Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №20

• 7 909
  • 87
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте,искам да попитам един въпрос,тъй като се колебаем за инвитро,ако всички хормони са ми в норма пак ли ще трябва да се приемат хормони по време на процедурата и след това?
Няма как без хормони. Това, че са ти наред е супер. Лекарят на база на твоя случай определя лекарствата и дозите.

# 76
Някой скоро да си е правил вливки Интралипид? Колко време отнема и колко струва?

# 77
Някой скоро да си е правил вливки Интралипид? Колко време отнема и колко струва?

Аз не съм правила скоро, но бях с жена в стая, на която и правиха - беше 100 лв (преди 2 месеца). Като време - не отнема кой знае колко, 15-20 минути. Simple Smile

# 78
  • На изток от Ада
Някой знае ли цена на имунологичният пакет към днешна дата?

# 79
  • На изток от Ада
Пуснах пълен имунологичен пакет.  Цена 576.50лв.
Тат , мат , тхс , антифосфолипидни антитела и ANa :излязоха на същия ден.
Нк клетки след 2 дни.
Тромбофилия не е готов

# 80
Здравейте! Имам записан час при д-р Д. Ставрев. Със съпруга ми вече правим опити от година и половина. Правили сме базовите изследвания- кръвни, за полово предавани болести, фоликулометрия при мен и спермограма при него. Нямаме никакви отклонения и решихме (и по препоръка на ендокринолог, уролог и гинеколог) че е време за по- сериозна помощ. И така след Нова година започваме. Въпросът ми е такъв- удачно ли е на първия преглед да отида със съпруга ми или трябва да съм сама…. Извинявам се за глупавия въпрос, но не съм наясно как ще протичат прегледите отсега нататък Simple Smile

# 81
  • На изток от Ада
Няма проблем да сте с мъжа си.
Но за Ставрев,  стана голям шум.
На мен ми писа едно момиче от тук. Ставрев вика избяга,  без да изпълни обещанията си....

# 82
Здравейте! Имам записан час при д-р Д. Ставрев. Със съпруга ми вече правим опити от година и половина. Правили сме базовите изследвания- кръвни, за полово предавани болести, фоликулометрия при мен и спермограма при него. Нямаме никакви отклонения и решихме (и по препоръка на ендокринолог, уролог и гинеколог) че е време за по- сериозна помощ. И така след Нова година започваме. Въпросът ми е такъв- удачно ли е на първия преглед да отида със съпруга ми или трябва да съм сама…. Извинявам се за глупавия въпрос, но не съм наясно как ще протичат прегледите отсега нататък Simple Smile

Д-р Ставрев не е на работа в момента, замества го д-р Шентова. За колко време не е ясно. 😕

# 83
Може да отидете заедно, д-р Ставрев е чудесен. Но за жалост сега,заради скандала в болницата за момента не практикува. Дано скоро се разреши случая,за да може отново да е на разположение за пациентките си.

# 84
Хубаво е да имате и план Б, защото не се знае кога и дали изобщо д-р Ставрев ще практикува отново в Селена. Сестра му д-р Ставрева е и главен ембринолог там, та тя вероятно също в момента не работи.

# 85
Хубаво е да имате и план Б, защото не се знае кога и дали изобщо д-р Ставрев ще практикува отново в Селена. Сестра му д-р Ставрева е и главен ембринолог там, та тя вероятно също в момента не работи.

Кой бихте ми препоръчали? Д-р Ставрев го избрах, защото неговото име се споменаваше най- често. Естествено има доволни и недоволни, но прецених, че щом има толкова мнения за него, значи човека е с много натрупан опит.

# 86
  • Пазарджик

Кой бихте ми препоръчали? Д-р Ставрев го избрах, защото неговото име се споменаваше най- често. Естествено има доволни и недоволни, но прецених, че щом има толкова мнения за него, значи човека е с много натрупан опит.
Д-р Матев също е добър специалист.Плюс е ,че не се чака толкова много както при Ставрев.

# 87
Др.Чалова също е на нивото като на Ставрев,много разбира и обяснява всичко ,прави трансфери и раждания.Много добър специалист.

Общи условия

Активация на акаунт