Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 153 - декември 2024)

• 166 985
  • 2 977
  •   1
Отговори
# 2 415
Браво на Мартин. Аз не съм се опитвала да разбия трезора, но това време трябва да е много добро, сред толкова участници.
По отношение на фереро - не е до точен час, според мен. Играх в две от споделените времена… и нищо. Може аз да съм закъсняла и някой друг да е играл в сущото време. Вероятно е до брой участия … ама няма да откажа едни бонбонки за Коледа 😍 успех на всички

# 2 416
Нестле и Нескуик пращат кутията за обяд. Simple Smile
Колкото до фереро  за пръв път реших  и  от на приятеля ми да цъкам  еднакви бонбони цъкам различни неща дава .

# 2 417
Къде видяхте победителя от старопрамен, пише ли времето? Имах някаква надежда, ама сега ще мрънкам за Ферерото и Бейлиса. Не че много Бейлис пия, даже хич, ама на тортичка много върви. 😁 Иначе получих мейл от швепс за чашите вчера. Филаделфия всяка година играя и все е нищо.

# 2 418
На мен също ми е интересно времето на Старопрамен  - на синът ми беше 2.19сек - предимството да си имам геймър вкъщи Simple Smile и таях някакви надежди…

# 2 419
Подарени!
Здравейте, подарявам купони за Лидл, валидни до днес.

Последна редакция: сб, 21 дек 2024, 11:46 от Ваня_89

# 2 420
Здравейте, подарявам купони за Лидл, валидни до днес.

Здравейте Simple Smile Бих се възползвала, ако е възможно ☺

# 2 421
  • София
Аз нямам имейл от Щвепс и не вярвам да получа, даже не знам дали съм била в профила си,а това е единствената награда от месеци насам.

# 2 422
# 2 423
Привет, на queens трябва ли нещо да правя друго или така, както пише, участвам за ваучер?

# 2 424
Пробвайте да тагвате в инстаграм през компютър, много месеци играех така и нямаше никакви ограничения, преди малко   тагнах няколко пъти от телефон и ме ограничи.

https://www.instagram.com/p/DDmy_cUofTQ

Игра за ваучер

https://www.instagram.com/p/DD1MxkDuN8W  

Игра за детско меню

https://www.instagram.com/p/DDpnOOVNB7s

Козметика

# 2 425
  • София
Аз нямам имейл от Щвепс и не вярвам да получа, даже не знам дали съм била в профила си,а това е единствената награда от месеци насам.
И аз все още нямам за Швепс.

И понеже вчера писах, че не искам чаши, а много бонбони Фереро, току-що нацелих чашите. 😂

# 2 426
Много хора участвахме като имаше бъг, отделно и цялата рода си регистрирваха така че е напълно нормално според мен да има забавяния сега с изпращането на имейли. Няма как да не сте била в профила си нямаше да ви даде да играете, така че спокойно. Ако се притеснявате по назаз в темата имаше имеила от който пращат съобщенията от съфорумки пишете им

# 2 427
  • София
Привет, на queens трябва ли нещо да правя друго или така, както пише, участвам за ваучер?
Нищо не се прави повече - Успех
Бутилката Бейлис е 0.500, но и така ще свърши работа 🤪

# 2 428
  • Sofia
Относно Инстаграм - дали пък тези от редовните печеливши навсякъде нарочно не докладват профили? Няма друго обяснение. Аз играя изключително рядко там, по веднъж на месец. Не съм и печелила досега, но определено не си давам 100 годишния профил за евентуални награди. Изкушаващо е, но съм почти убедена, че профилите се докладват, за да бъдат ограничени.

# 2 429
Хайде бе късмет, размърдай се, мрън 😁 Давай фереро бонбоните поне 🤣
Нямам мейл от швепса. Все ми е тая, ама да даде нещо друго. Имам нужда нещо да ми повдигне така настроението, че все лошотии се случват.
И аз от форумната игра на Бену си получих комплекта. Форумка е щракнала преди мен по-хубаво, та се вижда какво е.

Общи условия

Активация на акаунт