Oчакваш рожба или вече се радваш на майчинството? Pampers® Premium Care са до теб във всяка стъпка!

• 3 834
  • 121
  •   7
Отговори
Всяка бременност е предизвикателство. Тялото на жената преминава през хиляди промени, а в ума ѝ се появяват безброй въпроси - от това кой биберон е най-подходящ, през цвета на детската стая, до избора на столче или разликата между две почти еднакви пюрета. Всички тези колебания са напълно естествени и се раждат от едно желание – бъдещата майка да осигури най-добрата грижа за своето бебе.

Ние от Pampers искаме да кажем на всяка бъдеща и настояща майка: „Не си сама“. Може би не можем да изберем вместо теб пюрето или адаптираното мляко, но можем да ти помогнем с друг важен въпрос, какво трябва да знаеш за бебешката кожа, за да избереш перфектната пелена.

Бебешката кожа е много деликатна и се нуждае от специални грижи, особено през първите години от живота на бебето. За съжаление, при носенето на пелена нивото на влажност и течности е високо, а това увеличава риска от появата на обриви и раздразнения. Именно поради тази причина изборът на пелена е от изключително значение за здравето и комфорта на всяко бебе.

Нашата пелена Pampers® Premium Care е създадена, за да предостави специалното внимание и първокласната грижа, които кожата на вашето бебе заслужава. Тя се отличава със следните качества:

•   Абсорбиращо ядро - поема влагата веднага, кожата на бебето остава суха и защитена през цялото време.
•   Stop and protect pocket™ - специално разработено джобче, което предотвратява протичанията откъм гърба на бебето.
•   Dermacomfort™ горен слой - специален мрежест слой с над 1 000 пори, който пропуска влагата веднага след появата ѝ, като по този начин кожата на бебето остава суха.
•   Удобна за пъпчето форма - в предната част на пелената има лека извивка, предназначена за пъпчето на бебето през първите му месеци.
•   Индикатор за влажност – сигнализира кога е време за смяна на пелената.
•   Меки еластични маншети около крачетата - спират протичанията в зоната.
•   Еластични лентички за закопчаване - еластичните лентички прилягат перфектно, следват всяка извивка на бебето и се разтягат спрямо нея, за да осигурят комфорт.
•   Изключително мека и дишаща тъкан - помага на кожата да диша през цялото време, като по този начин не задържа влага.

Всеки родител иска най-доброто за своето бебе, но понякога изборите, които трябва да направи, могат да бъдат объркващи. Затова Pampers насърчава майките - и бъдещи, и настоящи - да споделят своите истории и съвети, за да обменят опит и подкрепа. А когато става дума за грижата за бебешката кожа, можеш да разчиташ на Pampers - пелените, които съчетават нежност, сигурност и доказана защита.

Отговори на нашите въпроси до 28 септември и можеш да спечелиш 1 от 10 пакета Pampers Premium Care №1 за новородени, 2-5 кг. И това не е всичко - първите 500 участници, които споделят своите отговори и полезна информация, ще получат по 500 BGM точки от лоялната програма на BG-Mamma.

1. Откъде черпиш знания и подкрепа за родителството - от книги, онлайн ресурси или близки хора?
2. Кои моменти, свързани с подготовката и грижата за бебето са най-вълнуващи за теб?

Ако още не си попаднала на нашата анкета, можеш да я намериш тук.

Запознайте се с общите условия на кампанията ТУК.

Последна редакция: пн, 15 сеп 2025, 09:52 от Жaклин

# 1
1. Откъде черпиш знания и подкрепа за родителството?
Разчитам най-вече на онлайн ресурси и форуми, защото там винаги има актуална информация и съвети от други родители. В същото време, когато имам конкретни въпроси, търся помощ и от близки хора, които вече са минали по този път.

