💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 след "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 42/

• 40 941
  • 735
  •   1
Отговори
# 630
Намерих какво е лайкнала Мелиса снощи.
Сторита,в които се намеква за проблеми в с*кса.
Затова днес Керем е обект на .... намеци .. 

Flowers Herb Здравейте!
Няма как да не реагирам ..., /въпреки огромната ми ангажираност днес, утре е национален празник у нас/.
Що за фенове, що за хора не това даже не е лудост, а невъзпитаност... Този прекрасен мъж и коректен човек, какъвто е Керем! Да му ровиш публично в "гащите". Живота не е XXL. Спомням си и онзи уж клип за сексуална игра между Ханде и Каан Й..., който се ожени за Пънар Дениз. Не съм морализатор, гнусно е!

Последна редакция: пн, 06 яну 2025, 18:55 от Yassy_N

# 631
# 632
Хм, или Мелиса се изразява странно, или преводът е супер странен. Как така хем много щастливи, хем "останахме разделени за известно време". Нищо друго не направи с това изказване, освен да остави ??? в главите на феновете. Дори да не се виждат често, странно намирам това, че го признава пред медиите.
Хубавичка ми е на снимката, която изтече днес. Изглежда ми скромна и добра душа. Керем да се стяга, щом иска семейство и да направи така да се виждат по-често. Има ли желание има и начин. Grin

# 633

С помощта на ИИ 😎

# 634
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден, изпълнен с много усмивки и добро настроение Simple Smile

Gift Heart

П.С.
Честит Имен Ден на Златна , желая ти много здраве, късмет и успехи Hug Flowers Four Leaf Clover
... и честити именици на Мики и Яси да са живи и здрави Flowers Four Leaf Clover Hug

# 635
Добро утро. Animal Bee

Коко, нищо не разбираш. Някои двойки се разбират по-добре, когато не се виждат много, така има шанс да се задържат повече време. Grinning Не го казвам с ирония, самата аз бях доскоро в такава ситуация. Когато не се виждате толкова, срещите са по-вълнуващи. Grinning

Миси, календарче мое, всички помниш ти! Благодаря. Kissing Heart

Да почерпя за моя Калоян.

И понеже не знам дали ще мина отново днес...

Честит имен ден , Златна! Всичко най-хубаво ти пожелавам. Благодаря, че все още ни навестяваш.Hug

Яси, честит имен ден на адашчето. Да си носи името със здраве. Flowers Four Leaf CloverHug

# 636
Flowers Herb Добро да е утрото, Ви - светъл да е деня, Ви!
Благодаря, момичета за уважението към любимите ми момчета, мъж и внук.Kiss
Скрит текст:

Подготвена да почерпя за здравето и израстването им.

Хубав и весел празник на всички празнуващи днес, честити, здрави, влюбени и любящи!
Тъй, де темата е за ...

# 637
Честито на всички празнуващи днес. 🍀💐
Много здраве, късмет и успехи!

Нова/ стара снимка на Керем от Галата на Пещерата

# 638
  • София
Здравейте! Nature Snowflake
Честит Ивановден на Мики, Яси, Златна и всички празнуващи!  Wine Glass Champagne People Dancer

Nature Dizzy

Nature Dizzy

Хубав ден ви желая!

# 639
  • София
Привет момичета и честит ви Ивановден.     

Поли, Яси честити да са ви имениците.
Това красиво име Калоян се превежда от гръцки като „Хубав Иван“ или „Хубав Йоан“.  Нека вашите Калояновци да са красиви и силни, като онзи наш владетел Калоян. Да са здрави и да ви носят само радост.

Злати, честит рожден ден. Бъди много здрава. Пожелавам ти през цялата година мното любов и лично щастие.   

# 640
Честит празник на всички, които са свъзани с днешният ден!
Много здраве и късмет!

Момичета, довечера ще имаме премиера, нали?
Много съм любопитна да я видя Ханденце с какъв стайлинг ще е.

# 641
Здравейте! Flowers Hibiscus

Честито на всички празнуващи в темата. Flowers Hibiscus
Мики, Яси, Златна Flowers Hibiscus

Джаки, на премиера сме. Дано ни засипят със снимки и видеа.

Премиерата на филма „Rüzgâra Birak“ ще бъде тази вечер в Cineplex Alhambra Cinema (вторник, 7 януари 2025 г.) с участието на неговите актьори!
Cineplex Alhambra Берлин
Пристигане: 19.30 ч. Начало на филма: 20.00 ч.

Местата, на които ще пуснат филма. Другата седмица отивам да го гледам.

https://x.com/allaboutercel/status/1876324311608549770

# 642
Ханде и Баръш  от снимачната площадка на филма „Остави го на вятъра“.

# 643
Слънце, благодаря!
Значи довечера сядаме на първи ред и ще се наслаждаваме на красотата, която ще се лее.

Бирсен и тя се вълнува като нас...

Голям интерес към берлинската премиера на филма „Оставете го на вятъра“
с участието на Ханде Ерсел и Баръш Ардуч

За премиерата на филма „Остави го на вятъра“, която ще се състои днес в Берлин,
броят на разпределените зали в кино Cineplex Alhambra беше увеличен.

„Leave It to the Wind“ ще бъде пуснат по кината в Европа и Азербайджан на 9 януари, преди пускането му в дигиталната платформа на 14 февруари. По тази причина днес в Берлин ще се проведе гала с участието на главните актьори Ханде Ерчел и Баръш Ардуч . Броят на киносалоните, отделени в Cineplex Alhambra за премиерата, в които актьорите ще отидат на еднодневна екскурзия поради натоварения снимачен график на сериала „Помни любовта“, е увеличен на 4 заради големия интерес.

AF Media, която разпространява турски филми в Европа, Азия и Австралия , каза в съобщението си: „Получихме голямо търсене от вас и 4-ти театър беше открит в Берлин за премиерата на филма „Оставете го на вятъра“. Той публикува съобщението „Почти е време да се срещнем с Ханде Ерчел и Баръш Артуч“.

# 644
Здравейте Kissing Heart

Златна, честит имен ден! Много здраве и късмет! Flowers Four Leaf Clover

Мики, жив и здрав да ти е Калоян Flowers Four Leaf Clover

Яси, живи и здрави да са и твоите момчета Flowers Four Leaf Clover

Както Дилеми се пошегува веднъж - днес половин България празнува, а другата половина заедно с нея. Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт