"Селски" номера и пинизи (тема 4)

• 49 128
  • 741
  •   1
Отговори
# 15
Просто допуснете, че някои хора постъпват така, защото искат да им се обърне внимание. За това ми беше интересно сам ли живее и дали прогресира заболяването, защото има случаи, човек остане сам, знае, че нещата вървят зле, няма с кого дума да си каже - и излизат така навън, по пижами, с абокати, с торбички и тн.
Човек е уплашен и нерационален, когато е в криза, когато е сам, когато боледува

# 16
Този не е с бъбречна недостатъчност. Пък и колкото и трудно да се движи, едва ли е по-лесно да ги хвърля от терасата. Или е супер гаден човек, или е с психични отклонения. При всички случаи обаче е  за сигнали до дупка. Да падат ла..а от небето, докато си вървиш. Не зная даже как да го осмисля.

# 17
Няма оправдание за такава гнусотия. На мен ми се случи подобна гадост. Стоя на тротоара пред входа и изведнъж върху мен и до мен се посипва "нещо". Отдръпнах се веднага, погледнах и щях да припадна. Някакво бабе от 7-мия етаж на блока си изтръскало лопатка пълна с мъртви хлебарки през терасата. Добре че не ми се посипаха всичките върху главата. Това не селска простотия, ами не знам какво да го нарека. Бях готова да се кача горе и да и набия два шамара. Няма оправдание, никакво.

# 18
  • Пловдив
Просто допуснете, че някои хора постъпват така, защото искат да им се обърне внимание. За това ми беше интересно сам ли живее и дали прогресира заболяването, защото има случаи, човек остане сам, знае, че нещата вървят зле, няма с кого дума да си каже - и излизат така навън, по пижами, с абокати, с торбички и тн.
Човек е уплашен и нерационален, когато е в криза, когато е сам, когато боледува
На мен също ми звучи като за психиатрична диагноза, не просто като нерационалност и отчаяние. Не мога да си представя що-годе адекватен човек да го направи, в каквото и емоционално състояние да е, колкото и да е уплашен и изперкал от самота.
Другият вариант е нечувана простащина, ама наистина нечувана. Flushed

# 19
  • София
Много е вероятно човекът да страда и от деменция или друго ментално заболяване. Направете оплакване до регионалната здравна инспекция.
Това е сериозен риск.

# 20
  • Варна
Вероятно страда, не беше така, но нещата с възрастта се влошиха, силно мирише на урина. Знам, че има живи сестра и син, но никой не идва при него. Притежава целия блок, но живее сам на първия етаж. Вероятно го чакат да си отиде и тогава ще се появят.

# 21
Много трудно се движат хората с бъбречна недостатъчност.
А той има ли бъбречна недостатъчност? Доколкото разбирам по-скоро е с операция на дебелото черво.

# 22
Знам ли, предположих заради торбичките, че има проблем.

# 23
Другаде има някаква недостатъчност за да ги хвърля така, особено инцидентно. На по-горен етаж от бъбреците...
Торбичките са със съдържимото на дебелото черво по-скоро, със сигурност не е за завиждане на когото му се налага да ги използва, но това не е извинение да хвърля телесни отпадъци през терасата.

# 24
Добре де, а като ги изхвърля през терасата кой после чисти тая гнус от пред блока? Това нещо смърди, не може да остане така.

# 25
Е, кой ще чисти. Няма да са от чистотата сигурно, те събират само това, което е в самия контейнер при нас. Един път, контейнерите явно е бил препълнен (често се случва при нас, защото рядко минават) някой беше оставил черна найлонова торбичка, пълна с отпадъци от тоалетна хартия, сещате се. И седя тази торбичка, доста време след изпразването на контейнера и сигурно можеше да си стои там, докато не се разгради, или не се появи силен вятър, който да издуха торбичката. Минавам аз ежедневно покрай този контейнер, не е нашият, но на път за магазина минавам покрай него. И понеже  става дума за най-оживената, централната улица, по която минават много коли, ама на пресичащи котки не спират, се случва да сгазят някоя котка и я хвърлят в контейнера или до него. И на мен тази черната торбичка с тоалетните хартии отдалеч все ми приличаше на сгазена/умряла котка, и сърцето ми се разхлопваше, докато стигна достатъчно близо и видя, че е торбичката. Няколко дни издържах, хванах я с една салфетка и я метнах в контейнера. Който я е оставил, явно не изпитва нужда да си я изхвърли, ама пък не искам всеки път да се стряска, като мина оттам.

# 26
  • Варна
Чистачките ги махат, но не всеки път, щом ги виждам.

# 27
  • Пловдив
Чистачките ги махат, но не всеки път, щом ги виждам.
Свържи се с кварталния полицай. Колкото и странно да звучи съвета ми.

# 28
  • софия
стига сме оправдавали гнусно поведение 'с има проблеми' ....
ми той е простак и идиот...и за това прави мизерии....
Той е еди какво си и що си и затова се държи така или иначе....
Всички имаме проблеми и все пак някои намират начин да се вписват в 'цивилизацията'

# 29
Това е пълна гнусотия. Може да бъде опасно и заразно, все пак са фекалии. Не знам защо още си затваряте очите за тази мизерия.

Общи условия

Активация на акаунт