Искам да кажа... (225) през ДЕКЕМВРИ 2024

• 38 888
  • 1 076
  •   1
Отговори
# 150
  • Телиш/Плевен
Добро утро! Hug

Лаленце, каквото е писано, ще стане! Права си, не хаби нервнш клетки за неща, които не можеш да промениш.
Точно по този начин започнах да мисля и ми е много по-спокойно, каквото и да се случи. Винаги си представям и двата възможни варианта, а не се настройвам само за единия. Да, криво ми е за някои неща, но толкова, не ги мисля и не се напрягам, защото от това няма да стане по-добре. Правя каквото мога, пък да става каквото ще, нали така беше приказката? Grinning

Благодаря ви за окуражителните думи, много сте мили всички и наистина се радвам много, че се върнах тук. Hug

# 151
  • Бургас
Добро утро!

Прибирам се снощи от концерт, много хубав между другото, и от вратата на шопинг за ваучери. Нали е за харчене, бързо се ориентирах Joy

Лаленце, когато трябва, ще стане Hug 🍀

Але, за ядосване си е, ама махай с ръка, ламарина е.

Бубе, отиваш, много ясно. Заедно в добро и зло Wink

Марѝ, твоят син ме уби. Някоя завъртяна прическа ли е намислил, че толкова път за един фризьор ще бие? Че и рано ранил заради нея.

Айде, оставям ви, отивам на морето. Хубав да е денят ви!

# 152
Добро утро.
И моят син много суетен с прическите. Засега обаче София му стига Grinning
Лаленце,  кофти, не се отказвай.
Хубав и успешен ден.

# 153
  • София
Добро утро!
Нашия шаран за утре вече е уловен и се размразява. Grinning
Имаме си именици и празника ще е отчетен подобаващо. Blush
Моят син и той ме тормози пак да запазвам час за фризьор. Много му била пораснала косата около ушите. Тя едва е мръднала, че сравнително скоро ходи. Joy
Буб, весело да ви е!

# 154
  • Бургас
Добро утро!
И аз оползотворих ваучерите, които взех с точките!
Доволна съм. Имах нужда от нещата, които поръчах!
Едното е тиган Simple Smile

Моя големия сам се подстригва, ама той си ходи с гола главата. Аз само му обирам хубаво врата.
Малкия ходи на бербер шоп, че иска една специална прическа.
А като бяха малки аз ги подстригвах, но вече не минава номера!

# 155
  • София
Добро утро!

За днес планът е пазар. Мисля да направя баница, но ще видим. За ММ. Аз се опитвам да се ограничавам. Rolling Eyes

Хубав ден!

# 156
  • Бургас
И аз си взех ваучери, не че ми трябват.Ама най-накрая да има полза от висенето в бгмама Wink
Намерих и на коя постановка да ходим със Селесте през февруари Wink
Плана ми за днес е да добутам до утре!

# 157
Аз пък се оказах доста безинтересен потребител и имам 0 точки.

# 158
Добро утро!

Лаленце, няма да се отказваш!
Изпита е и върпос на късмет. Моя втория беше в една мръсна жега, пусна ме по една улица, 20 минути карах зад букликчийския камион... Така се изнерви изпитващия, че ме накара да се върна до ДАИ и го взех. Ако ме беше пуснал по маршрут сигурно пак щеше да ме скъса.

# 159
  • На брега на реката
Къде ги гледате тези точки?

# 160
  • Canada
Добър ден!

Съни, не си единствената 🤭

Лина, крада плана ти 😁 20 дни имам до почивката, а така да не ми се работи вече 😁

Мъфин, банички на тиган правих вчера, страхотни станаха. С една дунавска кора четири банички. Тъкмо да не се задържат изкушения 😅

Лаленце, да се получи следващия път 🍀

Паеля с морски дарове готвя, на аромат съм я докарала.

# 161
  • някъде ... тук ...
Лаленце, късмет следващия път!

Оправих се и аз с тия точки, ама като не съм си наумила къде да ги похарча... А и не намерих колко време важи един ваучер като го вземеш. Не, че са много пари, ама...

Бубе, иди на профила си и виж портфейл.

Дребният от години ходи при моята фризьорка. Даже понякога той ми записва час, че аз по-рядко ходя. Той е редовен. От скоро и големия с приятелката му ходят пак при нея. Остана само баща им, когото подстригвам аз Simple Smile

За утре сме подсигурили чернокоп, че шаран не долюбваме.

# 162
Ние утре на октопод, че рибата обичам някой друг да я приготвя.
Днес ще се отдам на фзизическа активност, мозъкът ми се нуждае от почивка.

# 163
  • Бургас
Ели, аз взех от ваучерите на Декатлон, до 11.2026 са.

Съни, Фонс, има нещо сбъркано с тези точки, защото много стари и активни потребители са с по 0 т.

Ние утре ще сме на паламуд, един паниран хек за децата и евентуално барбун, че не се знае дали ще намеря последния.

# 164
  • София
Тит, и  на мен ми се искаше сутринта изобщо да не ставам от леглото, но уви...
Трябва да изкарам и днес със страхотно главоболие от тази хрема. 
И аз се оказах с 0 точки. Neutral Face
Чух бивша колежка, за да я поздравя за именния й ден днес. Сърцето ми се стопли. Някои хора огряват за секунда, без значение колко време не си ги чувал и виждал.

Общи условия

Активация на акаунт