На ЮЛЧО зъбките порастват, от безсъние на мама силите угасват!

• 10 805
  • 289
  •   1
Отговори
# 165
Честито на месечинките!!!   bigdance2 newsm18  ura newsm18
Честит рожден ден на мама Писана!!!
Честит рожден ден и на мъжете на Попова и на Фокита!
Желая на всички здравето на скалите, дълголетието на орлите, младостта на елите и на всичките банки парите!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
мамита искам да ви питам по-колко пъти на ден акат бебчетата ви ?Защото след като Нарина написа ,че малката кукла акала по-3 пъти на ден и започнах да се плаша.Валери се изхожда от 1до 3 пъти ,но нормално човешко ако,не знам може и да се втелясвам Whistling

# 166
.Валери се изхожда от 1до 3 пъти ,но нормално човешко ако,не знам може и да се втелясвам Whistling
  Не се  втилясвай толкос isi_kam Wink, нормалното е от 1 до 3пъти, ако е повече, значи детето се храни повече птколкото е необходимо. Както и ако не се изхожда поне веднъж на ден- значи не му достига храната. Възможно е да пропусне някой ден, но да не стане навик Naughty.
Това е което аз знам, доста съм се поинтересувала, защото и Макси беше така Hug.
Знам също че ако е по-гъсто, вариантите са два:
  или не пие достатъчно вода
  или си е "запечено" детето
надявам се да ти помогнах isi_kam .

# 167
  • Варна
newsm76Честити Месечинки newsm76
Честит Рожден Ден на мама Писана bouquet  bouquet  bouquet
Честит Рожден ден и на мъжете на Попова и Фокита smile3525 smile3525 smile3525
Да са живи и здрави всички   love001  love001  love001

# 168
Честито на всички месечинковци и рожденици! smile3525
                     И честити нови зъбчета! tooth
   Имаме новина! Ако и Пико в гърнето! newsm44
Даже е документирано, но няма да задълбавам... Mr. Green
Иси: Дани ака по един, максимум два пъти на ден. Преди да го захраня се е случвало да прескача дни, а уж кърмата действа разхлабващо.
 Сигурна съм, че не беше гладен, защото наддаваше доста, а понякога и отказваше да суче.
 Сега е къде-къде по-твърдо и мирише на истинско...аа.
Прасчо: Ели прояде ли пюретата?Нали спомена, че не ги хапва много, много...
Дани от няколко дни взе да се мръщи на зеленчуковите и месните, без значение дали са домашни или купешки.
Направо му се догажда и ако му настоявам връща всичко обратно. Вчера ми напълни шепата.  Sick
Сега и да искам, не мога да заместя хранене. Няма да му настоявам, че ще вземе съвсем да се отврати,
 просто ще увеличавам постепенно количеството.   33uu
Арлина:
Цитат
Отново сме в тон с темата.Предната тема беше за мама,казахме мама,тази е за зъбчета и ето зъбчето е на лице
Хехе, значи следващата тема трябва да е нещо от сорта на:
Юлче" Мама" казва, зъбчета  показва и навсякъде полазва... Joy
Нови мами welcome
Диди Ф: Радвай се! Така е най-добре! Hug
А компа може да му го.... hit ...оставиш.
coccinella : Котката ви е страхотна! Peace
Свекито дойде, лека от мен! Hug

Последна редакция: пн, 12 мар 2007, 11:07 от Nanny

# 169
благодаря ви момичета  Hug
Нови мами   welcome welcome welcome
диди феста ех момиче ,като те гледам на снимките си толкова хубаво дете къде го намери този урунгел Mr. GreenМного ме е яд за теб ,а и за много като теб Моята сестра е горе долу на същия хал само ,че тя живее вече с него около 12г. И честно казано живота и е една агония и много ми е болно.Ти си направила най-добрия си избор Peace newsm10 Не съжалявай за нищо горе главата и не се обръщай назад  Hug
Арлина
Арлина, аз не бих могла да разбера какво точно ти е в душата, защото не съм кърмила толкова дълго време, но все пак се досещам малко и какво друго да ти кажа освен  Hug И помни, че кърменето е само един от хилядите начини да дадеш обич на детето си, така че няма нищо фатално. Опитай се да гледаш по-ведро на нещата и се погрижи за здравето си!
newsm10
лала го е написала така както аз бих ти казала .Отдай цялата си любов на детето си .Моята майка има една приказка "Здрава майка здрави деца ,болна майка болни деца". Hug Hug Hug
и последно и на нас ни излезе зъбче  toothи сега второто е на път и е толкова кисел ,плаче по-цял ден  ooooh!дано скоро да излезе да се успокой малко бебчо Praynig
лека вечер   bouquet

