Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 153 - декември 2024)

• 166 758
  • 2 977
  •   1
Отговори
# 2 700
Май не беше ли до 24-ти

# 2 701
  • Велико Търново
Бейлис беше до 24.12

# 2 702
Имам неодобрени бележка от София Мел, че снимката ми е неясна. Не мога да коригирам качената в момента. А не ми дава да я кача на ново. Някой да имал подобен проблем и ако може да ме насочи към кого да насоча за проверка. Благодаря.
Редакция: Имах напредвид, отказана бележка, че не е ясна.

Последна редакция: пт, 27 дек 2024, 11:10 от Angelche8911

# 2 703
И моята бележка от 23 още чака одобрение

# 2 704
Имам неодобрени бележка от София Мел, че снимката ми е неясна. Не мога да коригирам качената в момента. А не ми дава да я кача на ново. Някой да имал подобен проблем и ако може да ме насочи към кого да насоча за проверка. Благодаря.
Редакция: Имах напредвид, отказана бележка, че не е ясна.

Участниците могат да се свържат с организатора на e-mail: info@goodmills.bg

# 2 705
  • Велико Търново
Вероятно одобряващите бележки са в отпуск по празниците и затова има забавяне.

# 2 706
За играта на Биодерма не си ли трупате точки като споделяте линк тук?И не е ли против правилата в групата Alize?
Линка,който споделих не е моят,а този на играта!
Да си бяхте направили труда да видите,преди да обвинявате 😉

# 2 707
От Лили във ФБ
Печеливши! 🎁 Благодарим на всички, които се включиха в играта на Milani & Lilly Drogerie 💄 Ето и имената на печелившите:
✨ Фиксиращ спрей:
Ралица Еникова
Ива Ангелова
Таня джамбазка
Даяна Георгиева
Виктория Желязкова
✨ Масло за устни:
Стефани Чунова
Хелен Цветкова
Нели Иванова
Ирина Тодорова
Цветелина Александрова
✨ Печен руж:
Жаклин Тонгурян
Роберта Стайкова
Мануела Кадиева
Иванина Калинова
Роси Кръстева

# 2 708
  • In The Middle Of Nowhere
В инстаграм няма повече за играя. Вече минаха сроковете на няколко игри и няма изтеглени. Много гадно.
Нова Бразилия, Крина, Панино не знам защо бе щат да си обявят печелившите...
Едни инфлуенсъри linnag и Йоан Петър също. Първата пише, че е приключил гивауея, а печеливш няма от няколко дни! На друг гивауей също не иска да изтегли. Хората я питат, но мълчи

Пп:има една жена от горния списък, която през ден я теглят във фб..

# 2 709
Е то като изтеглят поредната инфлуенсърка или блогърка пак дразнещо..аман не се находиха на почивки и не се напечелиха.Хем взимат пари да пускат гивъуеи хем ги печелят постоянно- добра професия си имат.

# 2 710
  • Сливен
Предполагам сега Швепс нямат налични няколко хиляди чаши и ще трябва да се чака да ги произведат. Joy

ТОП коментара, свързан с тези чаши, за които вече четем ,през последните 2 седмици 😁👌👍. Те затова старите потребители не пишат, а новите ще продължават да спамят едно и също през коментар и ще чакат "на готово" тук.

Е то като изтеглят поредната инфлуенсърка или блогърка пак дразнещо..аман не се находиха на почивки и не се напечелиха.Хем взимат пари да пускат гивъуеи хем ги печелят постоянно- добра професия си имат.

Тъкмо ти чета коментара и се сетих за Джулияна Гани и играта в Инстаграм, на марката "Осем" - за кебапчета, кюфтета и т.н. 🤣

# 2 711
Подарени!
Подарявам 2 билета за филма Better man:Роби Уилямс. Спечелих от играта на Меломан , но във Велико Търново няма кино, в което може да се ползва наградата.

Последна редакция: пт, 27 дек 2024, 11:41 от petals

# 2 712
Тя поне си пуска навреме тегленията и честно ги раздава.Че останалите редовно пльоскат по едно име и честито моята приятелка,братовчедка или друга роднина "честно" си спечели наградата.
И този мои любим сайт и страница в инстаграм-goguide един път не са изтеглили печелививш без няколко хиляди последователя и със стотици постове- отделно ,че от годишните им гласуванки за ресторант на годината никой никога не е похвалил с награда.

Последна редакция: пт, 27 дек 2024, 11:54 от AniMM

# 2 713
Това днес ми излезе игра за айфон в инстаграм от участничка от Ергена и го печели друга участничка от същото предване…. Иначе реклама “искате ли най-новия апарат, най-скъпия….”

# 2 714
Днес получих чашите, спечелени на 17.12., в любимия ми розов цвят
Скрит текст:
и играта от Прингълс дойде
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт