"Селски" номера и пинизи (тема 4)

• 16 394
  • 141
  •   2
Отговори
Заповядайте в новата тема!
Не забравяйте да спазвате добрия тон и избягвайте спама
.

Линк към старата тема:

"Селски" номера и пинизи - тема 3

Последна редакция: вт, 12 авг 2025, 16:34 от кукумицинка

# 1
Благодаря за новата тема
(btw линка в старата води към мобилна версия)

# 2
  • София
Благодаря за новата тема! Heart Eyes

# 3
  • Варна
Имам комшия, който има от тея торбички извън тялото и ги хвърля по тротоара от терасата си. Всички търпят и мълчат.

# 4
Имам комшия, който има от тея торбички извън тялото и ги хвърля по тротоара от терасата си. Всички търпят и мълчат.

Какви торбички?

# 5
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Колостомни торбички ли?

# 6
От това може да плъзнат такива бацили, че ви се чудя защо мълчите???

# 7
  • Другата България
Какви са тези торбички?
Не вярвам, че са такива, каквито предполагате.
Това дори не е селско.
Звучи ....гнусно.

# 8
  • Варна
Точно това е.

# 9

Пробвали ли сте да се обадите на полицията? Това не само е гнусно, но и опасно.

# 10
Човекът може да живее сам, да има прогресиращо заболяване и изобщо - такива неща правят хора в сериозна криза.
Защо да се вика полиция, когато явно има нужда от грижи и човешко отношение, общуване, помощ.

# 11
Човекът може да живее сам, да има прогресиращо заболяване и изобщо - такива неща правят хора в сериозна криза.
Защо да се вика полиция, когато явно има нужда от грижи и човешко отношение, общуване, помощ.

Е, през терасата ли ще ги хвърля, като живее сам? А то не се знае. За мен е безумно да си го оставят просто ей така да си хвърля заразните торбички през терасата. Не знам, наистина не знам какво би трябвало да се предприеме - проверка от живущите, социалните, полиция... Щом е с налични такива консумативи, които да хвърля, очевидно или сам е в състояние физически да си ги изхвърли на подходящо място, или има човек, който го обгрижва и може да ги изхвърли.

# 12
Много трудно се движат хората с бъбречна недостатъчност.

# 13
Много трудно се движат хората с бъбречна недостатъчност.

Има вкъщи кофа за боклук. Защо не ползва нея?!
Стига извинения.

# 14
Това е еквивалент на както съм чела преди векове в някои европейски градове че са изсипвали нощното гърне през прозореца... Хайде няма нужда. Няма оправдание за такова нещо, освен евентуално и психиатрична диагноза да има и човекът хич да не си е на акъла.

Общи условия

Активация на акаунт