# 170
Цитат
Хехе, значи следващата тема трябва да е нещо от сорта на:
Юлче" Мама" казва, зъбчета  показва и навсякъде полазва...
Laughing Laughing Mи що пък не! PartyДано да пролазим най-после,че сега само назад се отблъскваме. JoyА може и да включва и таткото,че нашия тати е много разочарован,че още не го споменават! Joy Joy

# 171
Ч.Р.Д. на мамаПисана!
Честито порастване на Кристиян и Елена!

Ние пък започнахме с тати,кака и разни бебешки  hahaha
Пиги ние сме за 2-ри път с хрема.Дали е от зъбките  Thinking Иначе е водниста и само тва.Не изключвам и настинка че аз не го навличам и незнам.Утре ще ходим до хомео-патката да видим тя какво ще каже.

Нани не го насилвай че така стават злояди децата.И Галко е имал такива моменти.Уж яде,харесва му а после стиска устата.Случвало се е даже още не го е кусал и неще  Sick И аз хвърлям.После сам прояде всичко и по колкото му се яде.Спомням си как свекито хранеше племенницата с голям зор и още и още я залъгва  с какво ли не за да яде  Naughty

Диди Ф и аз като Ели мисля че като остане сам ще размисли но и ти си помисли добре.  Hug Животът е пред теб.

# 172
  • Казанлък(Бургас)
Моите мъже(Филип-бебе,Вик-мъж и Джери-котка) заспаха и аз най-после се докопах до компютъра!  Grinning

Гледах ''Такъв е живота'' newsm62Как ми се прииска само да си имам отново бебенцеее.Нямам търпение отново да съм бременна. pregnant

арлина напълно те разбирам.И аз си мечтая за още едно,а може и две бебета!
 smile3521

диди феста ех момиче ,като те гледам на снимките си толкова хубаво дете къде го намери този урунгел Mr. GreenМного ме е яд за теб ,

Диди ти наистина си много сладка и чаровна ! Смятам,че ние не можем да ти дадем съвет как да постъпиш ,а само нашата подкрепа.Ти сама трябва да решиш кое е най-добро за теб и твоето дете.От това,което прочетох съдя,че мъжът ти отдавна е обмислял как да постъпи .Според мен ревноста му е била само повод ,а не причина за да избяга .За мен той не си заслужава!Но ти единствена можеш да кажеш дали е така!

Филип се събуди.

# 173
Ох,нещо ми се отспа,преди малко се бях зачела в една тема при самотните родители/ми така де,и аз вече съм в отбора  Wink/Сега ще попиша по другите теми,а след малко пак за нашият "любящ"татко.А,и ще имам нужда от помощ,но за това след малко.

Относно /не/пиенето на вода Криси пие доста/в това отношение май се е метнал на баща си  Mr. Green/.Но има моменти,в които пък въобще не пие,то си показва детето,аз не го насилвам.А от доста време насам сокове почти не пие,но за сметка на това му давам повече плодове.Така че Иси ,не се вталясвай много за пустата вода  Peace .И аз така си мислех,че като храня бебо по точна схема,да не му надвишавам мл. и гр. ще е слаб/не че е дебел де/,но те децата си показват сами кога от какво и по колко имат нужда.Все някога ще пропие вода.аз например и до ден днешен не пия вода много,просто не обичам,макар че знам,че е много полезна но какво да се прави,не ми е приятна нещо.Даже в момента съм жадна,но предпочитам един сок да изпия отколкото вода.И понеже нямам сок,ще си стоя жадна  Joy.Е сигурно накрая ще пийна една водица,като ми пресъхне гърлото  Joy

