Изпитани сайтове за парфюми - декември 2024 и януари 2025

• 139 184
  • 1 117
  •   1
Отговори
# 1 110
Засега, уж временно, няма и в Makeup.
Аз имах преди няколко дни, автоматично излезе.

# 1 111
  • Бургас
Някой беше го споделил преди време за кода за рожден ден в Нотино. Излиза като спонсориран пост във ФБ докато си скролваш - прасковен банер с надпис “ЧРД” или нещо производно. Кликаш го и те препраща в месинджър, където генерираш кода. Предполагам идеята е да се появи в диапазона на рождения ти ден, но може и да се “предизвика”. Аз търсих в Гугъл и ФБ ключови думи, свързани с това, и след седмица грубо алгоритъмът ни намери. Оставям няколко такива кода.
bday-U73H8
bday-TMUXU
bday-V6MBS
bday-Y8L43

# 1 112
В сайта на Дъглас са заредили малко нови парфюми. Плюс новите твърди парфюми стик на Диор.

# 1 113
Скрит текст:
Къде в България може да се намери Goldfield and banks освен монна
Висша козметика
https://vkfragrance.bg/category/nishova-parfyumeriya?order_by=pr … d-banks-australia
И тук има някои
https://parfium.bg/by-kilian-angel-s-share-uniseks-parfyumna-vod … m=and&q=Goldfield

Последна редакция: сб, 08 фев 2025, 12:57 от lurtzchen

# 1 114
В Елинор има ли работещ код за 22% отстъпка? Пробвах 4-5, но не ми хваща за един обикновен дизайнерски парфюм 🤔

# 1 115
И при мен не работят кодовете за 22% в Елинор

# 1 116
При мен даже обявеният за активен love не хваща. Може би имат някакъв технически проблем.

Попаднах на приятна оферта при момчето за Либре Абсолю Платине, без опаковка, ако вярваме на описанието, не на снимката:

# 1 117
  • До сърцето...
Скрит текст:
Януари си отива сбъднал много топлина....
идва Февруари с обич, вино, светлина.
Любовта отговорно ще празнува и ....
щастието парфюмно нека съществува!

*  *  *

Влизам, само за да пусна темата. Като реверанс за един готин модератор, и за също така готините участници в темата.

ЗАПОВЯДАЙТЕ В НОВАТА ТЕМА

Нищо не е добавяно, защото просто нямам възможност и желание да поддържам темата.
Таблицата от първи пост е махната, защото неактуализирана, тя не е полезна на никого. Таблицата си има двама редактори - Милен и Фръц!, така че ако има нещо за питане - обръщайте се към тях.

Пожелавам ви ползотворна и опияняваща нова тема.

Последна редакция: сб, 08 фев 2025, 14:48 от Радика

Общи условия

Активация на акаунт