Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 153 - декември 2024)

• 166 775
  • 2 977
  •   1
Отговори
# 2 670
Честито Рождество Христово, колеги по страст и хоби!
Желая ви най-вече здраве и наградите, от които наистина имате нужда били те материални или духовни.
 Равносметката за мен от над 20-25 коледни календара, в които играех всеки ден е кръгла 0!
Не ме е яд, защото вярвам, че нещо голямо, заслужено и желано ме очаква!

Последна редакция: чт, 26 дек 2024, 12:01 от Petya Jordanova

# 2 671
Честита Коледа! Здраве, любов и късмет във всяка къща!
Много скромни бяха игрите тази година. Предни години имаше много повече и по скъпи награди. Операторите подаряваха устройства всеки ден. Тази година мегабайти и неизползваеми отстъпки. Кауфланд и техния календар беше много скромен. Но, каквото, такова. Важното е да има здраве, другото са подробности.
Късмет през следващата година, дано е по-добра и успешна за всички!

# 2 672
  • Пловдив
Милка ме зарадваха за Коледа!!!
Ще се дебелее.

Чакам пирамида от Фереро, 3 мейла за чаши   от Швепс и играта от Тофифи.

# 2 673
  • София
А за наградите от Кауфланд календара знае ли се за печелившите?
Много бързате! До скоро се обаждаха на печелившите от играта "Използвай поне 3 купона и участвай за награда", която беше през септември или октомври...

Тази година съм доволна от календарите. Успях да спечеля от Филаделфия, от Швепс (нямам имейл Wink), от Фереро, клещи от Книпекс, чаша от Бейлис, Маливче (не е точно календар, но ме зарадваха). Малки награди, но пък носещи настроение.

Весели празници!

# 2 674
Весела Коледа и от мен.от коледните календари нямам нищо ,но ми липсват сутрин....почти не се включвам в игри  ....купих само от ментовия шоколад.....
Чакам новата година с нови игри ...

# 2 675
И аз чакам Тофифи.
10.01 е крайният срок за получаване.
Очаквах да дойдат преди празниците, но в крайна сметка ще направя новогодишен подарък след новата година.
Не съм казала на синковеца какво го чака Joy

# 2 676
  • София
Аз пък съм доволна от игрите декември. Особено Филипс бях много щедри, това са 24 уреда, които подариха, отделно имаше и с други инфлуенсъри при това щедри награди.

От календарите не спечелих нищо, но пък ми беше приятно сутрин да ги отварям. Създават настроение, както и късметите тук. 😊

В инстаграм имах голям късмет декември, спечелих робот, диамант, почивка във Велико Търново, ваучер за очила, за избелване на зъби, козметика за мъжа ми, книга. Чакам и мейл за чашите и Прингълс.

# 2 677
https://thesingleton.drinklink.bg/uchastvaj/
Тази игра не съм я видяла да е споделена.
Спечелих Малче, пристигна и веднага го подарих, пак взех ТХ и вече съм с второ, няма да го дам 😁

Последна редакция: чт, 26 дек 2024, 21:00 от Boby_֎_֎_֎

# 2 678
Декември поне в инстаграм имаше хубави награди,но с новия им номер да блокират на 3-4 коментар в игра,а ако са тагнати трима приятели блокират и по-бързо убиха всичко.Влизам участвам един ден в 2-3 игри и съм блокирана за три дена,ествествено не печеля като някой успяват да участват с по десетина коментара на игра и това е.
Дано догодина да го оправят това,че е ужасно тъпо и демотивиращо да си гледаш блокирани профил.

# 2 679
  • Сливен
Ами аз пак бях 3 дни блок, но не показваше дата.

# 2 680
Наистина тази година декември месец имаше много хубави награди в инстаграм,но за съжаление само след няколко игри ме блокира за 3 дни. Дано през Новата година се променят нещата и да не ни блокират постоянно.

# 2 681
Аз все още нямам имейл от Швепс. Има ли и други, които не са получили? Спечелих на 16 декември.

# 2 682
И аз нямам.

# 2 683
Да, аз спечелих на 17.12 , но все още не съм получила. Мисля , че по този въпрос беше писано -всички ще получат наградите си. Все пак са празници, насладете им се🙂

# 2 684
Аз все още нямам имейл от Швепс. Има ли и други, които не са получили? Спечелих на 16 декември.
Ами то почти през пост се пише, че не е получен мейл за чашите на Швепс. Та Да, има и други, които не са получили.

Общи условия

Активация на акаунт