Какви подаръци поискаха децата ви за Коледа?

• 1 696
  • 22
  •   1
Отговори
# 15
  • По света и у нас
Момченце на 8: 12 комплекта Лего

Момиченце на 7: Козметика и някаква играчица, мека корейски тип, скутерче електрическо, и една водна лампа с медузи ( неща които видя при приятелката си).

Аз ще подарявам книги, те започнаха да четат повече сега. Ще видим какво друго.
Електрически скутер на 7 годишно???? Не си/им го причинявайте!
Ти май си права

# 16
Синът ми е на 16, поиска нов и по-висок клас грамофон. От известно време е запален по плочите и си има вече прилична колекция.

Вторият му подарък ще са алкохолни маркери, тъй като се занимава с рисуване и в момента експериментира с различни материали. Като цяло за празниците той винаги си знае какво иска и не пилеем пари за безполезни неща, които след това не поглежда.

# 17
Синът ми е на 16, поиска нов и по-висок клас грамофон. От известно време е запален по плочите и си има вече прилична колекция.

Вторият му подарък ще са алкохолни маркери, тъй като се занимава с рисуване и в момента експериментира с различни материали. Като цяло за празниците той винаги си знае какво иска и не пилеем пари за безполезни неща, които след това не поглежда.
Хубави, творчески подаръци.
Като каза “алкохолни” маркери се сетих за вица:
Чувствам се кат стар флумастер … Като си капна малко спирт и живвам 🤣

# 18
  • Mars Hotel
Момиче на 16: козметика за лице, козметика за коса, палки за барабани, практис пад за барабани.

# 19
Момиче на 7 и половина - детски изкуствени нокти и упражнителна тетрадка по български език - ръкописна азбука. От писмото.
Баща ѝ всяка година изкупува половината сладко в някой магазин.
Аз ѝ купих една картина от благотворителен базар, вече е подарена.

# 20
  • Между гори и планини
Момче на 18 - нищо не казва, че иска. Той работи от лятото и си събира пари и си купува разни технически джаджи сам. От мен и баща му ще има нов комплект отвертки за финна техника и маратонки. С възрастта става все по- трудно.

# 21
Тя на 12: талисмани за Пандора и комплект инструменти за декорация на торта.
Той на 18: мултимедия за колата и кърпа за фитнес.
Писма не пишат вече, идеите съм откраднала от разговори и дочувки....

# 22
И при нас Леголенд се увелечи с няколко нови кооперации. А и видеоигра Лего.

Общи условия

Активация на акаунт