Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 153 - декември 2024)

• 166 780
  • 2 977
  •   1
Отговори
# 2 640
Светли празници на всички! Нека е светло в душите ни, топло в домовете ни и сърцата ни да преливат от любов! Нека всеки получи това, за което мечтае най-силно!

# 2 641
  • Бургас
Весела Коледа!
Много желани награди да ни донесе Дядо Коледа !

# 2 642
Нека се сбъдне всичко, за всеки…Най-тайното…Най-важното…Най-съкровеното, пазено в сърцето.
Вяра, надежда, мир и обич да има.
Утрото да е щастливо.

Честито Рождество ✨

# 2 643
Честита Коледа!Много здраве,късмет и желани награди!

# 2 644
  • Sofia
Весела Коледа на всички и много успехи!

# 2 645
# 2 646
  • у нас
На Бейлис активен ли ви е сайта?
от вчера не

Честито Рождество Христово!

# 2 647
Честита Коледа! С много здраве и постигнати мечти, много късмет и още по-големи награди. Всеки до получи, каквото е заслужил.

# 2 648
Честита Коледа!

# 2 649
# 2 650
  • София
Честита Коледа на всички и весело посрещане на Новата година.

# 2 651
Честита Коледа  нека в домовете ви цари здраве,мир и щастие.Всеки да спечели това ,което най-искренно желае.Весели празници на всички пишеши и четящи тук.

# 2 652
Весела Коледа на всички! За мен тази година календарите ми се усмихнаха- Юск- 25лв, чаши на швепс ( 17.12 още нямам мейл), бонбони от Фереро и книга от Филаделфия. Доволна съм,остава и да дойдат

# 2 653
Честита Коледа на всички.
Да имате много късмет в игрите, спокойни дни в очакване на теглене на печеливши и усмихнати нощи със спечелени награди.

Аз също се оказва, че съм спечелила чашите на Швепс и даже вече имам съобщение, че ще са при мен на 27-ми.

Надявам се да съм успяла и да уцеля бутилката от Бейлис, ама за там ще чакам имейл или обаждане и дано да се окаже, че съм си дала наистина данните, че покрай децата - не знам какво правя и съм на автопилот 😀

Получи ли мейл от Швепс ?

Аз не бях сигурна дали си бях влязла в профила и им писах да проверят. И след 2 дена проверка  получих официалния имейл, че съм спечелила.

# 2 654
Честита Коледа! Нека в дома ви винаги цари уют, любов и разбирателство, а сърцата ви бъдат изпълнени с радост и благодарност. Весели празници!

Общи условия

Активация на акаунт