Какви подаръци поискаха децата ви за Коледа?

• 1 701
  • 22
  •   1
Отговори
Бих искала да използвам темата и за вдъхновение при избора на подаръци. Споделете на колко години са децата ви и какво са пожелали.

# 1
Всяка година става все по-трудно.
Момиче 12 години това са желанията.
Парфюм
Меко пухкаво одеало за покривка на леглото
Часовник
Обичам да вземам неща извън списъка:
Мек домашен панталон тип пижама
Един комплект за калиграфия от Лидл
Електрическа четка за зъби

# 2
Момче, 7г
За момента: безжични слушалки с микрофон и нов контролер, както ѝ игра за ПС

# 3
Момче на 11 години,нов компютър.
Аз по висока заплата,ще почакам:confused:

# 4
Има тема за Коледните подаръци и много идеи в нея.

Иначе моят 12-годишен син иска и ще получи първия си смартфон, лего ‘Парижката света богородица’  (иска Айфеловата кула, ама е много голяма) и книга или две, които още не съм избрала.

Смартфонът всъщност е малко под въпрос, първо ще погледа оценките за срока 😉 Но вероятно ще му взема.

# 5
Момче на 13: смарт часовник, книга, статив и средства за рисуване.

# 6
Момче, 8 г. - телескоп "за да търси извънземни" Grinning

# 7
Момче на 11 - лава лампа и книги с дракони.

# 8
  • По света и у нас
Момченце на 8: 12 комплекта Лего

Момиченце на 7: Козметика и някаква играчица, мека корейски тип, скутерче електрическо, и една водна лампа с медузи ( неща които видя при приятелката си).

Аз ще подарявам книги, те започнаха да четат повече сега. Ще видим какво друго.

# 9
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Момче на 6: лего на пес патрул, но ще получи  лего на Соник, че първото не намерих.

Момиче на 9: плюшена играчка снежен леопард Weary изрових света, но точно това плюшено животно го няма никъде, и я поръчах от али-то... И една шнола.

# 10
Онзи ден писаха писма- момичета на 5г. и 10 г. Звучеше така:
-Дай сега да напишем, че искаме много да сме здрави, че обещаваме да ги слушашеме повече и ще им помагаме/каката/.
- И след това с по- големи букви пиши, че искам кукла за прически, а ти нов телефон, ония пантофи на животни, много шоколад и аз искам и голяма кукленска къща с басейн, куче и кола. /малката/ .

# 11
  • UK
За 13 годишната - Лего и серум за мигли.
 За 9 годишната - Лего и пъзел.

# 12
Момченце на 8: 12 комплекта Лего

Момиченце на 7: Козметика и някаква играчица, мека корейски тип, скутерче електрическо, и една водна лампа с медузи ( неща които видя при приятелката си).

Аз ще подарявам книги, те започнаха да четат повече сега. Ще видим какво друго.
Електрически скутер на 7 годишно???? Не си/им го причинявайте!

# 13

Иначе моят 12-годишен син иска и ще получи първия си смартфон, лего ‘Парижката света богородица’  (иска Айфеловата кула, ама е много голяма) и книга или две, които още не съм избрала.

Смартфонът всъщност е малко под въпрос, първо ще погледа оценките за срока 😉 Но вероятно ще му взема.

Може ли линк към темата?

# 14

Може ли линк към темата?

В подфорум ‘на пазар’ се намира. Казва се Коледни подаръци 2024/2025. Не е само за деца, но и за деца има доста идеи.

Общи условия

Активация на акаунт