💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 след "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 42/

• 40 941
  • 735
  •   1
Отговори
# 705
Хванали са Ханде и Баръш на летището

https://x.com/birsenaltuntas1/status/1876988856274231766

Бирсен: Между другото, тъй като филмът не е оригинална работа на Netflix, премиера няма да има. Може би продуцентската компания ще организира специална вечер.

# 706
# 707
Тук Баръш не ви ли прилича малка на Хакан? С тези очила 😎

# 708
Тина, вярваш ли ми, на Хакан го направих …
Повече не искам да пиша, че ще се изложа Joy
Още кадри от снощи:

За пръв път в Берлин и ще ѝ остане мил спомен, незабравим. Феновете не са искали да сядат на местата си, стояли са прави и Ханде ги приканвала да седнат, защото се чувствала неудобно Heart

Някой разбра ли за какъв скандал се говори из Туитър, свързан с бившата половинка на Керем - Серенай? Чак Idiletişim са писали с позицията си по въпроса и ги плюят в Туитър, че когато се случи нещо подобно с Ханде или Язгъ(сегашната партньорка на Бурак) не коментират в знак на защита, а стане ли нещо със Серенай веднага заемат позиция.

# 709

Кметът Ерджан покани актьора Керем Бурсин да опита пита

Кметът на Yenipazar Малик Ерджан, който през последните месеци провежда различни събития за популяризиране на Yenipazar Pita, която е регистрирана чрез получаване на географско указание, каза, че споменаването на Yenipazar Pita в рекламата на компанията GSM оператор е много ценно и поканено Керем Бурсин, който играеше в рекламата, на Йенипазар.

За да популяризира Енипазарската пита, която миналата година получи географски знак, от 1 ноември до 3 ноември 2024 г. общината проведе Празник на питата и младостта. Кметът Малик Ерджан, който работи за популяризиране на пита в Йенипазар, район на Айдън, известен със своята пита, оцени споменаването на пита Йенипазар в рекламното съдържание на известния актьор Керем Бурсин, който играе в рекламата на компанията за GSM оператор .

Говорейки за рекламата, която получи висока оценка в социалните медии, кметът Ерджан каза: „Горд съм, че нашата пита е спомената в толкова важен национален рекламен филм. Нашата пита, която е много важен символ на нашия район, е а ценна храна, която позволява на нашите гости да идват тук. Ще работим за популяризиране на нашата пита още повече, каня нашия звезден актьор Керем Бурсин, който играе в рекламата. опитах нашата пита."

# 710
Ново:
https://x.com/live__for_music/status/1876988619191120369
"„Когато диетата, която започнахме в понеделник, приключи във вторник“
Толкова вярно 😂
Освен че някои от диетите ми приключиха в понеделник вечерта"

# 711

Керем и децата в сериалите

# 712

Да, и на мен в определени моменти ми прилича. Но Баръш е доста по-висок и масивен. Признвам си, че за първи път на тази снимка си помислих, как прилича Хакан на Баръш.

Този Баръш може ли да е такъв? Върви на летището пред Ханде, никакво отношение и възпитание. Да се взима в ръце и поне пред хората да се държи като джентълмен, а не като .... JoyJoyJoy

Най-много ми харесва Керем с момиченцето от Обичащите се. Разкошно детенце беше.

# 713
  • София
Скрит текст:

Да, и на мен в определени моменти ми прилича. Но Баръш е доста по-висок и масивен. Признвам си, че за първи път на тази снимка си помислих, как прилича Хакан на Баръш.

Този Баръш може ли да е такъв? Върви на летището пред Ханде, никакво отношение и възпитание. Да се взима в ръце и поне пред хората да се държи като джентълмен, а не като .... JoyJoyJoy

Най-много ми харесва Керем с момиченцето от Обичащите се. Разкошно детенце беше.

Последна редакция: ср, 08 яну 2025, 19:24 от Dilemi

# 714
Инфо:
"Телевизионният сериал Aşk Laftan Understandingz, с участието на Ханде Ерсел и Бурак Дениз, ще започне в събота, 11 януари 2025 г., от 19:00 ч. по Украйна Bigudi (Бігуді) TV."

