🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 12 (01.12 - 08.12)

• 44 318
  • 1 165
  •   1
Отговори
# 600
Както Гогов каза "добре, че малко остава...без него"

# 601
  • София
... и в 26-я сезон на ОСГ участник бива представен във визитката си, че не просто е наследил желанието и мечтите на родителите си, а съвсем директно - предишното им участие в дебютния сезон на шоуто. Прехвърлилият 50-те Александър Гюров (участник и финалист в сезон 1) пише песен за приемствеността и наследството - което е повече от 2 праскови, 2 палми и 2 череши.
Публиката е разгневена от шуробаджаващината, проявена отново от продуцентите - които са сирийци и снимат в руините на Слънчака.
Мама и тате пращат окуражително писмо: Важно е да ги прикоткаш и да си имаш бушони, съветва мама. По-важно е да си играеш играта, без да ги мислиш лагерите и семействата там, да запалиш пожари - нека другите ги гасят - нарежда тати.
Показват архивни (само 2D, само HDR10) кадри от пребиваването на мама и татко на острова на избраниците.
В двете крайности на емоциите - телЕзрителите си сипват.

# 602
Извинете за закъснението днес два наведнъж.

Моля оценете:

епизод 45 понеделник

епизод 46 вторник

# 603
  • Варна
Разплакаха ме писмата на Гогов и Миро.

# 604
Да се подиграваш на семейни отношения и да си мислиш, че имаш право на това ..хайде, няма нужда да дълбаем дупки в пясъка.

Успех в живота на Гогов, един от малкото автентични участници. Но му беше време вече да си ходи.

# 605
Аз ли само не мога да го разбера тоя Миро -прекрасно семейство имал , жена му била против дългото отсъствие  , но го подкрепяла , пропуснал олимпиада на детето си , за да бута Алекс и Бистра. Какъв е тоя състезателен дух , пример , съзидание, които демонстрира с участието си . Не схващам “мисията” . То наистина изглежда , като вкарана  резерва патерица.

# 606
Аз явно съм коравосърдечна... Нищо не ме разплака. Все пак тия хора не са във филипински затвор без право на помилване. Какво толкова трогателно има в това най-близките ти хора да напишат колко много те обичат? Нали това е най-нормалното нещо?

# 607
Към продукцията: Защо пак спойлер с тези 28 гривни - явно са стажанти монтажа, но няма ли супервайзери да проверяват какво се пише по екрана??

Гогов ще ни липсва - най-добрия коментатор в предаването, но изгуби мотивация.

Митов се успокои от преднината и се изгуби в играта.

Жоро е на ново ниво - след АмГъл предиода му, тотално се прероди и спечели доста фенове, а и прави играта интересна.

Ати дразни, но на всички ни стана жал - баща му няма време да му отдели дори един ден ..( ?! какво прави толкова), а пускат някаква AI песен от негово име. На фона на писмата на Гогов и Миро, тази песен ми остави горчив вкус.

Мая е грациозна като гепард, който във всеки момент ще ти скочи и ще те надбяга в стратегията. Симпатична ми стана, въпреки че не я харесвах в началото.

Мислех, че логичното беше Ванеса да спаси Гогов, но явно Дзами не я пуска да си ходи още - трябва да си готвят сами.

Евала Миро, има мотивация и не се отказа въпреки, че не успя да направи много торбички. Гогов сякаш се беше предал. Видя възможност да си тръгне от "отвратителния остров"

Тъжно ми е, че идва финал.

Надхраст с Гогов ще е супер...на Тренера, Берке и Вера нямах нерви да ги гледам.

# 608
Ами подигравателните коментари за мен са съвсем нормални, макар че няма да направя такъв. Смешно е да се преекспонират до такава степен отношенията между дете - баща, при положение, че детето е 30 годишно, а бащата сигурно към 60. Каква е целта ? Зрителят да се умилява ? Или да му бъде внушено, че Ати е специално дете, специален играч ? Или да се заздравява връзката дете - баща ? Или бащата да се покаже като добър родител и да се реабилитира пред сина си ? Все неща, които нямат нищо общо с предаването и повечето зрители не искат (вкл. и аз) да ставаме свидетели и да навлизаме в тези лични отношения. Като ни ги натрапват, ще си сърбат попарата.
Иначе, като човек с претенции, че разбирам от музика професионално, считам, че песента  е хубава, приятна, лятна. От текста не чух много.

Целта е една - гледаемост на предаването. Но това е цел на продукцията, не на участниците. Не знам какво е очакването на продукцията, най-вероятно нещата, които изброи, а може и нарочно да засилват този фаворитизъм към Алекс, за да дразнят зрителите. Злодеите будят най-много интерес. Но ние имаме право да игнорираме и да покажем с това, че не ни е интересно или да пишем и да ни ги показват все повече, защото виждат интерес.

# 609
  • Другата България
Алекс е всичко друго, но не и злодей. Blush
Показването му прекалено и прекалено е само заради уинър едита му, нищо повече.
Дано накрая се окаже за заблуда на противника, тоест, на зрителите.
Ама трудно ще повярвам.

