Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №20

• 5 677
  • 71
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте! Имате ли представа дали в Селена правят ПИД  и дали без доказан проблем има смисъл и нужда да се прави?

# 31
Момичета, може ли да споделите как минава инсеминацията при доктор Матев? Какви изследвания трябва да се направят преди процедурата, как минава?

# 32
Колко време след пункция се лежи в клиниката?

# 33
В ранните следобедните часове в деня на пункцията са ме изписвали.

# 34
Към 8:30 ми беше пункцията и в 1:30 ме изписаха
Колко време след пункция се лежи в клиниката?

# 35
Здравейте, може ли някой да сподели мнение за д-р Илко Ненев от Селена като специалист Ин витро. Във форума за него няма нищо. Или е бил в друга болница? Благодаря предварително, кандидатстваме по фонда, но съм на 41 и не ми се губи време. Успех на всички!

Последна редакция: пн, 26 май 2025, 17:53 от fifolina84

# 36
Здравейте, на 31 съм и вчера беше първият ми неуспешен опит инвитро, стигнахме до пункция, резултат 2 некачествени яйцеклетки, FHS беше 9,76, а АМН беше 3,56 на 2ри ден от цикъла. Това, че сега се е случило така, означава ли, че произвеждам лоши яйцеклетки, сблъсквали ли сте се с това? При д-р Г. Амалиев съм в Селена, не съм била никакви добавки като фолиева коселина витамини и т.н, иначе съм с тубарен фактор.

Последна редакция: ср, 28 май 2025, 14:16 от Станислава Николова 590

# 37
  • Ст Загора
За имунологичните кои дни може и до колко часа?

# 38
Здравейте, някоя от вас има ли списъка с изследвания, които изискват за инвитро (освен нк клетки, тромбофилия, тсх). Доколкото помня искаха СПИН, сифилис и хламидия, но съм загубила листа.

# 39
Здравейте, някоя от вас има ли списъка с изследвания, които изискват за инвитро (освен нк клетки, тромбофилия, тсх). Доколкото помня искаха СПИН, сифилис и хламидия, но съм загубила листа.

# 40
Аз съм пацитентка на д-р Антоанета Ковачева и с нейна помощ вече съм бременна в 15та седмица. Бяха ми казали на няколко места, че без ин витро няма как да стане, но при мен се получи от втория месец със стимулация на овулацията. Толкова съм щастлива, че си почувствах вътрешния глас и избегнах хормоните, по-принцип ме е страх от инжекции…

# 41
Някой правил ли е скоро самофинансиран инвитро опит на естествен цикъл? Колко горе долу излиза цялата процедура?
Чета в сайта им цените (не знам колко са актуални), но се чудя дали не пропускам нещо:
ФОЛИКУЛНА ПУНКЦИЯ НА ЕСТЕСТВЕН ЦИКЪЛ   550.00 лв.
ИКСИ (ОПЛОЖДАНЕ) ЗА ЕСТЕСТВЕН ЦИКЪЛ   800.00 лв
КУЛТИВИРАНЕ ДО БЛАСТОЦИСТ   200.00 лв.
ПРОБЕН ЕТ С ХИСТЕРОМЕТРИЯ   100.00 лв. РАЗМРАЗЯВАНЕ   500.00 лв. +   ЕМБРИОТРАНСФЕР   500.00 лв

Пропускам ли нещо?

Последна редакция: пт, 11 юли 2025, 15:39 от Si_mo_na

# 42
Някой правил ли е скоро самофинансиран инвитро опит на естествен цикъл? Колко горе долу излиза цялата процедура?
Чета в сайта им цените (не знам колко са актуални), но се чудя дали не пропускам нещо:
ФОЛИКУЛНА ПУНКЦИЯ НА ЕСТЕСТВЕН ЦИКЪЛ   550.00 лв.
ИКСИ (ОПЛОЖДАНЕ) ЗА ЕСТЕСТВЕН ЦИКЪЛ   800.00 лв
КУЛТИВИРАНЕ ДО БЛАСТОЦИСТ   200.00 лв.
ПРОБЕН ЕТ С ХИСТЕРОМЕТРИЯ   100.00 лв. РАЗМРАЗЯВАНЕ   500.00 лв. +   ЕМБРИОТРАНСФЕР   500.00 лв

Пропускам ли нещо?

Култивиране - 300лв
Размразяване - 500лв
Трансфер - 700лв

# 43
  • Кърджали
Актуални са цените, аз правих на естествен цикъл свеж трансфер. С прегледи, изследвания и лекарствата ни излезе някъде към 2600-2700лв. общо.

# 44
Здравейте, момичета! До колкото разбирам, фондът покрива медикаментите за стимулация, но как точно се случва това? Лекарствата ми ги дават от болницата ли?
Предстои ми стимулация, но всичко, което ми казаха е да се обадя в първия ден от цикъла си и не знам какво да очаквам.

Общи условия

Активация на акаунт