2. Кои моменти са най-вълнуващи за теб?
Най-вълнуващи за мен са първите усмивки и първите дребни „постижения“ на бебето – да държи главичката, да протяга ръчички. Подготовката е важна, но тези моменти стоплят сърцето най-силно.

# 2
1. Откъде черпиш знания и подкрепа за родителството - от книги, онлайн ресурси или близки хора?
Най-често от онлайн ресурси и близки приятелки, които скоро са родили или имат малки деца.

2. Кои моменти, свързани с подготовката и грижата за бебето са най-вълнуващи за теб?
Най-вълнуващи са последните дни на подготовка преди раждането - подготвяне на детската стая, изпиране, изглаждане и подреждане на дрешките. Надявам се да го изпитам още веднъж ❤

# 3
1.   От книги и споделен опит на родители около мен.
   2.   Вълнуващо е да подготвям стаята и да си представям първите общи моменти.

# 4
Черпя знания от форуми, интернет, статии и книги. Също така искам съвети и от близки хора, които вече са минали по този път.
Подготовката за раждането определено, самото раждане ми е най-вълнуващият момент.

# 5
1. Откъде черпиш знания и подкрепа за родителството?
Разчитам най-вече на онлайн ресурси и форуми, защото там винаги има актуална информация и съвети от други родители. В същото време, когато имам конкретни въпроси, търся помощ и от близки хора, които вече са минали по този път.

Най-вълнуващи за мен са първите усмивки и първите дребни „постижения“ на бебето – да държи главичката, да протяга ръчички. Подготовката е важна, но тези моменти стоплят сърцето най-силно.

# 6
  • Washington,USA
Търся  информация  от книги и списания по темата. Също се допитвам до възрастни хора с повече опит, минали по този път.

Подготвянето на детската стая. Пазаруването на детски дрешки.

# 7

От най-близките ми хора Hug

Подготовката на стаята, самото раждане, избирането на дрешки

# 8
1. Съветвам се от близки минали през това, но често прибягвам и към онлайн ресурси, но тях ги ползвам по-скоро чисто и просто информативно.
2. Вълнувах се като вземахме дрешките, кошарата и стаята на малкия аз и мъжът ми я направихме заедно. След това кърмене, захранване първи стъпки, първи думи, кръщене, и ето че отлетя времето и в момента е на градина.

# 9
Черпя знания от споделяне с други майки и много четене.
Подготовка за почти всичко, което позволява да е предварително. Подреждане на стая, пазаруване на дрехи и аксесоари.

# 10
  • Melmak
1. Откъде черпиш знания и подкрепа за родителството - от книги, онлайн ресурси или близки хора? От всякакви източници, дори от форума, намерих много дами тук, които са ми истински полезни. Първите си чуденки зададох тук, защото много от приятелките ми не знаеха, че съм бременна, а исках да им го кажа лично. Също така книги, ресурси в интернет, съвети от приятелки, които вече са майки.
Изборът на дрешки със сигурност.

# 11
  • Варна
От лекции, на които ходя, онлайн такива, статии в интернет и социалните мрежи, както и от опит на близки приятелки.

Посещенията при АГ, както и подготовката на детска стая.

# 12

От книги, подбрани онлайн ресурси и от близки хора, но само тези съвети, които намирам за адекватни.

Абсолютно всичко е много вълнуващо и тепърва предстои, може би с приятно вълнение свързвам предстоящия бебешки шопинг, а с доза страх и притеснение - самото раждане.

# 13
Черпя знания от онлайн курсове, книги и близки хора.
Всеки един момент е вълнуващ, особено разпъването на кошарката и подготвянето на бебешките дрешки.

# 14
Това ще ми е второ дете и отново бих заложила на Pampers Prenium Care, т.к. вече съм запозната с качествата им. Иначе преди се консултирах с педиатър и други майки.

2. Кои моменти, свързани с подготовката и грижата за бебето са най-вълнуващи за теб? Да избера бебешката козметика, да изпера дрешките и да ги подредя.

Общи условия

Активация на акаунт