Криси също понякога не иска да яде,а онзи ден например такова вкусно пюре му бях направила,но той предпочете да яде едно супер гнусно според мен купено,отколкото на мама папото,но какво да се прави,и той си има претенции. Laughing .Дне сму правих следобедната закуска по рецепта на Пиги кис.мляко с ябълки и бисквити,стана супер,направо щеше да изяде и паничката милия  Joy

Айде сега и за таткото да поговорим.Откакто си замина/тоест от 19 ч. снощи/не е изтрезнял и въобе не е отишъл при родителите си,където уж се беше запътил.Просто стигнал човека наистина в Радомир,но вместо да каже на техните какво става,той се е запътил направо пшо кръчмите.Ами какво да се прави,на него винаги му е било по-лесно да се напие и уж да намери решение на проблемите.Ето това е една от най-главните причини,поради които вече не исках да съм с него.И в един момент майка му ми звъни и ме пита какво става, а аз бях учудена и я питам:"Ами той не ти ли каза какво става????"А тя:"Ами аз не съм го виждала,брат му ми каза какво е станало" #CrazyЕ гати типа,да не отиде да каже на родителите си.Но какво се учудвам ,днес дори не се обади да пита как е детето,иначе се кълне,че ще ми дава всеки месец пари,ама като знам колко му струват обещанията по-добре да не разчитам  ThinkingЩе го видим кога въобще ще се сети за детето,сигурно като изтрезнее след около седмица,а може и повече  Thinking .Мислех си днес да му се обадя да дойде да си вземе работните дрехи за работа,но брат му ми каза ,че нищо чудно и да не отиде на работа утре .Глупак,това е единственото,което мога да кажа за него.Не,ясъщност аз мога да кажа още мноого неща,но няма смисъл,мисля,че сами се досещате за какъв човек става на въпрос.Но да е жив и здрав-всичко най-добро му желая,но вече е БЕЗ МЕН от тук нататък!!!Аз няма да се озлобявам срещу него,но наистина и според мен просто си е търсил някакъв повод за да си тръгне.Но това за мен вече няма почти никакво значение.Единственото,което се питам от много време насам е КЪДЕ СБЪРКАХ???Сигурно и аз имам вина,не може да нямам,но не знам коя е точно моята вина-приателките ми казват,че съм била прекалено добра,даже мазохистично добра и съм позволила да ми се качи на главата.Не знам....но няма значение.

yanac благодаря ти за комплимента,но наистина животът ми никак не е бил лек/аз съм дете на разведени родители/ и може би това ме направи толкова силна,преодолях неща,за които не съм и подозирала,че ще превъзмогна,но успях.Както вярвам,че ще успея и сега.Още повече имам стимул -Криси,а той е моят живот и няма да се предам заради него.И днес като го гледах как ми се радва,как ме хваща с ръчичките си ,дърпа ме към себе си и ме целуна право в устата/е,приличаше по-скоро на лигавене,а не на целувка де  Wink/ми стана толкова мило и си казах,че наистина ще се справя.Истината е,че почти не съм плакала,а това за мен си е постижение,инаки предвид колко съм чувствителна. Grinning

А сега да спомена от каква помощ имам нужда.Вчера нещо се ръчках из нета и попаднах на някаква американска астроложка ,която ми изготви хороскоп.Аз горе-долу си го преведох,но понеже не съм много добре с английския,моля някой от вас ако може да ми го преведе напълно.Благодаря предварително.За мен е важно да го преведа ,защото от това,което разбрах навлизам в много добър период от живота си.

Лелееее,колко писах  Embarassed Embarassed Embarassed .Ще ме прощавате,ама имах нужда да си пощракам малко  Grinning
Хайде лека нощ на всички и до утре  Stop

# 174
  • Габрово
food010
Добро утро и лека седмица на всички smile3525 

# 175
  • Варна
Добро утро Wink
Честити месечинки на:
Павел на Пипи,Влади на Тиди,Самуил на Ивая,Ема на Валче,Цвети на Пиги,Самуил на Бибошка,Ели на Прасчо,Стамен на Ембо и Тарек на Елип.

Two HeartsМного Здраве и безгрижно детство им желаем Two Hearts

Мами имам една молба Praynig
Всички които имат ваксина Пентаксим в хладилника,моля да ми кажат какъв е цвета на течноста. newsm78 Струва ми се че нашата мътнее Thinking.от два месеца стои в хладилника и незнам. Tiredкъм 20 трябва да я бием и незнам дали е читава.
Моля,ако някой знае да каже.какво става ако помътнее,става ли за употреба и т.н.

