Пазаруване от Aliexpress.com - 67

• 11 984
  • 335
  •   1
Отговори
# 15
Преди месец - два и аз имах със Спиди, но последната ми поръчка пак е с експрес уан.

# 16
  • Бургас
то гърците от доста годинки ползват ДПД и минават транзитно през България спиди - ACS
Скрит текст:
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 16 дек 2024, 22:22 от musicdoubl3

# 17
Поръчах разни дреболийки сега около празниците. Не са ми за подарък, нито са ми спешни, та съм се заредила с търпение да си ги чакам, обаче бих искала да разбера дали с български пощи ще дойдат или с Express One.

Рових из темата, но нещо не се ориентирам, ако някой може да даде линк откъде се информирате ще съм много благодарна. Blush

# 18
Поръчах разни дреболийки сега около празниците. Не са ми за подарък, нито са ми спешни, та съм се заредила с търпение да си ги чакам, обаче бих искала да разбера дали с български пощи ще дойдат или с Express One.

Рових из темата, но нещо не се ориентирам, ако някой може да даде линк откъде се информирате ще съм много благодарна. Blush
Според проследяващия номер се разбира.

# 19
  • София
Какво се гледа по- точно?
не съм поръчвала много отдавна и не знам как ще дойдат.

# 20
Веднага след самата поръчка в имейла получавате номер на поръчката. Не следите него, а чакате втория, който вече е окончателния трекинг номер. Копирате го и слагате тук
https://parcelsapp.com/
Посочено е с кой доставчик идва и пълен отчет на движението. Това обаче е само когато доставката има опция за трекинг, някои безплатни нямат.
Много често вече обединяват по няколко пратки на клиент и пристигат заедно, дори поръчани не в един ден и от съвсем различни търговци.

# 21
  • София
Благодаря, но нямам друг номер освен на поръчката. Всичките мейли са с него

Намерих е самата поръчка в приложението тракинг номер, но не ми дава нищо за него

# 22
В страницата на поръчания артикул там горе вдясно цъкнете на Шипинг и вижте какво показва. Ето произволен пример, копирам:
Shipping method
Free shipping
Delivery: Mar. 11
via Cainiao Super Economy Global
Tracking unavailable
Free shipping
Delivery: Mar. 11
via Cainiao Super Economy
Tracking unavailable
Shipping: BGN1.01
Delivery: Feb. 08
via AliExpress Saver Shipping
Tracking unavailable
Shipping: BGN11.39
Delivery: Jan. 22 - Feb. 07
via AliExpress standard shipping
Tracking available

Първите две безплатни и третата за левче нямат проследяване, а последната за 11 лева има.
Вероятно вашата доставка е безплатна и няма трекинг.
А другият вариант е китаецът още да не е изпратил и затова да се бави трекинг номерът (ако самата ви доставка включва тази опция).

# 23
  • София
Да, безплатни са всички, които поръчах. Изписва ми същото via Cainiao каъо първите две при Вас . Благодаря, явно няма да има тракинг

# 24
Тия най много се губят.

# 25
Здравейте, можете ли да ми препоръчате ползвана от вас безкабелна вертикална прахосмукачка, която да е мощна, да се справя добре на килими и с косми от домашни любимци? Да е купувана от Али експрес.

# 26
Благодаря за отговорите, знам че номера на доставката се гледа, но реших че изначално по първите й букви разбирате кой ще е доставчика.

Иначе ако се чака да влезе в България, то тогава ясно си го пише в трекинга.
Просто помислих, че по някакъв начин на по-ранен етап отгатвате.Blush

# 27
  • Бургас
поръчвайте от чойс, като надхвърлите 19 лава поръчката и транспорта пада, номера е следящ

# 28
  • София
Здравейте,
Имам поръчка от черния петък на един калъф за таблет. Пише че е в БГ, но го няма. Писах на китайците, те казват да си го търся тук. Как да заявя диспут, за да ми върнат парите? Преди си имаше бутон open disput, но сега не намирам. Благодаря.

# 29
Здравейте,
Имам поръчка от черния петък на един калъф за таблет. Пише че е в БГ, но го няма. Писах на китайците, те казват да си го търся тук. Как да заявя диспут, за да ми върнат парите? Преди си имаше бутон open disput, но сега не намирам. Благодаря.
Ако ползвате приложението диспут се отваря през бутона Refunds/Returns:

Общи условия

Активация на акаунт