Позитивни отзиви за сервиз за смяна на батерия на киндъл?

• 430
  • 2
  •   1
Отговори
Надявам се да не е проблем да се прави отделна тема по този въпрос.
Първият ми киндъл е от далечната 2013г. - Kindle 4.
Скрит текст:

Макар и да наближава десет години всичко все още си му работи, дори и копчетата за смяна на страници, които сигурно са навъртяли милиони цъкания. Единственият проблем е батерията, която е осезаемо по-слаба. Без да (продължа) да навлизам в излишни обяснения искам да сменя батерията на старият ми киндъл, но срещам противоречиви отзиви за сервизите. Имате ли позитивен опит с някои сервиз който работи и по киндъл устройства?

# 1
Мъжът ми смени батерията на моя, даже 1 година по- стар. Поръчахме батерията от китайците, в интернет има много видеа как се  прави. Единственото сложно нещо беше нуждата от някаква много малка отверка, май звезда T5. По видеата е показано.

Последна редакция: сб, 30 ное 2024, 13:12 от Mishe333

# 2
Мъжът ми смени батерията на моя, даже 1 година по- стар. Поръчахме батерията от китайците, в интернет има много видеа как се  прави. Единственото сложно нещо беше нуждата от някаква много малка отверка, май звезда T5. По видеата е показано.
Не ми беше хрумвало, гледах и аз клипчета изглежда да не е твърде сложно. И батериите  са 20-25 лв. в алиекспрес Innocent

Общи условия

Активация на акаунт