Няма да пускам отделна тема,защото съм сигурна че тук ще намеря отговора,за което благодаря предварително smile3525 smile3525 smile3525

Лек  и успешен ден на всички  bouquet

# 176
Ха,аз ли съм първа  newsm78
Хайде добро утро и от мен  Grinning
Честити 8 месеца на сладурите   Павел на  pipi ,Владимир на tydy,Самуил на Бибошка,Самуил на IVAIA,Стамен на embo ,Тарек на elip
малките сладурки Цеци на Пиги,Ели на Прасчо и Ема на Валче
[/color]

Да са много здрави и засмени!!!    

Криси има разстройство от както се разболя,лекарката ни предписа Ентерол на прахчета,вчера му давах ,но днес сутринта се беше наакал до ушите,буквално,цялото му гръбче беше на....о  CryПедката каза,че е от антибиотика и щял да се оправи,но на мен ми е притеснено.

А преди малко татко му се обади да пита как е ,аз не можах да повярвам,като видях,че ми взъни  Shocked.Каза,че довечера ще дойде ,за да го види,и да ви кажа честно хич не е смел вече,по-нисък и от тревата е.А на мен ми стана толкова гадно и мъчно  Cry.Но няма да се дам,толкова трудно ми беше докато реша да се разделим/защото аз знаех,че това ще стане скоро/и все пак ми е мъчно,но като съм казала КРАЙ,значи е КРАЙ.Може да ми е много тежко,но ще се справя.  Wink

Някой видя ли ми молбата за помощ,ако може някой да ми помогне  Praynig

П.П.Еййй,Жоржито и Радостина ме изпревариха  Heart Eyes

# 177
Здравейте майчета. честито на месечинките
didi_fiesta Искам само да ти кажа да се държиш и да не се даваш да те склони да се съберете, щом проблема е че пие не мисля че би могъл да се промени. Аз също съм дете на разведени родители само че докато стана на 11 години нашите те разделяха и събираха няколко пъти, баща ми пиеше и каквото и да е обещавал нещата не се промениха. Така сте си по-добре а и за детето е по-добре да не ви гледа да се карате, по-спокойно ще се чувства ако нещата са си ясни още от сега. Извинявай ако прекалявам но съм изпитала това от гледна точка на детето и само искам още да кажа че в последствие ще трябва да се постараете Криси да бъде като буфер между вас, много е трудно сигурно, но едни отношения на критика пред детето от единият родител към другият му се отразяват.
За превода не съм сигурна дали бих могла да ти помогна ако искаш прати текста, но съм сигурна че има и по-добре владеещи английски майки.

# 178
  • Казанлък(Бургас)
ЧЕСТИТО НА МЕСЕЧИНКИТЕ :Павел,Влади,Ема,Ели,Цвети,Стамен,Тарек и на двмата Самуиловци!

Навън грее слънце , а и моето настроение е повече от слънчево. newsm62Щастлива съм,защото утре вечерта с Филип ще се качим на влака и тутъф-тутуф,тутуф-тутф заминаваме за Бургас. newsm44Не съм си ходила от септември 2006-та.Днес трябва да събера багажа.Ще останем там около месец.

Прегръдки на всички! Hug

# 179
Днес много месечинки, честито на Павел на pipi,  Владимир на tydy,  Самуил на IVAIA, Ема на valche ,Цветелина на pigi, Самуил на biboshka,Ели на prascho , Стамен на embo,  Тарек на мама Elip
 Elip нашето гърне е съвсем обикновено, но като се изпишка Ева и започва да свири.  Почти сама седи, но аз съм до нея да не се катурне.Нямам проблеми зесега, даже от няколко дни сутрин върши всичко в него. През деня не я слагам много, защото в повечето случай сме навън.
Стеф, аз проблем с памперсите нямам.
Кочинела, Арлина, Иси кам,  честити зъбчета. Ева още си няма. Всяка сутрин като я мажа с гела и се надявам за някое зъбче но няма и няма. много бавно ми зареждат емотиконите всеки път и нямам нерви да ги чакам. При вас така ли е ?

Общи условия

Активация на акаунт