Отговори
# 675
Фемко , баш с Билял ли ще ме мориш утре го имаш сьоз нека свърша с 91еп на Феридо. ,че вече ми се плаче на лаптопа отгоре.

# 676
Не знаех,  че това е прословутият Билял чувала съм го само по име.
Слушала съм неласкави неща дори компрометиращи.  Тия същите от предаването коментираха жеста на Чачо към Дуйгу.

Последна редакция: ср, 05 фев 2025, 11:15 от femmi2

# 677
Здравейте, дами!

Най-после екипът на „Eşref Rüya” се събра за първо четене на сериала. Утре започват и снимките.
Няма лъжа, няма измама - ще гледаме отново Чачо на тв. екран.
Вълнението достигна своята кулминация и феновете са притаили дъх в очакваната среща с героите.
Бирсен следи изкъсо всичко, свързано с „Eşref Rüya”.
Днес също е публикувала статия:

„Якуп Баба“ на Eşref Rüya е Macit Koper

Още един ценен актьор се присъедини към актьорския състав на сериала Eşref Rüya на Kanal D, който днес имаше проба за четене.

От Бирсен Алтунташ
5 февруари 2025 г.
Сериалът “Eşref Rüya” е на снимачната площадка тази седмица. В сериала, който ще бъде режисиран от Улуч Байрактар ​​и написан от Етем Озишък, на екрана ще бъде пренесена историята на Ешреф, лидер на престъпната организация, наречена "Yetimler", а един от основните герои на историята ще бъде "Якуп Баба ".
Macit Koper последно се появи пред зрителите в сериала "Холдинг", който се излъчва по ATV . Що се отнася до темата „Eşref Rüya“ ; На върха на силата си в подземния свят, Ешреф е лидер на безразсъдна престъпна организация, който има всичко, което иска: власт, пари и хора. Докато десетки жени около него копнеят за него, той е в плен на любов, чието име не знае и чийто образ дори не може да си представи.

Преди години той видял това момиче във ферма в Афьон , където работел като сезонен работник с чичо си , и я нарекъл „Rüya“. Той влязъл в поправителния дом заради нея и въпреки че по-късно я загубил, той не се отказал да я търси години наред. И години по-късно, докато той продължава живота си като важна част от престъпния свят, наречен „Сираци“, пред него се появява жена на име Нисан. Ешреф е близо до това да обикне някого за първи път след Рюя. Но истината за Нисан ще бъде краят на Ешреф. Нисан е информатор на полицай на име Чигдем, който е обсебен от Ешреф.

"Всеки ден има своя аромат.
Нека днес ухае на щастие!"

Желая ви прекрасен ден и ведро настроение!

# 678
Привет ,дружки Hug
Вече знаем и кой ще играе Якуп баба. После ще проучим актьора.  
Айде за награда за търпението да пуснат и актуални снимки.  Бирсена писа че до ден ,два ще има такива одобрени от канал D

# 679
Привет ,дружки Hug
Вече знаем и кой ще играе Якуп баба. После ще проучим актьора.  
Айде за награда за търпението да пуснат и актуални снимки.  Бирсена писа че до ден ,два ще има такива одобрени от канал D
Феми, хитруша си ти...
Не бързаш с новата тема, за да можеш да ни зарадваш с нови снимки на Чачо в титулната страница.
Няма нищо ново, но ние и колажи си харесваме.

# 680
Маджит ми беше събрал очите в Пойраз 🔥👌🏻 гледащите ще знаят за какво говоря и Адил Топал

# 681

Ехаааа , хитруша съм дочакахме снимките от репетициятаааа с екипа . Хайде , народеее , който разбира , тука се спира ! Wink
Много са готини беее , душички сладуриии усмихнати . Smile SmileHeart Eyes От въздуха се усеща енергията и зарядааа:boom:

Ох биг босааа колко е красииив и усмихнааат настръхна ми кожата . Мъж , пич  та дрънкааа . Kiss

Последна редакция: ср, 05 фев 2025, 14:47 от femmi2

# 682
Доволна съм ,че Ръфат си е с дълга коса бях се притеснила.

# 683

Каква усмивка красива , чаровна и зашеметяваща ... Господин Харизма и Вдъхновение . Личицето му грее и очичките светят .Heart Exl Визията му е същата от последните снимки с шапка е но си личи че не му е пипана косата .

