Искам да кажа... (225) през ДЕКЕМВРИ 2024

• 38 883
  • 1 076
  •   1
Отговори
# 990
Добро утро!

Аз не излязох снощи. Още не съм дооздравяла и нито ми се пиеше, нито ми се седеше на задимено. А и утре ще карам Мартичко до София за сваляне на конци и трябва да съм здрава.

Днес ще ходя до Практикер.  Кой продава винтоверт без джаджите за винтене отпред!? Ма и аз, понеже съм силна и независима жена, никой не питах като купувах  😆

# 991
Добро утро!
Ненаспана съм, но то си е перманентно. Надявам се следобяд да полегна и да ми дойде дрямката.
Али, що се еманципираш в почивните дни?
Хубав ден, момичета!

# 992
  • София
Добро утро!
И ние сме не наспани, но изпратихме гостите.
Дооправяме нашия багаж и после потегляме към Ямбол.

# 993
  • Бургас
Добро утро!

Изпих отдавна първото кафе, сега ще пооправя малко, после един бърз пазар и почивка. Довечера ще имаме гости, пържоли и спаначени кюфтенца съм замислила, нищо време и трудоемко.

Хубав и спокоен да е денят ви!

# 994
  • Germany
Наспана съм аз. Откакто съм отпуска спя до към 8,30 с едно будене между 4 и 5. И Инка спи по до късно и ни оставя да се наспим. Времето навън е отврат. Мъгливо, студено и влажно. Плана за днес е пак мързел Simple Smile Имаме нужда.
Хубава неделя на всички!

# 995
  • Бургас
Добро утро!
Ей сега се излюпих... голямо спане.....
Момчетата още спят. Тотално ни  се сбърка режима...

# 996
  • Телиш/Плевен
И аз като теб, Карзче! Hug Като не се уморявам, не ми се доспива навреме и после спя до късно. След седмица ще видим как ще се настройвам на предишния режим. Grinning

Елица беше на гости при баща си и свекърите тези дни, чакам я да се прибере.

Хубава неделя да имате! Hug

# 997
  • София
Привет!

Ние обядвахме и мислим да излезем на малка разходка. Нашите гости утре си тръгват.
Ще ми се да се опъна до печката и да се отдам на пълен релакс. Вероятно утре ще го направя.

Хубава неделя!

# 998
  • Бургас
Ей тук сме ние. Високо в планината

# 999
  • Бургас
Ехааа,Лин, къде е това?
Винаги съм искала да се топна в горещата вода, с наоколо да е снежно 😍

# 1 000
  • Телиш/Плевен
Лин, вълшебно е! Heart Eyes Весело изкарване!

# 1 001
Лин, много симпатично изглежда, да дадеш отзив после.

Ние преди малко се прибрахме от детски рожден ден и сега почивка. Михаела от 5 дена отказва да спи наобяд, ама поне вечер в 20.30-21 е заспала.
Чудя се и за нейния рожден ден тази година как да го направим, че март сега ще дойде. Май ми се иска да идем някъде на СПА за 2 дена тримата, че иначе същите пари даваме за 2 часа на детски център.

# 1 002
  • Бургас
Това е над Сапарева баня,басейни и СПА. След като се сварих в басейна,сега ще се довърша в сауната

# 1 003
  • при моите деца .....
Привет!
Аз поспах до 8.30.
Реших до се разходя в планината, но по-трудната чяст - нагоре - ММ ме закара с колата, но добре ми се отрази.

# 1 004
  • София
Ние от снега се пренесохме на сушата.

И хора няма почти. Голям релакс.

Общи условия

Активация на акаунт