  Mr. Green

И да се похвалим........станали сме 5 килца и сме високи 57 см.  ppp На нас тепърва ни биха противохепатитната ваксина. Теа се държа геройски (проплака 30-ина секунди)   Hands Clap за сметка на мама, която се скри зад паравана, за да не гледа.  cry

Последна редакция: вт, 13 мар 2007, 13:41 от iva-bebe

# 128
Ууууууу ма сватяаааа! Ма честити ви 3 месеца мъри! Ники поздравява тъщата и целува рожденничката! Да е жива и здрава!  Heart Eyes
Би ли споделила в праха за пране имаше ли си мерителна лъжичка или ползваш някаква друга и каква?

# 129
Моля ви мами, помогнете ми със съвет! Току що ми излязоха резултатите от урината и съм доста притеснена - всичко е наред и в норма, но на седимент ми пише - плоски епителни клетки, масово бактерии! Някой имал ли е такъв резултат и какво е предприел по - нататък! Приетеснява ме '' МАСОВО БАКТЕРИИ ''! А чак към края на седмицата ще имам възможност да занеса резултатите на лекарката ми! Дано да не е нещо страшно  Praynig! Благодаря ви предварително!

# 130
Моля ви мами, помогнете ми със съвет! Току що ми излязоха резултатите от урината и съм доста притеснена - всичко е наред и в норма, но на седимент ми пише - плоски епителни клетки, масово бактерии! Някой имал ли е такъв резултат и какво е предприел по - нататък! Приетеснява ме '' МАСОВО БАКТЕРИИ ''! А чак към края на седмицата ще имам възможност да занеса резултатите на лекарката ми! Дано да не е нещо страшно  Praynig! Благодаря ви предварително!
Споко...няма нищо страшно ...мойте изследвания винаги бяха така...Най-много да ти изпишат свещички и всияко ще се оправи Hug

# 131
  • Варна
хилоу!
днес времето скапано май?! ще ни се размине разходката га ли ба  Thinking
като изключим че се оспах и пропуснах да заведа щерката на очен  ooooh! (и Найден ще ме пребие като се върне  Embarassed ) днес се държим прилично! сега ще се пробваме късмета,може да има друга лекарка на смяна  Praynig

ето 1 клип4е от нас  Mr. Green (не обръщайте внимание на майката идиотка която се чува на заден фон  Crazy )

http://www.vbox7.com/play:9e7e9fc9

ах трябва да оправя формата на другите 2  Close

Последна редакция: вт, 13 мар 2007, 15:44 от Virginity

# 132
А знаете ли приказката за Червената шапчица?  newsm78 http://www.ohi.hit.bg/chervena%20shapchica.htm
Вержи малката е страхотна......то и ние имаме подобен клип и ей сега ще разуча как да го кача.

Последна редакция: вт, 13 мар 2007, 16:10 от iva-bebe

# 133
Ние току що се връщаме от педи. Резултатът е червено гърло, кашлица и температура + една торба лекарства + счупен заден десен стоп на колата. Всичко е прекрасно, птичките явно са измрели от студа и вятъра, а малкия ми човек е кисел до безобразие, защото не се чувства добре  #2gunfire  Дано скоро ми се излекува и прескочим антибиотика! Криво ми е така като е болен. Зарекох се днес, че докато не оздравее напълно няма да си подадем носа навън, освен ако не е 17-18 градуса и няма абсолютно никакъв вятър!
Вержи какво стана с очния? Аз взех на Ники сега и направление за очен, че очето още не се е оправило  Rolling Eyes  Педи каза, че вероятно ще искат да сондират каналчето. Като оздравее ще хукна да търся Очна клиника къде се подвизава. Най-вероятно ще измъкна мъж ми от работа, че тези които ме познават знаят колко съм ориентирана. Айде отиваме да папкаме и да дадем сиропчетата.

Последна редакция: вт, 13 мар 2007, 17:46 от ger4e

# 134
  • Варна
Вержи, Лора си има фен. След като пуснах клипчето, наш Александър подобаващо се вторачи  в нея, изпитателно я изучава 30-на секунди, след това и каза "Ало" (осъществи комуникация) и започна да й разказва на вашия език клюки... Накрая ми бутна по най-грубия начин главата към монитора, за да целувам бебето! Ами така де, да взема и аз малко участие в разговора. Е, какво повече от това!  hahaha

ger4e, явно и на двама ви денят е кофти. Скорошно оздравяване! Hug

Общи условия

Активация на акаунт