Simple Smile
Лайк от Керем Simple Smile

и малко спам Simple Smile
Скрит текст:
Melis Sezen & LexusTurkiye

# 715
# 716

Превод на интервюто
Добре дошли.
Добре заварили. Здравейте.
Благодаря. Как сте?
Б: Дайте да се дръпнем към ъгъла, за да могат да минават хората.
Ж: Може ли да ви зададем няколко въпроса?
Б/Х: Давайте, щом сме се срещнали да поговорим за бързо. След като излизат два наши проекта, има за какво да поговорим. Сега ще се срещаме по-често. Защо сте си губили времето и сте дошли чак до тук?
Ж: Беше ни много любопитно. В Германия се състоя премиера на вашия филм.
Х: Беше просто прекрасно. Имахме такава невероятна публика, всичко беше прекрасно.
Ж: Залите бяха абсолютно запълнени.
Б: Това беше много красиво място, нали?
Ж: Посрещна ви група фенове и сред тях има много прекрасни хора. Искате ли да кажете нещо за това?
Х/Б: Благодарим им много, прекрасно е, че ги има.
         Те ни правят много щастливи.
Б:И да, в Берлин беше много студено, но независимо от студа, хората бяха дошли, за да се срещнат с нас. Какво можем да кажем? Щастливи сме! Благодарим им и се радвам, че ги има!
Ж: Ще има ли премиера и тук, такава като в Берлин, с червен килим?
Б: Ще има ли премиера тук може да каже само продуцента, за това ние няма да направим грешката и да ви разказваме за нещо, което го няма. Не знаем нищо по въпроса.
Х: А и освен това ние ще сме на снимки по това време и може да възникнат трудности.
Ж: Дайте да поговорим за премиерата. Какво мислите за филма? Какви са вашите очаквания?
Б: Получи се филм, който отговаря на своя жанр. Ние сме много доволни от резултата и от нашата работа. За това и се надяваме, че филма съвсем скоро ще се срещне с публиката. Разбира се, на нас ни харесва. Но ние сме длъжни да се вслушваме в мнението и на другите хора, то е много важно. Нека да видим. Надяваме се, че ще ви хареса.
Ж: В интерес на истината ние бяхме чули, че ще е друг вид филма, но…
Б: Какво имате предвид?
Х: Това е филм напълно отговарящ на определението романтична комедия.
Б: Да, това е филм с ясно изразен жанр. Даже много приятели питат, няма ли да е твърде клиширана история. Но в редица жанрове има клишета, които работят. И това е много ясен модел за конструиране на филм от този жанр.
Х: Много е хубаво.
Б: Хората ще се забавляват много, когато го гледат. Това е летен филм, който ще ви накара да се почувствате добре.
Ж: Филмът ще бъде излъчен и на платформа? Нетфликс, нали?
Б: Да, филмът ще бъде излъчен на платформа. Скоро ще разберем. Ще видим.
Ж: Какви са отношенията ви в работата? Видно е, че имате добри взаимоотношения.
Б: Аз вече много пъти съм говорил за това, но сега и пред Ханде ще го кажа: Много обичам Ханде. Ние се разбираме много добре. Ще ни видите как рамо до рамо се забавляваме страшно много. Х: Много се забавляваме.
Ж: Може би ще се позабавлявате на вашата сватба, Ханде през 2025?
Б: Дайте да не се месим в това. Това засяга само тях двамата.
Ж: Ами….аз само питах дали има такава възможност.
Х: Благодаря ви, това беше прекрасен разговор.
Ж: Тогава дайте да поговорим за нещо друго. За костюма на динозавър, който вие облякохте в новогодишната нощ. За това се говори много, г-н Баръш.
Б: Да, да, ами това са бащински работи. Каквото ни кажат, това и носим. Всичко е много просто.
Ж: Г-жо Ханде, и за гроздето се говори много…
Х: Защо? Не го разбирам. Всички го правят и аз го направих…
Б: Във всеки дом има грозде. И в моят дом имаше!
Ж: Просто всички обичайно разбиват нарове.
Б: Мислите ли, че не съм разбил и аз? Всичко съм направил както повеляват традициите. Нека да продадат малко грозде, нищо няма да се случи. Какво толкова? И продавачите ще направят малко оборот. Приятели, много ви благодаря. Благодарим на всички!

П.П. За наровете, за които говори Баръш да поясня, ако някой не знае, че това е тяхна традиция да разбиват нар пред вратата на къщата. Прави се за просперитет през новата година.

Дилеми! Много ти благодаря! Hug Hug

# 717
# 718
Благи, страхотна изненада 💐
Симпатяги са Ханде и Баръш. Продължават позитивните отзиви за филма.
С помощта на ИИ 😎

# 719
Благи, много благодаря, душа! Kissing Heart
Еййй ама как хубавичко извъртя разговора на тема сватба, не е истина просто!
От тема “забавление” на тема “сватба”
За турците и нара сега чувам за пръв път, не че за гроздето бях чувала Kissing Heart
Изумителна е приликата в този кадър от интервюто между Баръш и Хакан. Не че имат нещо общо визуално като цяло.

Общи условия

Активация на акаунт