Настаняване в детска психиатрия Св.Никола

• 1 119
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте,
Интересувам се някой бил ли е на стационар в детска психиатрия Св.Никола? Интересувам се как е откъм условия, грижи за пациента, внимание и преди всичко имало ли е резултат проведеното лечение?

Последна редакция: пн, 02 дек 2024, 06:07 от pipi66

# 1
Подбутвам темата, тъй като ме интересува горещо, тъй като предстои да ни приемат с дъщеря ми и съм с доста противоречиви чувства. Прегледа ни д-р Маслинкова и съм с доста смесени чувства. Всякакво мнение би ми било полезно!

# 2
Напишете името на заведението в Гугъл и цъкнете на ревютата - не са много, но пак е нещо. Лоши са отзивите като гледам.

# 3
здравейте, съжалявам, че чак сега отговарям. наистина зависи факта, защо ще постъпвате в болницата. преди две години дъщеря ми постъпи там заради хранително разстройство и искам да кажа, че по нейни думи “там е по-ужасно и от моите методи” (в смисъл че та гладуваше по много време). принципно в такава болница се влиза с цел лечение, но при нея всичко е станало много по-зле. всеки ден за закуска, обяд, вечеря и между храненията са ги тъпчели като луди (което според мен не е най-правилната постъпка когато се лекуваш от често гладуване) и самите доктори/мед сестри били ужасно груби, постоянно я обиждали и тн. наистина положението е много зле и ви съветвам да се насочите към личен психиатър но отново казвам че е в зависимост от причината за постъпването. бързо оправяне! ❤🩹

Общи условия

Активация на акаунт