Последна редакция: ср, 05 фев 2025, 15:02 от femmi2

# 684
Ехх, Феми, късметлийка си ти. Истински фен на Чачо!
Първа видя и постна новите снимки.
Браво, момиче!
Не мога да не повторя снимките.
Чачо е страхотен, а с Демет са прекрасна двойка! Има настроение сред актьорите, което означава, че обстановката е приятна и екипът ще работи спокойно.

# 685
Демет е невероятно слънчева на снимките. Личи си ,че ще им е приятно нека ги видим и в действие все пак на снимки са ОК един до друг.

# 686

Televizyoncu Adam

Подготовката за новия сериал на Kanal D #EşrefRüya приключи. Режисиран от Uluç Bayraktar, сценарият е написан от Ethem Özışık и Lokman Maral, сериалът ще докосне сърцата на всички зрители със своя свят, а за Eşref на Çağatay Ulusoy и Nisan на Demet Özdemir ще се говори много.

Актьорският състав на Eşref Rüya включва Çağatay Ulusoy, Demet Özdemir, Necip Memili, Büşra Develi, Ahmet Rıfat Şungar, Tolga Tekin, Görkem Sevindik, Ceren Benderlioğlu, Aşkın Şenol, Kaan Turgut, Ahmet Yıldırım, Kerem Alp Kabul, Bartu Zeytinci, Гьокчем Чобан, Фериха Еюбоглу и Масит Копер.
Докато Çağatay Ulusoy ще играе Ешреф, който е безразсъден човек с власт, пари и всичко, но е пленник на любовта, чието име не знае, Демет Йоздемир ще срещне публиката с ролята на Нисан, младият музикант, който кара сърцето на Ешреф да тупти за първи път след Руя. Историята на Ешреф и Нисан ще докосне сърцата на публиката и ще пренесе на екрана една дългоочаквана любовна история след много години.

Ешреф беше тласнат в света на престъпността поради самотата да остане сирак в млада възраст и с годините той придоби идентичност, която доминира в престъпния свят. За него сираците са неговите братя и сестри, които той заменя с изгубеното си семейство... Това семейство обаче съществува в средата на престъпния свят.

От една страна, Ешреф носи тежката отговорност да бъде ръководител на подземните организации, а от друга, неговото търсене на мир, който винаги е искал, никога не свършва. Никан, която се появява неочаквано пред него, ще го завлече в непредсказуем вятър.

Eşref Rüya скоро ще се срещне с публиката на Kanal D.

# 687
Нескромно , но е така:blush: и  двамата сме късметлии Winkт Той го усеща по някакъв начин дори и ревностно да го пазим.  

Чачи и Деметка стоят прекрасно един до друг. Като се развихрят и почнат да играят никой не може да ги стигне... Stuck Out Tongue

Последна редакция: ср, 05 фев 2025, 19:26 от femmi2

# 688
Ето как руските групи са отразили този дълго чакан момент:
Цитат
от Лена Олеговна
⚠✅ Състоя се четенето на сценария на предстоящия сериал на Kanal D, наречен #EşrefRüya / #Eşref'sDream 🎬

▪︎ Продукция: Tims&B
▪︎ Çağatay Ulusoy играе Ешреф, безстрашен мъж, който има власт, богатство и всичко останало, но се оказва пленник на любов, която не може да забрави.
▪︎ ︎Demet Özdemir играе Нисан, млад музикант, който кара сърцето на Ешреф да бие отново за първи път след „съня“.

Тяхната история ще докосне сърцата на зрителите, връщайки дългоочакваната любовна история на екраните.

❓Чакате ли премиерата?
#EsrefRüya 

Цитат
💞 Ражда се нова двойка от сериала - Ешреф и Нисан
#cagatayulusoy #demetozdemir

Останал сирак, Ешреф се оказал
замесен в престъпна дейност
и управлява дълги години
престъпния свят. Дори и семейства
сираците знаят за тях, в престъпния свят
невъзможно е да се намери мир. Но
Нисан ще дойде и ще задуха