Oчакваш рожба или вече се радваш на майчинството? Pampers® Premium Care са до теб във всяка стъпка!

• 3 834
  • 121
  •   7
Отговори
# 30
1. Откъде черпиш знания и подкрепа за родителството - от книги, онлайн ресурси или близки хора? От всичко изброено.
2. Кои моменти, свързани с подготовката и грижата за бебето са най-вълнуващи за теб?
Избиране на принадлежности за бебето.Допир до детето и прекарано време с него.

# 31
1. От онлайн източници основно, но и книги (за храненето) и срещи със специалисти.
2. Изборът на комплект за изписването.

# 32
1. Откъде черпиш знания и подкрепа за родителството - от книги, онлайн ресурси или близки хора?
Черпя информация от всичките три източника. Информацията в книгите е добра база, след това отзиви от близки хора, особено такива, които имат по-чувствителна кожа като мен и таткото. Наясно съм, че колкото и да изчета, всяко бебе е различно. И накрая, също онлайн разглеждам отзиви, като отсявам. Особено са ми полезни тези, които споделят опита си и какво е важно конкретно за тях, как са стигнали до своите изводи и до избор, който им допада.

2. Кои моменти, свързани с подготовката и грижата за бебето са най-вълнуващи за теб?
Всяко нещо е вълнуващо. Единствените неща, които ме изнервят, са по-логистичните. Местене на огромни мебели, ремонти, чистене и т.н. Да избираме неща за нашия бебчо обаче е прекрасно и ми пълни душата. Памперси, дрешки, козметика - всичко е много романтично и сладурско, с годеникът ми се вълнуваме много. ❤

# 33
1. Откъде черпиш знания и подкрепа за родителството - от книги, онлайн ресурси или близки хора?
- черпя информация от всякъде, но най-вече се доверявам на книги и медицински лица

-всичко е вълнуващо, не мога да кажа точно. Още от забременяването.

# 34
  • Пловдив
Близки приятелки, вече минали по този път, книги, онлайн ресурси, майчински клубове и родителски училища.

Закупуването на бебешки дрешки, всеки един преглед, докато е още в коремчето ми. Когато вече е родено, гушкането, търсенето на мама, гукането, смехът Heart

# 35
1. „Комбинирам всичко – чета онлайн, питам близки и се допитвам до специалисти.“

2. „Най-вълнуващо е да подготвям стаята и да очаквам първата среща с бебето.“

# 36
1. Откъде черпиш знания и подкрепа за родителството - от книги, онлайн ресурси или близки хора?- от всичко взето заедно.
2. Кои моменти, свързани с подготовката и грижата за бебето са най-вълнуващи за теб?- Купуването на първите дрешки, които са толкова малки, че ще станат на кукла; първоначалните прегледи- колко е наддало, какви нови умения има, първото зъбче и т.н.

# 37
Информация, знания и подкрепа черпя от близки, други майки - приятелки, понякога от форумите или от Интернет издания.
Най- вълнуващо в подготовката общо взето е всичко да мен - от подреждането на мебелите в стаята, до пране на дрешки и гладене, избор на играчки, козметика и пелени.

# 38
1.   От книги и споделен опит на близки родители, онлайн ресурси.
   2.   Вълнуващо е да подготвям стаята и самото пазаруване на всичко необходимо, както и самото раждане.

# 39
1.Откъде черпиш знания и подкрепа за родителството - от книги, онлайн ресурси или близки хора?

От онлайн ресурси, адекватни съвети с опит на близки и приятели и не на последно място разчитам и на нашия педиатър, тя е страхотна като лекар и човек. От книгите също имам една книга за захранване на бебето, беше ми много полезна.

Избиране на първите дрешки и козметика за бебето, подготовката на стаята и кошарата.
Бебешкия аромат, гукането, гушкането на мъничкото човече.

# 40
  • Sofia
Информацията главно намирам най-бързо и лесно онлайн.
Вълнуващо е както самота очаквани, така и всяка покупка от подготовката за бебето.

# 41
1. Черпя знания и подкрепа от хиляди места. Най-фундаментална основа ми дават новите книги от български автори. Също слушам подкасти на акушерки, ходя на училища за родители, гледам лекции онлайн, чета статии в приложения и сайтове за бременност, кратки съвети в социалните мрежи от акаунти с такава насоченост, разговарям и с близките си.
2. Най-вълнуващо е да откривам великите способности на собственото си тяло и колко съвършено е то. Да научавам за всички промени и трансформации, които се случват в мен и за необозримия потенциал на женското тяло, който в момента отключвам.

# 42
¹. Книги и онлайн, опит на познати и специалисти.
². Всички покупки, всички първи моменти и всички бъдещи.

# 43
1. Откъде черпиш знания и подкрепа за родителството - от книги, онлайн ресурси или близки хора? Разчитам на знанията на мен и близките ми хора.
2. Кои моменти, свързани с подготовката и грижата за бебето са най-вълнуващи за теб? Всеки един момент от първия памперс до ученето на гърне (което в момента правим), проходаждането, хранене, сън ,всичко е магия . Радвам се на всеки момент защото бързо стават големи ❤️.

# 44
1.Колкото и банално да звучи,от форума.От близък педиатър,от приятелки.
Пазаруването и прането/гладенето на бебешките дрешки

Общи условия

Активация на акаунт