# 610
Надхраст с Гогов ще е супер...на Тренера, Берке и Вера нямах нерви да ги гледам.

препоръчвам този с Вера Green Heart

# 611
Аз мисля, че Алекс няма да е на финал. Но и да е 🤷🏼‍♀️

Песента не я слушах много-много, но не ме издразни, все пак той има рожден ден. А и другите изглеждаха развълнувани покрай него.

Митов много добре определи тактиките на Мая и Бистра 😆
Особено след вметката на Мая към Гошко въобще да не си помисля да й бара снимката

Интересно ми е как ще разпределят утре групите. Тъпо е, че Венци съзнателно или не се води по пантерките толкова, а не играе по-самостоятелно

Гогов (съвсем) малко и на мен ще ми липсва със сериозната и намусена физиономия и ръсещ шегички.

Дзами за малко да го спаси, ей... Само да беше видял повече хъс от него в играта (демек да си я беше спечелил направо) и го спасяваше. Направо си го визуализирах този момент вече, ама уви. Нищо, следващия път, с някой друг

# 612
Ами подигравателните коментари за мен са съвсем нормални, макар че няма да направя такъв. Смешно е да се преекспонират до такава степен отношенията между дете - баща, при положение, че детето е 30 годишно, а бащата сигурно към 60. Каква е целта ? Зрителят да се умилява ? Или да му бъде внушено, че Ати е специално дете, специален играч ? Или да се заздравява връзката дете - баща ? Или бащата да се покаже като добър родител и да се реабилитира пред сина си ? Все неща, които нямат нищо общо с предаването и повечето зрители не искат (вкл. и аз) да ставаме свидетели и да навлизаме в тези лични отношения. Като ни ги натрапват, ще си сърбат попарата.
Иначе, като човек с претенции, че разбирам от музика професионално, считам, че песента  е хубава, приятна, лятна. От текста не чух много.

Целта е една - гледаемост на предаването. Но това е цел на продукцията, не на участниците. Не знам какво е очакването на продукцията, най-вероятно нещата, които изброи, а може и нарочно да засилват този фаворитизъм към Алекс, за да дразнят зрителите. Злодеите будят най-много интерес. Но ние имаме право да игнорираме и да покажем с това, че не ни е интересно или да пишем и да ни ги показват все повече, защото виждат интерес.
INFJ, планът е бил Ати и татко му да влезнат заедно, още от преди влизането на Ати било решено да отношенията баща-син да са един от лайтмотивите на предаването. Бащата се е подготвил с материал. Разбира се, че този материал ще бъде излъчен, независимо дали някой ги коментира или не. Всички гледаме отдавна обработени епизоди, никой от екипа не следи форума, че да реши да сложи песента, посветена на Алекс само защото в някакъв форум се пише нещо си. Ако някой от екипа следеше форума поне щяха да се усещат, че редовно пускат спойлери в промотата и щяха да си вземат поука.

аз не виждам уинър едит при Алекс, не виждам и фаворитизъм, виждам как продукцията го "употребява" до край. Което е жалко, но Алекс е безсилен и надали може да поиска някои моменти да не бъдат излъчени.

# 613
Подкастът е Вера е единственият, който се опитах да гледам, заради хвалбите тук тази година. Но  бе най-мъчният,някога. Гледах 20 мин и го зарязах. Една такава, все на въпреки на водещите, дръпната. Не го очаквах от нея.

# 614
Аз да поздравя сайта на Бтв и специално страницата за Островът.Браво !!! И битките са пуснали днес и писмата и дискът и песничката за Ати... ( Между другото на мен песничката много ми хареса, моментално ми се прииска и аз нейде на някое островче да се "плицикам" ,ама с коктейлче в ръка, а не сред змии и гущери.😁 )
В игрите Жорката, аха- аха и да му се размине печалбата. Добре, че бързо навакса, ама то и с точно този пъзел и треперещите ръце на Митов нямаше май смисъл да притичва.😁
А за Гогата ме е яд, ама Миро безапелационно го победи. Почти както винаги де са игрите на Мирцата с разлика. Ей затова най ме е яд , че заради Алекс падна вчера. А можеше дори и да е първи, ако не се обръщаше да гледа назад през две минути. Същата работа направи с Бистра и пъзела на играта с Рената и Секулички. Шматка голяма е той. Това вече не го разбирам. Да си дадеш гривните ми е ок, все пак и формата го предразполага, и ако с тях даваш втори шанс на някой участник на който симпатизираш няма проблем за мен. Да му помагаш със стратегия също. С коалиция , племе, "семейство" , храна, душевна подкрепа, съвети....отново съм ок. Ноооо да паднеш в игра за да избуташ някой си, който не може сам да се справи ми е адската тъпотия.То той ако сам не може да си победи в играта, какъв победител ще е за Бога- некадърен и смешник !?

Последна редакция: вт, 03 дек 2024, 23:48 от Joy 05

Общи условия

Активация на акаунт