Искам да кажа... (225) през ДЕКЕМВРИ 2024

• 38 881
  • 1 076
  •   1
Отговори
# 120
  • Бургас
Съни, да. От август месец имаме билети, изчака ми се чакането.

# 121
Браво, добре да си изкарате. Аз съм свикнала  с далечно планиране.

# 122
Добро утро!

Моето  нещастни беендве вчера го удариха.  Не е много,  ама пак застрахователи, сервизи... Сега чакам за преглед. Ако спре да вали ще го казарам на мивка и на снимки.

# 123
  • Бургас
Селесте,Лин, весело да си изкарате!
Але,много неприятно! Поне е малко!

# 124
Али, оправете го и го продавай - не е твоето Grinning

Имах един ситроен преди години. Много си го обичах, но същият невървеж с него.
Човекът, който го взе нямаше никакви грижи. Просто не сте един за друг Mr. Green

Мари, днес минавам на твоята традиция. Сутринта съм обула едни чорапи, които на всеки три крачки ми се събират чак отпред на пръстите. На обяд купувам някакви и тези в коша Joy

Последна редакция: ср, 04 дек 2024, 11:33 от rummi_pl

# 125
Али, поне днес да свършиш бързо със застрахователите.
Аз си поръчах нов телефон. Хич не искам, но се налага.

# 126
Ааа, Руми  сакън. Вече съм склонна само на ъбгрейд, ама не съм слушала достатъчно още 😁

# 127
  • София
Ние пък с ММ ходихме да купуваме на татко му за именния ден нов кофар за подарък. Та си избрахме и за нас нов голям куфар.
Ще трябва да видим сега къде ще го тестваме. Relaxed
Той в магазина си хареса и раница. Аз му намигам и му викам - дай сега да купим куфарите, пък раницата друг път. Като излязохме му обясних, че раницата не беше качествена. Как да му кажа, че съм му купила вече за Коледен подарък. Simple Smile
От вчера съм супер хепи аз заради новината, че няма вече визи за Китай. Предните дни нещо съм я пропуснала.

# 128
  • София
Али, много неприятно! Дано бързо оправят колата.
Ние си лежим и гледаме д-р Пол. Simple Smile Следях предаването преди, интересно е. Чакам ММ да се прибере и да ми донесе студен чай. Допи ми се, но не ми  се слиза до долу.

# 129
О, д-р. Пол ми е любимец!

# 130
Гледах Калин. Не бях гледала този сериал, но ми хареса и ще го изгледам.
Але, другата седмица те чакаме с добри новини. Лалето днес ли беше на изпит?
Ние внеделя украсихме елхата в къщи. Вчера украсихме класната стая. Имах чувството, че всички деца носили чували с украса от тях. Обаче тази сутрин като отивах на училище видях стаята през прозореца. Ми много готино е станало. На интерактивната дъска пускаме коледни песни в междучасията. Бе с нетърпение чакаме ваканцията.

# 131
И аз чакам Лаленцето да пише 😊

Четох за новата лоялна програма на мамата. Не разбрах къде ще се визуализират тези точки и не открих къде ще се харчат. С две думи нищо не казах 😆

Аз нали се отказах да слагам елха, но днес домъкнах ново попълнение. Представям ви Тути, Фрути, Рожко и Божко 🤣

Последна редакция: чт, 05 дек 2024, 12:51 от rummi_pl

# 132
  • Телиш/Плевен
Бях, Силве и Руми , но приключи безславно...
Скрит текст:
През три кръгови ме прекара изпитващия, на първото нямаше никакви проблеми (всъщност вие нали сте ми съгражданки и мога да съм конкретна - на Мизия беше първото). Второто (колелото за Сторгозия) беше малко натоварено, но минах. Ама на третото (на ул. Неофит Рилски) вече се омотах много, забравих и накъде каза, докато се опитвах да разбера кой накъде е и така приключихме... Не знам защо ме прекара през тия кръгови, инструкторката и тя се зачуди, винаги само по едно кръгово е имало на изпит. Сега ще чакам да видя промените другата седмица и дали ще ме засегнат, ако не, евентуално ще пробвам отново, мисля, че ще успея да позаделя някой лев. Пък ако нямам право повече, здраве да е, поне опитах.
Благодаря ви много за подкрепата, забравих да пиша снощи, но вие стискахте палци още откакто казах, така че съм ви безкрайно благодарна. Heart

Руми, ще ти пиша на лично с обяснения за лоялната програма, само след малко да седна на лаптопа, за да мога да пратя и скрийншотове. Hug

# 133
  • София
Ще го минеш Лале.

# 134
Лаленце, съжалявам. Нищо, не се отказвай! Така е трябвало да стане. Не му е дошло времето явно. Не е станало нищо непоправимо.
Ако може и на мен разяснения да изпратиш!

Общи условия

Активация на акаунт